Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 I teraz pytanie co byłoby lepsze, ciężki wybór ale kibicuje im bo odwalili kawał dobrej roboty i spokojnie obok Tlou bym ich dzieła postawil Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 3 godziny temu, Elitesse napisał: Ewentualnie nastąpi jeszcze powrót do czasów Pokaż ukrytą zawartość plagi Justyniana jeżeli będą chcieli rozwijać to uniwersum. Wlasnie to mialem na mysli. Aby zobaczyc to w gameplayu. Zarazy jakos sobie nie wyobrazam w terazniejszosci. Skala projektu mogloby ich pogrzebac. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Scenka po napisach to wyraźnie jakiś Spoiler respirator ale nie wyobrażam sobie, żeby porzucili tak świetnie rozwiniętą postać Amicii. Spoiler Ona przecież wyrusza w świat, szukać śladów Maculi, więc jeśli już będzie jakiś wątek z teraźniejszości (i jakaś inna postać natknie się na wzmiankę o naszym rodzeństwie w pożółkłych księgach) to wydaje mi się, że mogą próbować z dwiema liniami czasowymi równocześnie. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 (edytowane) 26 minut temu, Wredny napisał: Pokaż ukrytą zawartość respirator Ukryj zawartość Ona przecież wyrusza w świat, szukać śladów Maculi, więc jeśli już będzie jakiś wątek z teraźniejszości (i jakaś inna postać natknie się na wzmiankę o naszym rodzeństwie w pożółkłych księgach) to wydaje mi się, że mogą próbować z dwiema liniami czasowymi równocześnie. Spoiler Pomiędzy pierwotnym nosicielem skazy a wydarzeniami z Plague Tale Requiem minęło około 800 lat. Nie pamiętam dat dokładnie ale początek VI i koniec XIV wieku. Idąc tym śladem przenosimy się w zasadzie do XX wieku, lub nawet teraźniejszości. Co jednoznacznie wskazuje ostatnia scena. Myślę że o ile dostaną zielone światło to dostaniemy zupełnie nowych bohaterów umiejscowionych współcześnie. Historię Amicii można uznać za zamkniętą. Edytowane 7 listopada 2022 przez Dalhi 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Obyś się mylił, bo nie chcę się jeszcze żegnać z Amicią Chyba, że w pewnym momencie wjedzie napis Spoiler "Tymczasem, 700 lat temu" Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Amicia to jest jedna z najlepszych postaci kobiecych jakie wykreowano. Ja bym w trzeciej części widział ją walczącą mieczem. Dziś słucham sobie "Brother" i "Up there", boziuu jakie nuty. A no i jak zapowiadałem, grałem z francuskim dublażem. Uważam że wyszło manifik 2 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 2 godziny temu, Wredny napisał: Obyś się mylił, bo nie chcę się jeszcze żegnać z Amicią Chyba, że w pewnym momencie wjedzie napis Pokaż ukrytą zawartość "Tymczasem, 700 lat temu" Spoiler Akcja gry może przenieść się do tarazniejszosci ale faktyczny gameplay może być z Amicią i zostawianiem odpowiedzi dla przyszłego nosiciela. Jak budżet pozwoli to może jakieś podróże po innych kontynentach (tu mam na myśli ta mapkę z innymi "więzieniami") Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Ktory z was wbijal wszystkie skrzynie na ng+ @Wredny ??? Bo mi sie wydaje ze nie musze otwierac wszystkich skrzyn jak leci tylko te brakujace. Pytam bo na ng+ nie ma wiele nozy do znalezienia. Boje sie ze mi braknie do wszystkich sekretnych skrzyn. A tak bardzo chce wbic przed wejsciem Kratosa Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Ja te dwie skrzynie, które przegapiłem, dobiłem normalnie przez Chapter Select, zanim w ogóle odpaliłem NG+. 1 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 19 godzin temu, Wredny napisał: Ja te Reedycja. Juz zrobione Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 https://updatecrazy.com/a-plague-tale-requiem-update-1-3-patch-notes-1-003/ Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 juz wbita, giera na polce a kod na skurki nie wykorzystany. Ktos chce skorzystac? Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 Gra skończona i jak dobrze, że jeszcze takie gry wychodzą Jest co prawda parę rzeczy, które trochę irytują jak ten autoaim gdzie czasami łapie całkiem inny cel niż byś chciał. Jeszcze w ostatnich rozdziałach trochę mnie bawiło jak wszyscy w stresie, słychać jak Amicia ciężej oddycha a tu nagle przy podsadzaniu Hugo wesoły głosik "wskakuj mały". Niby taka pierdoła ale mogli nagrać kilka wariantów. Lecę z ng+ żeby wpadł calaczek Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 10 listopada 2022 Opublikowano 10 listopada 2022 21 minut temu, BRY@N napisał: Gra skończona i jak dobrze, że jeszcze takie gry wychodzą takie czyli jakie? Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Fabularne korytarzyki 1 godzinę temu, BRY@N napisał: Gra skończona i jak dobrze, że jeszcze takie gry wychodzą Jest co prawda parę rzeczy, które trochę irytują jak ten autoaim gdzie czasami łapie całkiem inny cel niż byś chciał. Jeszcze w ostatnich rozdziałach trochę mnie bawiło jak wszyscy w stresie, słychać jak Amicia ciężej oddycha a tu nagle przy podsadzaniu Hugo wesoły głosik "wskakuj mały". Niby taka pierdoła ale mogli nagrać kilka wariantów. Lecę z ng+ żeby wpadł calaczek Nie zaczynaj zanim nie wbijesz znajdziek. W ng+ zrobisz sobie umiejetnosci i upgrady. Reszte rob przez ch.select z menu. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 11 listopada 2022 Opublikowano 11 listopada 2022 Gra i tak tworzy nowy plik także można zrobić sobie zapis na na+ i mieć ten podstawowy. Tylko dobrze zrobić ten zapis na+ od razu, wybrałem chapter 4 żeby coś zebrać i dopiero wtedy zrobiłem ng+. Okazało się że przeniosło mi postęp tylko do tego 4 rozdziału, trochę się zestresowałem że coś spierdzieliłem Spoiler @Figaro tak jak napisał @MEVEK Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 W dniu 11.11.2022 o 00:14, BRY@N napisał: Gra skończona i jak dobrze, że jeszcze takie gry wychodzą W dniu 11.11.2022 o 00:36, Figaro napisał: takie czyli jakie? Singlowe, liniowe gry action-adventure, nastawione na storytelling, ale przy okazji oferujące na tyle spoko gameplayu, żeby nie być klasyfikowanymi, jako (tfu) symulator chodzenia. W drugiej Pladze zagrało wszystko, choć przydałyby się jakieś szlify zarówno w systemie walki, jak i w płynności poruszania się pomiędzy osłonami czy innymi przeszkodami. Ale skradankowo czy eksploracyjnie to naprawdę dobry tytuł. 3 1 2 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Mogli by jeszcze jakoś inaczej rozwiązać postęp w ostatniej umiejętności. Bycie cichym albo agresywnym łatwo wyczuć ale trafić w te kilkanaście procent pomiędzy cichym a agresywnym jest trochę na czuja. Najlepiej policzyć przeciwników i tak ok 50% ciachnąć, tylko trzeba by było jakieś notatki robić. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Niby przedziały są pomiędzy 0-30%, 40-60% i powyżej 70%, ale fakt, takie to na czuja trochę. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Rozwala mnie ta gra. Z levelu na level jest coraz lepiej i mocniej. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 A także coraz bardziej depresyjnie Ale oczywiście uznaję to jako zaletę, bo rzadko kiedy robią gierki w takich dołujących klimatach. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Jestem w VIII levelu. No wizualna masakra po prostu. Z początku bolał mnie ten południowy klimat, ale kurde te widoczki rodem z Uncharted i moich wakacji na Korfu w 2016 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Spokojnie, taki wizualny, rekreacyjny kontrast to tylko jeden z wielu fajnych i przemyślanych zabiegów, służących budowaniu dobrze zaplanowanej narracji - tu wszystko ma sens. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Skończyłem rozdział IX. Ale miałem vibe z filmu Midsommar Twórcy na prawdę dają odpocząć i nie walą jednego schematu do porzygu. Gra ani trochę nie męczy. A to już coś jak na korytarzyk singiel player. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi