Opublikowano 10 marca 20241 r Przeszedłem drugi raz i podtrzymuje, że super gra im wyszła. Końcowe rozdziały dalej zrobiły swoje, co tylko potwierdza jak dobrze jest zagrana relacja rodzeństwa. Drzewka rozwoju wymaksowałem na początku siódmego rozdziału. Oby w kolejnej grze lepiej to zaprojektowali.
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r Dla mnie jedna z lepszych i najladniejszych gier na ps5. Kazdy klient ktoremu ja polecam mowi to samo. Jedynka byla fajna gierka ale dwojka to imo czysty hicior. Gra aktorska i emocje aktorow to mistrzostwo. Ja bylem zachwycony. Piekna przygoda. U mnie oczywiscie za pierwszym przejsciem wymaxowane drzewko agresji Platyna tez przyjemna, chyba w 10 rozdziale drugiego przejscia wpadla. Dla mnie 9/10. Spoiler Do konca liczylem ze uratuja Hugo Dwa dni struty lazilem. Chyba pierwszy raz w zyciu tak sie zzylem z postacia z gry xd To Joela mi tak szkoda nie bylo
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r No historia jest piękna, Amicia jako bohaterka bardziej mi siadła, ale Spoiler smuteczek pozostał po śmierci Huga
Opublikowano 21 września 202421 wrz Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę
Opublikowano 21 września 202421 wrz Ja już dawno przeszedłem, ale polecam kto nie grał. Gry są fenomenalne i nie są to kurwa żadne walking simy. Jedynka 8/10, Requiem 9/10 i wyróżnienie za grafikę.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 16 godzin temu, Wredny napisał(a): Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę Patrząc na koniec dwójki Spoiler i to co wyszperali z filmiku to te dwie części to zamknięta historia a kolejna będzie z innymi bohaterami. Liczyłeś na trójkę z Amicią? Jak na skradankę dwójka całkiem dobrze się sprzedała. Chyba że faktycznie już nic z tego nie wyjdzie.