ASX 14 595 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Może i nie wpłynie na to na sprzedaż. Ale krytyka też im nie zaszkodzi. I na pewno to lepsza postawa niż milczenie i postawa w stylu "tak już musi być", bo to już na pewno nic nie pomoże. Takie Halo przez lata było krytykowane za 30 FPS, mimo iż sprzedawało się w milionach i dopiero przy piątej części twórcy się ugięli i mimo naprawdę słabej konsoli zrobili 60 klatek. Więc to nie jest tak że krytyka nigdy nic nie daje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Krytyka jak najbardziej musi być, szczególnie jeśli gra prezentuje poziom graficzny poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Mieliście nożyk do otwarcia skrzynki w rozdziale 4? Zastanawiam się czy pominąłem czy zużyłem jeden na początku gry na żołnierza i dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Mozesz niesc tylko jednen noz, wiec to nie przez to. Na najnizszym poziomie trudnosci jest ich chyba wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Można mieć 2, jak się ulepszy wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Można potem więcej jest upgrade. No miałem jeden otwarłem w 3 rozdziale to wychodzi na to że w dokach pominąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jak ktoś jest na początku rozgrywki to taki tip: w 9 rozdziale eksplorujcie ile się da. Można zdobyć bardzo dużo części do upgrade'u i bodajże 5 albo 6 narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ja staram się ekplorować każdy kąt i zajrzeć w każdy zakamarek. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do tego że gra próbuje budować klimat zaszczucia, ale tak naprawdę w ogóle tego nie czuć, bo szczury obiekt i żywioł który powinien budzić grozę, są bardzo przewidywalne, a przez to bardzo proste do uniknięcia, przez co w ogóle nie wywołują strachu. Pod tym względem zombie a szczególnie klikacze z takiego TLoU działały o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Łąka na początku rozdziału 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Gdy Hugo odpala swoje szczuromoce w przypływie złości to zawsze mam tak: Niektóre rozdziały to totalna jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Gierka ładnie robi, od 3go rozdziału przyspiesza, z rana myślalem kiedy zacznę znowu grać tą lolitą i przyjaciółmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 22 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Całkiem nieźle są poukrywane niektóre rzeczy, a wydawało mi się że dokładnie przeszukuję lokację. W 1 znajdźki były wręcz po drodze z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Skończyłem dzisiaj pierwsze przejscie gry i chyba zacznę NG+ bo calaczek kusi mocno a kilka rzeczy przegapiłem przy pierwszym podejściu. Bardzo dobra gra mocne 9/10 gdyby nie kilka głupot typu upuszczanie pochodni przy przechodzeniu przez metrowy murek to bym dał 10/10 ale i tak mocny kandydat do 2 miejsca w rankingu goty Eldenek boży poza zasiegiem jednak. Co sie odpierdziela w końcówce to Czekam mocno na trzecia część bo zakończenie daje do zrozumienia że skaza jeszcze ostatniego słowa nie powiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) I koniec tej przygody... Ostatnie etapy i samo zakończenie znacznie lepsze od tego z Innocence. Wyładowane emocjami, wzięło mnie z zaskoczenia. Nie wierzę, że Spoiler Kazali mi zabić Hugo Piękna to gra. Jak dla mnie chyba zaraz po Elden Ring najlepsza w tym roku. Edytowane 22 Października 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Z racji tego, że jedynka bardzo mi się podobała to ta część obowiązkowo z gamepassa wleciała. Jestem w 3 rozdziale i jest w sumie to czego się spodziewałem. ciekawostka na drugi dzień jak pierwszy raz odpaliłem grę w bloku pojawiło się info o trunkach na szczury bez pochodni do piwnicy nie schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 U mnie dopiero dwa chaptery pękły, bo praca, a wieczorami ziomek kusi na PUBG, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jedynkę pamiętam, jako dużo mniej skomplikowaną i ogólnie mniejszą w skali (aż sobie ściągnąłem z półki i sprawdzę ten darmowy upgrade), a tutaj naprawdę czuć rozmach plus to niesamowite przywiązanie do detali. I taka pierdoła, ale jak zawsze śmiałem się z tych ficzerów DualSense, tak tutaj, gdy idę Amicią skąpanym w rzęsistym deszczu rynkiem to czuję każde tapnięcie w swoich dłoniach - oczywiście, że żaden to gamechanger, ale zdecydowanie pomaga w budowaniu immersji (podobnie jak oddechy naszych bohaterów - chyba pierwszy raz w jakiejkolwiek grze słyszę, że moja bohaterka oddycha). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Czyli mamy pierwszą kupioną kopie na forum. Gratulacje dla Wrednego Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 16 hours ago, ASX said: Ja staram się ekplorować każdy kąt i zajrzeć w każdy zakamarek. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do tego że gra próbuje budować klimat zaszczucia, ale tak naprawdę w ogóle tego nie czuć, bo szczury obiekt i żywioł który powinien budzić grozę, są bardzo przewidywalne, a przez to bardzo proste do uniknięcia, przez co w ogóle nie wywołują strachu. Pod tym względem zombie a szczególnie klikacze z takiego TLoU działały o wiele lepiej. Bardziej stresujący są ludzcy przeciwnicy bo mają całkiem ok AI i sokoli wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 no to prawda, w dodatku w przeciwieństwie do wielu innych gier nie zapominają po 30 sekundach że ich kompan umarł i bardzo długo zachowują czujność przeszukując okolice, trochę mnie to zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 392 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Gra jest oskryptowana jak call of duty, także trzeba by więcej pieniędzy, żeby zrobili sytuację gdzie szczury by nas faktycznie ścigały i mogły dopasc ( nie mam na myśli sekcji fabularnych ). Tak to zero zagrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 7 godzin temu, Wredny napisał: U mnie dopiero dwa chaptery pękły, bo praca, a wieczorami ziomek kusi na PUBG, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jedynkę pamiętam, jako dużo mniej skomplikowaną i ogólnie mniejszą w skali (aż sobie ściągnąłem z półki i sprawdzę ten darmowy upgrade), a tutaj naprawdę czuć rozmach plus to niesamowite przywiązanie do detali. I taka pierdoła, ale jak zawsze śmiałem się z tych ficzerów DualSense, tak tutaj, gdy idę Amicią skąpanym w rzęsistym deszczu rynkiem to czuję każde tapnięcie w swoich dłoniach - oczywiście, że żaden to gamechanger, ale zdecydowanie pomaga w budowaniu immersji (podobnie jak oddechy naszych bohaterów - chyba pierwszy raz w jakiejkolwiek grze słyszę, że moja bohaterka oddycha). Na 5 technicznie dobrze Ci chodzi, jaki framerate ? 2 godziny temu, balon napisał: Czyli mamy pierwszą kupioną kopie na forum. Gratulacje dla Wrednego Jak dobrze mu chodzi to tez wezme zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 masz tyle analiz na yt w tym od digital foundry, a pytasz sie o osobiste odczucia wrednego? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 No wiesz... gosc wydal swoje pieniadze na gre. Nie dostal jej za darmo do analizy i pogrania. Wydaje mi sie ze jego ocena bedzie wiarygodna i szczera. Jak uwazacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Że niby analizy ludzi z doświadczeniem i odpowiednim sprzętem do tego typu pomiarów nie będą szczere ale typa, który tylko że kupił grę już tak? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 just things anyway w końcu miałem czas pograć chwilkę wczoraj jak widoczki są piękne, tak na razie czekam aż się rozkręci, tak tak wiem mocny początek itp parę screenów Spoiler długo się musiałem bawić z ustawieniami na PC pod mojego rtx3060, imo trochę coś jest zwalone z optymalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi