Square 8 609 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Przeszedłem drugi raz i podtrzymuje, że super gra im wyszła. Końcowe rozdziały dalej zrobiły swoje, co tylko potwierdza jak dobrze jest zagrana relacja rodzeństwa. Drzewka rozwoju wymaksowałem na początku siódmego rozdziału. Oby w kolejnej grze lepiej to zaprojektowali. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Mi też gra siadła świetnie. Oby więcej takich pozycji Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Dla mnie jedna z lepszych i najladniejszych gier na ps5. Kazdy klient ktoremu ja polecam mowi to samo. Jedynka byla fajna gierka ale dwojka to imo czysty hicior. Gra aktorska i emocje aktorow to mistrzostwo. Ja bylem zachwycony. Piekna przygoda. U mnie oczywiscie za pierwszym przejsciem wymaxowane drzewko agresji Platyna tez przyjemna, chyba w 10 rozdziale drugiego przejscia wpadla. Dla mnie 9/10. Spoiler Do konca liczylem ze uratuja Hugo Dwa dni struty lazilem. Chyba pierwszy raz w zyciu tak sie zzylem z postacia z gry xd To Joela mi tak szkoda nie bylo 3 2 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia No historia jest piękna, Amicia jako bohaterka bardziej mi siadła, ale Spoiler smuteczek pozostał po śmierci Huga Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 4 kwietnia Autor Opublikowano 4 kwietnia @kanabis może czas na własnego hugo 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Jeżeli ktoś nie grał, to polecam nadrobić. 2 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Fajny pakiet, a gry mocno polecam. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Ja już dawno przeszedłem, ale polecam kto nie grał. Gry są fenomenalne i nie są to kurwa żadne walking simy. Jedynka 8/10, Requiem 9/10 i wyróżnienie za grafikę. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 16 godzin temu, Wredny napisał(a): Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę Patrząc na koniec dwójki Spoiler i to co wyszperali z filmiku to te dwie części to zamknięta historia a kolejna będzie z innymi bohaterami. Liczyłeś na trójkę z Amicią? Jak na skradankę dwójka całkiem dobrze się sprzedała. Chyba że faktycznie już nic z tego nie wyjdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi