Homelander 2 037 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Gra dzieje się w średniowieczu, w średniowieczu piętnastki jak najbardziej legitne. Więc w duchu gry i klimatu jak najbardziej możesz zwalić. Wręcz bym powiedział, że zwiększasz tym immersję Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Jakby co to działa crosssave i można swobodnie grać między Xboxem a PC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 2 godziny temu, Andżej napisał: no i glowna bohaterka, is she legal yet ? pamietam, ze w jedynce miala 15, mowia ze 2 dzieje sie 6 miechow po, wiec w sumie ryzyko. nie wiem czy zwalic, w jedynce ledwo sie powstrzymalem, musialem jaja moczyc w zimnej wodzie, jak gralem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 kilka screenów ode mnie. Najpiękniejsza gra w jaką grałem do tej pory. z ciekawości odpaliłem też na XSX i jak dla mnie gra jest niestety niegrywalna w tym klatkarzu... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 To z peceta? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 tak :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 To jeśli w ruchu też to tak wygląda, to jest miazga względem wersji konsolowych Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 ja graficznie nie widzę jakiś dużych różnic względem wersji konsolowej, ale tak jak mówiłem największą różnice robi klatkarz. Ciężko się przedstawić na 30 fpsów. No i bardzo lubię pecetowy format ultrawide. Co do samej gry, to wciąż ledwie liznąłem grę, ale już mam wrażenie że gra jest o wiele bardziej rozbudowana niż jedynka. Areny są większe, ciekawsze i wydają się bardziej rozbudowane, ale to może kwestia mojej pamięci bo już trochę dawno grałem w jedynkę, ale zapamiętałem ją jako dosyć prostacką skradankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ja w jedynkę grałem dość niedawno, bo z jakieś pół roku temu, ale też mi się wydaje, że dwójka jest bardziej rozbudowana gameplayowo. Poprzedniczki nie dałem rady skończyć, bo mnie dość wynudziła, ale w nowszej odsłonie widzę potencjał i gra mi się jakoś przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Bo jest i tym bardziej dziwiły mnie posty, że nie wiele się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 11 minut temu, Bigby napisał: Bo jest i tym bardziej dziwiły mnie posty, że nie wiele się zmieniło. No jak ktoś oceni ją przez pryzmat pierwszy 2-3 rozdziałów, to może być takie wrażenie. Potem faktycznie jest dużo nowości i napewno nie jest to walking sim:) W tym trybie 40ks na XSX po wyłączeniu blura i aberracji naprawdę już przyjemnie można pograć przy piknej grafice. Btw ktoś tu kupił czy sam GP jest grany? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 No jak ktoś oceni ją przez pryzmat pierwszy 2-3 rozdziałów, to może być takie wrażenie. Potem faktycznie jest dużo nowości i napewno nie jest to walking sim:) W tym trybie 40ks na XSX po wyłączeniu blura i aberracji naprawdę już przyjemnie można pograć przy piknej grafice. Btw ktoś tu kupił czy sam GP jest grany?No a co za zmiany widzisz w porównaniu do jedynki? Bo jestem w 10 rozdziale i jakoś ich nie widzę. Chyba, że o pierdołach piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) 17 minut temu, PiPoLiNiO napisał: 1 godzinę temu, balon napisał: No jak ktoś oceni ją przez pryzmat pierwszy 2-3 rozdziałów, to może być takie wrażenie. Potem faktycznie jest dużo nowości i napewno nie jest to walking sim:) W tym trybie 40ks na XSX po wyłączeniu blura i aberracji naprawdę już przyjemnie można pograć przy piknej grafice. Btw ktoś tu kupił czy sam GP jest grany? No a co za zmiany widzisz w porównaniu do jedynki? Bo jestem w 10 rozdziale i jakoś ich nie widzę. Chyba, że o pierdołach piszesz... Nie chce mi się powtarzać co stronę, ale tak, zmian jest dużo. Naprawdę niektórym z was polecam wrócić teraz do Innocence i się przekonać. Już sam fakt, że w niektórych rozdziałach można spędzić z pół godziny albo dłużej na samej eksploracji, odkrywaniu sekretów, wspomnień, wchodzeniu w interakcje, jest ogromną zmiana w porównaniu z liniową jedynką. Identycznie jest z walką o czym pisałem stronę czy dwie temu - wcześniej proca i rzucanie dzbanem żeby rozpraszać wroga. Teraz sporo nowych możliwości. Edytowane 21 Października 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @Bigby w jedynce proca mozna bylo rozwalic nawet typow w hełmie? Mam takie wrazenie, ze tam sie kosilo wszystko jak leci, a tutaj jest utrudniona gra rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 10 minut temu, 20inchDT napisał: @Bigby w jedynce proca mozna bylo rozwalic nawet typow w hełmie? Mam takie wrazenie, ze tam sie kosilo wszystko jak leci, a tutaj jest utrudniona gra rambo. Nie. Trzeba było się w taki czy inny sposób pozbyć hełmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dzisiaj pograłem wiecej skupiając się już na historii i rozgrywce i o ja jebie jakie to jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Xboxowa appka pokazuje 16 godzin, a jeszcze 6 rozdziałów przede mną. Historia ani na chwilę nie zwalnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Witam mam problem w momencie gdy Hugo po raz pierwszy uczy się kontrolować szczurki. Zdjąłem dzięki nim wszystkich żołnierzy ale jednego zbyt blisko drzwi prowadzących do następnego pomieszczenia. Za każdym razem próbując tam wejść zostaję zjedzony. Save już jest zablokowany na tym momencie gdzie muszę tylko się tam przedostać. Miałby ktoś jakiś pomysł jak to popchnąć do przodu? Edytowane 21 Października 2022 przez Wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Masz może dzbanek z ogniem? To na pewno by ich rozproszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Nie mam właśnie. No nic powtórzymy urywek. Edytowane 21 Października 2022 przez Wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 A propos. Dużo mieliście zacięć co robić w grze? Albo skrypt wam nie ruszył? Jestem w 12 rozdziale I sporo tego było. No ja juz mam wrażenie, że te 17 rozdziałów to trochę za dużo będzie, bo i mi siadło tempo ogrywania. No, ale tak czy siak ukończę. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ja dopiero 2 rozdziały ale bardzo mi się podoba gra, dźwięk graficzka super, lipsync lekko odstaje. Gameplayowo to co było ale są nowości, np te dzbanki z ogniem to chyba w 1 się tak nie dało. Areny do skradania też większe się wydają a to dopiero początek gry. I spoko się wydaje system "upgrade" w zależności od naszego stylu gry. No i jednak widać że to nie jest 30 klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 A mignęły może jakieś wypowiedzi deva o planowaniu wypuszczenia 60 klatek na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jestem zawiedziony, że na konsolach nie ma 60 klatek Może jak wyjdzie PS5Pro albo PS6... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jak ktoś ma opcje grać w tych 40 to jest spoko. Nie ma tu walki gdzie 60 by robiło znaczną różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi