Bigby 4 742 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 27 minut temu, Donatello1991 napisał: Jaki dubbing macie? Gracie? Nie wiem czy angielski to tam Główny, czy francuski? Angielski. Główny. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 dubbing pełen emocji, ale twarze niezbyt. W sumie jest tak samo jak ostatnio, ale dostałem to co oczekiwałem. Gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) 48 minut temu, MEVEK napisał: Bardzo mnie ciekawi w ktorym rzedzie siedzisz w kinie. W 1 Jakość obrazu w kinie to porażka.... więc nie chodzę do kina. edit, ale wracając do tematu, bo ile można słuchać tych co oglądają tv przez lornetkę ;P Kurde, ruchy ust są totalnie zjebane, a gra jest fenomenalnie udźwiękowiona. Edytowane 18 Października 2022 przez kislawa Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 323 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, kislawa napisał: Jakość obrazu w kinie to porażka.... więc nie chodzę do kina. edit, ale wracając do tematu, bo ile można słuchać tych co oglądają tv przez lornetkę ;P typy siedzące 2 metry od 80 cali za pare lat: a tak poważnie, to podobno gapienie się w ekran wcale nie psuje wzroku i eot ;p Edytowane 18 Października 2022 przez number_nine 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Kolega widzę zatrzymał się w latach 60 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Matko jakie to jest zle jak narazie. Chodzenie w akompaniamencie ckliwych rozmów z infantylnym dubbingiem. Klatkarz przy grafice z PS4. Dobrze, że "za darmo" to może dam szansę ale totalnie przejadły mi się takie gry na poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ja nawet jedynki nie skonczylem bo mi sie dluzylo to chodzenie i taka powtarzalnosc. W kontynuacje nawet mi sie nie chce grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Ja od jedynki się szybko odbiłem, a tu narazie jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Jedynka była dobra. Ze dwa razy ją przechodziłem a ta część zapowiada się nawet lepiej. Rano na chwilę włączyłem z dźwiękiem na 5.1 a teraz sprawdzę na słuchawkach bo wydaje się że klimat będzie lepszy. Ktoś wcześniej pisał aby wyłączyć tą aberracje. Dlaczego i po co? U siebie nie zauważyłem różnicy na XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 4 minuty temu, Elitesse napisał: Jedynka była dobra. Ze dwa razy ją przechodziłem a ta część zapowiada się nawet lepiej. Rano na chwilę włączyłem z dźwiękiem na 5.1 a teraz sprawdzę na słuchawkach bo wydaje się że klimat będzie lepszy. Ktoś wcześniej pisał aby wyłączyć tą aberracje. Dlaczego i po co? U siebie nie zauważyłem różnicy na XSX. Aberracja zniekształca elementy przy brzegach ekranu, jakby rozmazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 25 minut temu, Elitesse napisał: Ktoś wcześniej pisał aby wyłączyć tą aberracje. Dlaczego i po co? U siebie nie zauważyłem różnicy na XSX. Scene Fringe (Chromatic Aberration) | Unreal Engine 4.27 Documentation Tu masz przykład na czym to polega. Trochę to wygląda tak jak byś brzegi ekranu miał z efektem 3d ale bez okularów na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Dzięki. To muszę to sprawdzić i porównać jak gra się lepiej. Na tym linku o łom'a włączona aberracja sprawia, że obraz jest rozmazany, a z wyłączoną jest ostry co akurat mi się bardziej podoba. Przynajmniej na przykładzie tych kulek Doszedłem do II rozdziału i trochę słabo wygląda to, że na początku tego targu nie słychać za dużo rozmów NPC. W sensie wypowiedzą może jakąś jedną kwestię, a potem tylko stoją i machają rękami jakby rozmawiali. Taka pierdoła do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wstępnie: Graficznie, to jedna z wyższych półek. Dźwięk przestrzenny świetnie odwzorowany, nie widzisz danej postaci, a jesteś w stanie ją dokładnie zlokalizować, klimatyczna muzyka, ale to już było w jedynce. Elementy skradankowe - wspaniałe. I podczas tworzenia tej gry prawdopodobnie nie ucierpiał ani jeden szczur. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Ej, serio, wczoraj grałem w Nowej Zelandii trochę, dziś włączam w Game Pasie na PC i od nowa pobiera 44.4Gb xD Ktoś wie co jest przyczyną tegoż? Jakaś kara za oszukiwanie poprzez przełączanie regionu może? Niesamowite poczucie humoru ma ten Spencer. A napisane było, ze tylko update required xD Edytowane 18 Października 2022 przez MarekCol Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 8 minut temu, MarekCol napisał: Ej, serio, wczoraj grałem w Nowej Zelandii trochę, dziś włączam w Game Pasie na PC i od nowa pobiera 44.4Gb xD Ktoś wie co jest przyczyną tegoż? Jakaś kara za oszukiwanie poprzez przełączanie regionu może? Niesamowite poczucie humoru ma ten Spencer. A napisane było, ze tylko update required xD Wyszedł patch 1.2 na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wazy drugie tyle co gra? No to nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Tak jakby build zamienili. 2min i pobrane było wiec może i 2x ważyć Wkurza mnie calu czas, ze dalej tego RT nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 5 godzin temu, SnoD napisał: Nie mam konta na Epic. Grałem w GP na PC, ale z powodu natłoku obowiązków nie zdążyłem skończyć, a bym już wolał dobić osiągnięcia. No już niestety tak jest z abonamentami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Zagrałem chwilkę i ogólnie beka z typów, co to twierdzą, że toto nie ma grafiki. Natomiast co do płynności - pierw odpaliłem grę w 60hz bez VRR, a następnie 120hz z VRR... co tu dużo gadać... różnica jest ogromna. Wiadomo, że to nie jest 60 klatek, ale względem 30 jest przepaść i nie ma już wrażenia jakby się gapiło w pokaz slajdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Interesuje mnie jedna rzecz i bardzo proszę o odpowiedź głównie tych co grali dość sporo w jedynkę i teraz zaczęli pykać w Requiem. Chodzi mi głównie o to, że przeczytałem np w recce na ppe.pl, że Requiem to godny rywal dla TloU. Nie wiem po czym recenzent z ppe to wnosi i przede wszystkim czy dwójka aż tak bardzo różni się od jedynki? Właśnie kończę Innocence (został do rozpykania ostatni boss) i szczerze mówiąc jedyną styczną pierwszej części i TloU jest to, że obydwie to...gry komputerowe. No od wielkiej biedy można by jeszcze dodać, że głównymi bohaterkami obu gier to laski. Reszty podobieństw ja nie uświadczam, a Wy? Edytowane 18 Października 2022 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 na ppe.pl lubią twarde narkotyki, więc bym się nie przywiązywał do tych recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Teraz, kislawa napisał: na ppe.pl lubią twarde narkotyki, więc bym się nie przywiązywał do tych recenzji Czyli rozumiem, że oni jako jedyni ćpają? Może inne przekaziory też coś takiego "stwierdzają"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 393 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Jedyne podobieństwo jakie widzę to ciężki klimat. Dwójka to praktycznie to samo co pierwsza część. Jestem w 8 rozdziale i w sumie dobrnę do końca pewnie za jakiś czas, ale to tak jak jedynka. Mimo szczerych chęci twórców to jednak AA, próbujące udawać AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Takie polskie kotaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 minuty temu, Czezare napisał: Czyli rozumiem, że oni jako jedyni ćpają? Może inne przekaziory też coś takiego "stwierdzają"? Dwójka to jedynka na sterydach. Według Ciebie to Last of Us czy nie? Tak naprawdę obie są grami typu action adventure z widokiem z trzeciej osoby stawiającymi na filmowość. I tu bym uciął porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi