Skocz do zawartości

A Plague Tale: Requiem

Featured Replies

Opublikowano

<gearsup mode on> to będzie najlepsza wersja, bo będzie przenośna <gearsup mode off>

• Odpowiedzi 984
  • Wyświetleń 74,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• grafika jest piekna (zwlaszcza "z daleka", z bliska juz mniej ale i tak), klimat sie wylewa z ekranu, gameplay to w sumie poki co to samo co w jedynce, jade teraz 3 chapter i jak na razie jest troche

• Podobny poziom co HFW, ale tam mamy otwarty świat i 60 fps  więc nawet nie ma co porównywać, bo wtedy szczury przegrywają. No ja nie za bardzo słyszę muzykę w grze, bo słuchawek nie mam do xboxa,

• Dokładnie tak, choć ja oceniam przeskok z 7 na 9/10 - idealnej noty nie dam, ale kuźwa dawno tak gra nie wciągnęła mnie swoją historią, świetnie napisanymi, wiarygodnymi relacjami międzyludzkimi i ogó

Opublikowano

Może kiedyś odkryje, że xcloud też jest przenośny :reggie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to wygląda. :fsg:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Wygląda bardzo dobrze, Biorę Day One w GP

Opublikowano
  W dniu 18.08.2022 o 11:07, ASX napisał(a):

Wygląda bardzo dobrze, Biorę Day One w GP

you-robert-de-niro.gif

Opublikowano

Ściśle współpracują z Asobo, więc gdyby od tego zależało to pewnie niewiele, ale że w grę wchodzi Focus Home, to trochę pewnie zabulili.

Za samo wrzucenie myjki do GP dali 609 tys. :nosacz3:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nie wiemy czy zapłacili, ostatnio twórcy sami błagają żeby ich gra była w GP bo to robi prestiż i rozpoznawalność.

Opublikowano

Mi się wydaję, że prędzej czy później Microsoft wykupi Asobo bo jak widać współpraca układa im się bardzo dobrze. MS przydałoby się studio, które wydaje gry, a nie tylko pracuje nad "niezapowiedzianymi" tytułami :)

Opublikowano

Jakby ich wykupili po wydaniu Plagi to i tak byłoby czekanko minimum 3 lata na nową grę. :nosacz3:

Opublikowano
  W dniu 18.08.2022 o 12:55, Bigby napisał(a):

Jakby ich wykupili po wydaniu Plagi to i tak byłoby czekanko minimum 3 lata na nową grę. :nosacz3:

i znów by było narzekanie że nic nie robią, graczom nie dogodzisz

Opublikowano

Gra już złota, więc raczej powinno się obejść bez opóźnień.

Edytowane przez Bigby

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetne porównanie, od razu widać różnicę na tych ujęciach i niestety bez tego gra wygląda słabo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ajjj mam nadzieję że Amicia będzie już piękną maszyną do zabijania. 

Oczywiście po francusku gramy

Bążur putain