Square 8 605 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Gdyby resztek było więcej to miałoby to sens. Eksplorując lokacje będziesz miał mniej więcej w tym samym czasie narzędzia i resztki potrzebne do kolejnych ulepszeń, więc lepiej wcześniej mieć jakieś ulepszenia niż później. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Ja tych resztek też póki co mam mało, a staram się szukać po lokacjach. Gra widać tak to dozuje, żeby zbyt szybko nie być zbyt mocnym. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Przecież nie da się wszystkiego ulepszyć po pierwszym przejściu a tu ktoś pisze, że „narzędzi jest od groma”. Nie, jest mało i jak wpakujesz w coś nieprzydatnego to już powrotu nie ma. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Wpakowałem teraz w odzyskiwanie a chyba powininem był w kuszę. Choć bełtów póki co mało do niej. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 23 minuty temu, addhoc napisał: Nie, jest mało i jak wpakujesz w coś nieprzydatnego to już powrotu nie ma. Jeden z końcowych rozdziałów. Brakuje mi tylko tego skilla z narzędziem, mam 4, a są potrzebne 3, i co najmniej 3 pominąłem przechodząc grę. Stąd też nie radzę w to iść. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Widzę, że temat trochę odżył Ja na razie jestem na początku Spoiler przyszedł ten członek zakonu do Hugo więc jeszcze nawet nie mogę nic ulepszać. W jedynce te ulepszenia szły dość gładko choć też wszystkiego nie ulepszyłem, tutaj mimo początków staram się lizać ściany w lokacjach. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Gra była w psplusie, więc kto nie ograł a (w nim) chciał, to w końcu miał okazję. Ja sobie gram powoli, po jednym rozdziale dziennie. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego W sumie ciekawie jak sprzedaż bo najpierw Gamepass teraz ps+ oby twórcy zarobili na grze. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego (edytowane) @BRY@N według info z listopada poszło ponad 3 miliony kopii., co jest sporą ilością jak na skradankę. Edytowane 10 lutego przez PiotrekP 1 2 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Muszę w końcu ograć gierkę, bo jedynka bardzo mi przypadła do gustu gdzie właśnie nie przepadam w ogóle za skradankami. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego To kupuj czym prędzej, bo dwójeczka to kilka poziomów wyżej pod praktycznie każdym względem 1 1 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Dwójka jest dla mnie trudniejsza zwłaszcza w tych większych otwartych lokacjach gdzie wrogów jest więcej. Każde zabicie wroga nawet takiego na uboczu alarmuje innych, którzy później szukają dociekliwie na prawdę udana kontynuacja. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Większości się nie da zabić. Rzucisz w niego smołą (nawet jak ma pochodnie), podpalisz a on się otrzepie i idzie dalej. Jednych można spalić, innych nie, dziwne to trochę. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Kiedyś zrobiłem jedynkę, potem dwójkę, ale miałem chęć wrócić od razu do jedynki dla przypomnienia fabuły. Nie powiedziałbym żeby któraś była zdecydowanie lepsza, bardzo podobne gry z lekko zmodyfikowanymi mechanikami. Mam wrażenie, że jedynka dawała więcej zabawy samymi szczurami, podczas gdy dwójka mocno to limitowała (przez ubywający pasek energii rzadko przywoływałem stada). W jedynce jedynie irytowały mnie absurdalne szczurnada xd 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Kusza siadła na 2 lvl, 12 chapter w toku. Ciekawe kiedy uda się wbić 3 upgrade. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ja wczoraj dopadłem kuszę, bodajże 6 rozdział, co prawda mało mam do niej bełtów, ale nowa broń zawsze mile widziana. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Po ulepszeniu miałem maks 6 bełtów, nie wiem czy można więcej, a w necie nie szukałem. 1 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Na razie mało ogólnie do niej bełtów ale przynajmniej fajna bo można zabić tych w hełmach. W pierwszej części miała ten pocisk co topił im hełmy i można dokończyć procą tutaj na razie tego nie mam. Ale fajnie się przechodzi te duże plansze z wrogami poza ich obchodzeniem można ich eliminować na różne sposoby daj mi to sporo frajdy Cytuj
mario10 520 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Nie wiem czy Wam też się to przydarzyło, ale jestem w 6 rozdziale i dwa razy mi się gra zwiesiła, że musiałem zamknąć z poziomu głównego konsoli. Po prostu obraz staje i koniec. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Raz miałem taką zwiechę w którymś z pierwszych rozdziałów, i raz gra się wywaliła sama. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego (edytowane) U mnie nic się nie działo. Raz musiałem robić reset bo strażnik się zawiesił i nie reagował na odwrócenie uwagi, za to widział naszą postać. 12 rozdział zaliczony Spoiler Co tam się pod koniec działo Edytowane 12 lutego przez PiotrekP Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) Właśnie wleciał epilog. Co za tytuł. Grafika, dubbing, projekty poziomów? Wszystko topka, a i tak wysiada przy historii i kreacjach postaci. Fakt, kilka drobnych rzeczy mi tu nie podeszło, ale nie są w stanie zmienić osądu o tym sztosie. I mówi to osoba, która za skradankami nie przepada. (Splinter Cell i Hitman do Blood Money not included) Edytowane 14 lutego przez PiotrekP Cytuj
mario10 520 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Ja jestem w dziewiątym rozdziale i na razie świetnie się bawię, ale kojarzycie w tym poziomie Spoiler jak się zwiedza wyspę znalazłem takie przejście pod kręgami i tam jest drabina na dół z zamkniętym przejściem, da się tam przejść dalej? Obszukałem i nic nie znalazłem Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego @mario10 jak teraz nie masz żadnej akcji to jest to element scenerii. Nawet drzwi zamknięte z drugiej strony, które da się otworzyć mają ikonę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi