ASX 14 653 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Może i nie wpłynie na to na sprzedaż. Ale krytyka też im nie zaszkodzi. I na pewno to lepsza postawa niż milczenie i postawa w stylu "tak już musi być", bo to już na pewno nic nie pomoże. Takie Halo przez lata było krytykowane za 30 FPS, mimo iż sprzedawało się w milionach i dopiero przy piątej części twórcy się ugięli i mimo naprawdę słabej konsoli zrobili 60 klatek. Więc to nie jest tak że krytyka nigdy nic nie daje. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Krytyka jak najbardziej musi być, szczególnie jeśli gra prezentuje poziom graficzny poprzedniej generacji. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 października 2022 Autor Opublikowano 22 października 2022 Mieliście nożyk do otwarcia skrzynki w rozdziale 4? Zastanawiam się czy pominąłem czy zużyłem jeden na początku gry na żołnierza i dlatego. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Mozesz niesc tylko jednen noz, wiec to nie przez to. Na najnizszym poziomie trudnosci jest ich chyba wiecej. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Można mieć 2, jak się ulepszy wyposażenie. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 października 2022 Autor Opublikowano 22 października 2022 Można potem więcej jest upgrade. No miałem jeden otwarłem w 3 rozdziale to wychodzi na to że w dokach pominąłem. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Jak ktoś jest na początku rozgrywki to taki tip: w 9 rozdziale eksplorujcie ile się da. Można zdobyć bardzo dużo części do upgrade'u i bodajże 5 albo 6 narzędzi. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Ja staram się ekplorować każdy kąt i zajrzeć w każdy zakamarek. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do tego że gra próbuje budować klimat zaszczucia, ale tak naprawdę w ogóle tego nie czuć, bo szczury obiekt i żywioł który powinien budzić grozę, są bardzo przewidywalne, a przez to bardzo proste do uniknięcia, przez co w ogóle nie wywołują strachu. Pod tym względem zombie a szczególnie klikacze z takiego TLoU działały o wiele lepiej. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 października 2022 Autor Opublikowano 22 października 2022 Łąka na początku rozdziału 6 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Gdy Hugo odpala swoje szczuromoce w przypływie złości to zawsze mam tak: Niektóre rozdziały to totalna jazda bez trzymanki. Cytuj
Boomcio 4 059 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Gierka ładnie robi, od 3go rozdziału przyspiesza, z rana myślalem kiedy zacznę znowu grać tą lolitą i przyjaciółmi. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 października 2022 Autor Opublikowano 22 października 2022 Całkiem nieźle są poukrywane niektóre rzeczy, a wydawało mi się że dokładnie przeszukuję lokację. W 1 znajdźki były wręcz po drodze z tego co pamiętam. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Skończyłem dzisiaj pierwsze przejscie gry i chyba zacznę NG+ bo calaczek kusi mocno a kilka rzeczy przegapiłem przy pierwszym podejściu. Bardzo dobra gra mocne 9/10 gdyby nie kilka głupot typu upuszczanie pochodni przy przechodzeniu przez metrowy murek to bym dał 10/10 ale i tak mocny kandydat do 2 miejsca w rankingu goty Eldenek boży poza zasiegiem jednak. Co sie odpierdziela w końcówce to Czekam mocno na trzecia część bo zakończenie daje do zrozumienia że skaza jeszcze ostatniego słowa nie powiedziała. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 (edytowane) I koniec tej przygody... Ostatnie etapy i samo zakończenie znacznie lepsze od tego z Innocence. Wyładowane emocjami, wzięło mnie z zaskoczenia. Nie wierzę, że Spoiler Kazali mi zabić Hugo Piękna to gra. Jak dla mnie chyba zaraz po Elden Ring najlepsza w tym roku. Edytowane 22 października 2022 przez Bigby 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Z racji tego, że jedynka bardzo mi się podobała to ta część obowiązkowo z gamepassa wleciała. Jestem w 3 rozdziale i jest w sumie to czego się spodziewałem. ciekawostka na drugi dzień jak pierwszy raz odpaliłem grę w bloku pojawiło się info o trunkach na szczury bez pochodni do piwnicy nie schodzę Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 U mnie dopiero dwa chaptery pękły, bo praca, a wieczorami ziomek kusi na PUBG, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jedynkę pamiętam, jako dużo mniej skomplikowaną i ogólnie mniejszą w skali (aż sobie ściągnąłem z półki i sprawdzę ten darmowy upgrade), a tutaj naprawdę czuć rozmach plus to niesamowite przywiązanie do detali. I taka pierdoła, ale jak zawsze śmiałem się z tych ficzerów DualSense, tak tutaj, gdy idę Amicią skąpanym w rzęsistym deszczu rynkiem to czuję każde tapnięcie w swoich dłoniach - oczywiście, że żaden to gamechanger, ale zdecydowanie pomaga w budowaniu immersji (podobnie jak oddechy naszych bohaterów - chyba pierwszy raz w jakiejkolwiek grze słyszę, że moja bohaterka oddycha). Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Czyli mamy pierwszą kupioną kopie na forum. Gratulacje dla Wrednego Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 16 hours ago, ASX said: Ja staram się ekplorować każdy kąt i zajrzeć w każdy zakamarek. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do tego że gra próbuje budować klimat zaszczucia, ale tak naprawdę w ogóle tego nie czuć, bo szczury obiekt i żywioł który powinien budzić grozę, są bardzo przewidywalne, a przez to bardzo proste do uniknięcia, przez co w ogóle nie wywołują strachu. Pod tym względem zombie a szczególnie klikacze z takiego TLoU działały o wiele lepiej. Bardziej stresujący są ludzcy przeciwnicy bo mają całkiem ok AI i sokoli wzrok Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 no to prawda, w dodatku w przeciwieństwie do wielu innych gier nie zapominają po 30 sekundach że ich kompan umarł i bardzo długo zachowują czujność przeszukując okolice, trochę mnie to zaskoczyło Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Gra jest oskryptowana jak call of duty, także trzeba by więcej pieniędzy, żeby zrobili sytuację gdzie szczury by nas faktycznie ścigały i mogły dopasc ( nie mam na myśli sekcji fabularnych ). Tak to zero zagrożenia. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 7 godzin temu, Wredny napisał: U mnie dopiero dwa chaptery pękły, bo praca, a wieczorami ziomek kusi na PUBG, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jedynkę pamiętam, jako dużo mniej skomplikowaną i ogólnie mniejszą w skali (aż sobie ściągnąłem z półki i sprawdzę ten darmowy upgrade), a tutaj naprawdę czuć rozmach plus to niesamowite przywiązanie do detali. I taka pierdoła, ale jak zawsze śmiałem się z tych ficzerów DualSense, tak tutaj, gdy idę Amicią skąpanym w rzęsistym deszczu rynkiem to czuję każde tapnięcie w swoich dłoniach - oczywiście, że żaden to gamechanger, ale zdecydowanie pomaga w budowaniu immersji (podobnie jak oddechy naszych bohaterów - chyba pierwszy raz w jakiejkolwiek grze słyszę, że moja bohaterka oddycha). Na 5 technicznie dobrze Ci chodzi, jaki framerate ? 2 godziny temu, balon napisał: Czyli mamy pierwszą kupioną kopie na forum. Gratulacje dla Wrednego Jak dobrze mu chodzi to tez wezme zaraz Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 masz tyle analiz na yt w tym od digital foundry, a pytasz sie o osobiste odczucia wrednego? Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 No wiesz... gosc wydal swoje pieniadze na gre. Nie dostal jej za darmo do analizy i pogrania. Wydaje mi sie ze jego ocena bedzie wiarygodna i szczera. Jak uwazacie ? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Że niby analizy ludzi z doświadczeniem i odpowiednim sprzętem do tego typu pomiarów nie będą szczere ale typa, który tylko że kupił grę już tak? 1 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 just things anyway w końcu miałem czas pograć chwilkę wczoraj jak widoczki są piękne, tak na razie czekam aż się rozkręci, tak tak wiem mocny początek itp parę screenów Spoiler długo się musiałem bawić z ustawieniami na PC pod mojego rtx3060, imo trochę coś jest zwalone z optymalizacją Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi