Opublikowano 9 lutego 20241 r Gdyby resztek było więcej to miałoby to sens. Eksplorując lokacje będziesz miał mniej więcej w tym samym czasie narzędzia i resztki potrzebne do kolejnych ulepszeń, więc lepiej wcześniej mieć jakieś ulepszenia niż później.
Opublikowano 9 lutego 20241 r Ja tych resztek też póki co mam mało, a staram się szukać po lokacjach. Gra widać tak to dozuje, żeby zbyt szybko nie być zbyt mocnym.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Przecież nie da się wszystkiego ulepszyć po pierwszym przejściu a tu ktoś pisze, że „narzędzi jest od groma”. Nie, jest mało i jak wpakujesz w coś nieprzydatnego to już powrotu nie ma.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Wpakowałem teraz w odzyskiwanie a chyba powininem był w kuszę. Choć bełtów póki co mało do niej.
Opublikowano 10 lutego 20241 r W dniu 10.02.2024 o 10:44, addhoc napisał(a): Nie, jest mało i jak wpakujesz w coś nieprzydatnego to już powrotu nie ma. Jeden z końcowych rozdziałów. Brakuje mi tylko tego skilla z narzędziem, mam 4, a są potrzebne 3, i co najmniej 3 pominąłem przechodząc grę. Stąd też nie radzę w to iść.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Widzę, że temat trochę odżył Ja na razie jestem na początku Pokaż ukrytą zawartość przyszedł ten członek zakonu do Hugo więc jeszcze nawet nie mogę nic ulepszać. W jedynce te ulepszenia szły dość gładko choć też wszystkiego nie ulepszyłem, tutaj mimo początków staram się lizać ściany w lokacjach.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Gra była w psplusie, więc kto nie ograł a (w nim) chciał, to w końcu miał okazję. Ja sobie gram powoli, po jednym rozdziale dziennie.
Opublikowano 10 lutego 20241 r W sumie ciekawie jak sprzedaż bo najpierw Gamepass teraz ps+ oby twórcy zarobili na grze.
Opublikowano 10 lutego 20241 r @BRY@N według info z listopada poszło ponad 3 miliony kopii., co jest sporą ilością jak na skradankę. Edytowane 10 lutego 20241 r przez PiotrekP
Opublikowano 10 lutego 20241 r Muszę w końcu ograć gierkę, bo jedynka bardzo mi przypadła do gustu gdzie właśnie nie przepadam w ogóle za skradankami.
Opublikowano 10 lutego 20241 r To kupuj czym prędzej, bo dwójeczka to kilka poziomów wyżej pod praktycznie każdym względem
Opublikowano 10 lutego 20241 r Dwójka jest dla mnie trudniejsza zwłaszcza w tych większych otwartych lokacjach gdzie wrogów jest więcej. Każde zabicie wroga nawet takiego na uboczu alarmuje innych, którzy później szukają dociekliwie na prawdę udana kontynuacja.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Większości się nie da zabić. Rzucisz w niego smołą (nawet jak ma pochodnie), podpalisz a on się otrzepie i idzie dalej. Jednych można spalić, innych nie, dziwne to trochę.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Kiedyś zrobiłem jedynkę, potem dwójkę, ale miałem chęć wrócić od razu do jedynki dla przypomnienia fabuły. Nie powiedziałbym żeby któraś była zdecydowanie lepsza, bardzo podobne gry z lekko zmodyfikowanymi mechanikami. Mam wrażenie, że jedynka dawała więcej zabawy samymi szczurami, podczas gdy dwójka mocno to limitowała (przez ubywający pasek energii rzadko przywoływałem stada). W jedynce jedynie irytowały mnie absurdalne szczurnada xd
Opublikowano 12 lutego 20241 r Kusza siadła na 2 lvl, 12 chapter w toku. Ciekawe kiedy uda się wbić 3 upgrade.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Ja wczoraj dopadłem kuszę, bodajże 6 rozdział, co prawda mało mam do niej bełtów, ale nowa broń zawsze mile widziana.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Po ulepszeniu miałem maks 6 bełtów, nie wiem czy można więcej, a w necie nie szukałem.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Na razie mało ogólnie do niej bełtów ale przynajmniej fajna bo można zabić tych w hełmach. W pierwszej części miała ten pocisk co topił im hełmy i można dokończyć procą tutaj na razie tego nie mam. Ale fajnie się przechodzi te duże plansze z wrogami poza ich obchodzeniem można ich eliminować na różne sposoby daj mi to sporo frajdy
Opublikowano 12 lutego 20241 r Nie wiem czy Wam też się to przydarzyło, ale jestem w 6 rozdziale i dwa razy mi się gra zwiesiła, że musiałem zamknąć z poziomu głównego konsoli. Po prostu obraz staje i koniec.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Raz miałem taką zwiechę w którymś z pierwszych rozdziałów, i raz gra się wywaliła sama.
Opublikowano 12 lutego 20241 r U mnie nic się nie działo. Raz musiałem robić reset bo strażnik się zawiesił i nie reagował na odwrócenie uwagi, za to widział naszą postać. 12 rozdział zaliczony Pokaż ukrytą zawartość Co tam się pod koniec działo Edytowane 12 lutego 20241 r przez PiotrekP
Opublikowano 14 lutego 20241 r Właśnie wleciał epilog. Co za tytuł. Grafika, dubbing, projekty poziomów? Wszystko topka, a i tak wysiada przy historii i kreacjach postaci. Fakt, kilka drobnych rzeczy mi tu nie podeszło, ale nie są w stanie zmienić osądu o tym sztosie. I mówi to osoba, która za skradankami nie przepada. (Splinter Cell i Hitman do Blood Money not included) Edytowane 14 lutego 20241 r przez PiotrekP
Opublikowano 15 lutego 20241 r Ja jestem w dziewiątym rozdziale i na razie świetnie się bawię, ale kojarzycie w tym poziomie Pokaż ukrytą zawartość jak się zwiedza wyspę znalazłem takie przejście pod kręgami i tam jest drabina na dół z zamkniętym przejściem, da się tam przejść dalej? Obszukałem i nic nie znalazłem
Opublikowano 15 lutego 20241 r @mario10 jak teraz nie masz żadnej akcji to jest to element scenerii. Nawet drzwi zamknięte z drugiej strony, które da się otworzyć mają ikonę.