drozdu7 2 872 Opublikowano piątek o 13:51 Opublikowano piątek o 13:51 Ja wspominam dobrze jedynkę, taka typowa właśnie gra Bethesdy/Obsidian. Dwójka raczej niczego nowego nie wprowadzi, ale jak będą fajne planety i dobry humor to oczywiście się sprawdzi Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano piątek o 13:53 Opublikowano piątek o 13:53 Dla mnie to właśnie humor tę grę napędzał. Nie czarujmy, gameplayowo to klasyczne drewno. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano sobota o 11:09 Opublikowano sobota o 11:09 Jeszcze raz zobaczyłem ten trailer, no złoto po prostu. Tak jak patrzą na Starbekę i nie mogę się zaangażować tak patrzę na TOW2 i od razu mam chęć odpalić jedynaczkę. 1 Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano sobota o 21:17 Opublikowano sobota o 21:17 Ograłem jedynkę, bawiłem się dobrze, choć pamiętam, że narzekałem chociażby na to, że z biegiem czasu gra coraz mniej trzyma przy ekranie, a i questy poboczne też nie porywały. Mam nadzieję, że w dwójce to dopracują, bo klimat się wylewa z ekranu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi