Opublikowano 25 marca 20223 l Ja przeszedłem całość z francuskim dubbingiem i polecam każdemu, wydaje mi się ze idealnie pasuje do klimatu. Dwójeczkę obowiązkowo też z dublażem żeli papą
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l W dniu 25.03.2022 o 18:24, drozdu7 napisał: Ja przeszedłem całość z francuskim dubbingiem i polecam każdemu, wydaje mi się ze idealnie pasuje do klimatu. Dwójeczkę obowiązkowo też z dublażem żeli papą Ja zacząłem na PieCku, ale z braki GPU odpuściłem przy końcówce, gdzie się chowamy za wozem i musimy krzyżowców ubić z procy. Już tak się FPSy sypały, że dałem sobie spokój by dobrze celować. Specjalnie zakupiłem Prosiaczka, by to na nim kiedyś przejść tą giereczkę... Właśnie dla takich giereczek jeszcze żyję i gram
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Fajnie, fajnie, tylko po cichu liczyłem, że w czerwcu już w pełniaka zagramy.
Opublikowano 13 maja 20222 l Po tym jak przełożyli Starfielda i Redfalla to jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. Swoją drogą co właściwie stało się z datą premiery? Gra chyba miała pierwotnie wyjść w kwietniu, a mamy już maj.
Opublikowano 13 maja 20222 l Nie wiem skąd ci się kwiecień wziął, jak nie podawali żadnej daty. Jedyna poszlaka to data z sklepiku na xboxie o tym że niby premiera 17 czerwca
Opublikowano 13 maja 20222 l 1 godzinę temu, ASX napisał: Po tym jak przełożyli Starfielda i Redfalla to jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. Swoją drogą co właściwie stało się z datą premiery? Gra chyba miała pierwotnie wyjść w kwietniu, a mamy już maj. Może premiera w 2023
Opublikowano 14 maja 20222 l 8 godzin temu, Figuś napisał: Nie wiem skąd ci się kwiecień wziął, jak nie podawali żadnej daty. Jedyna poszlaka to data z sklepiku na xboxie o tym że niby premiera 17 czerwca A to mogło mi się co pojebac ze Stalkerem
Opublikowano 31 maja 20222 l Może już niedługo pre-ordery w innych miejscach, a najlepiej szybka, czerwcowa premiera.
Opublikowano 31 maja 20222 l Może już niedługo pre-ordery w innych miejscach, a najlepiej szybka, czerwcowa premiera. Myśle ze 12.06 po 22 w GP dostępny będzie prolog
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Autor Przecież było info że ma być to demko. Nawet wyżej ASX wrzucał. Jak to faktycznie w czerwcu wychodzi to dla mnie bajka.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l jeśli ruszają preordery, a już za chwilę dostaniemy demko, to faktycznie sugeruje to że premiera jest być może bliżej nam się wydaje. Liczę więc na solidną bombę na czerwcowej konferencji czyli gameplay+szybka data premiery
Opublikowano 1 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, ASX napisał: jeśli ruszają preordery, a już za chwilę dostaniemy demko, to faktycznie sugeruje to że premiera jest być może bliżej nam się wydaje. Liczę więc na solidną bombę na czerwcowej konferencji czyli gameplay+szybka data premiery Tylko, że to demko będzie wyłącznie dla uczestników Tribeca Festival, a nie dla szerszej publiki.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Autor Może też będzie winyl do gierki w niektórych sklepach jak było przy jedynce.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Może, ale tak zapowiadali, że tyle będzie pokazane tutaj, a skończyło się może na kilkudziesięciu sekundach nowych rzeczy.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Teraz, Square napisał: Może, ale tak zapowiadali, że tyle będzie pokazane tutaj, a skończyło się może na kilkudziesięciu sekundach nowych rzeczy. Jest jeszcze szansa, że ktoś pogra na Tribece i nagra gameplay. ; )
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Autor Bełty do kuszy pewnie będą limitowane żeby nie zrobiła się strzelanka.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l edit: Parę screenów z prezentacji. Edytowane 11 czerwca 20222 l przez Bigby