Skocz do zawartości

A Plague Tale: Requiem

messer88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw@ zaraz się dowiem, że to jest TLOU w kosmosie, albo średniowieczne HALO, a nawet Max Payne w prehistorii.

W co ja będę grał, panie.

Gra, jak każda inna coś czerpie stąd, a co innego stamtąd. Po prostu dobra, albo bardzo dobra kontynuacja.

Żadne TLOU, nie nakręcajcie się chłopcy.

Opublikowano

dla mnie pierwsza część to takie niskobudżetowe TLoU, kto grał ten wie że podobieństwa nasuwają się same i widać że twórcy wyraźnie inspirowali się produkcją Naughty Dogs, a że mieli mniejszy budżet to i gra była skromniejsza i bardziej drewniana. 

• Plusik 1
Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Graficzny postęp widać. Jednak reszta to poprzednia generacja i to początek. 

Można się z tym zgodzić, ale należy zaznaczyć że dotyczy to wszystkich gier ostatnich lat. Poza grafiką generalnie stoją w miejscu jeśli chodzi o mechaniki 

Opublikowano (edytowane)

Przecież większość gier gameplayowo zatrzymała się na generacji x360/PS3, to o czym my dyskutujemy.

Jak ktoś grał w Innocence i dobrze się przy nim bawił to tutaj dostanie więcej i lepiej wszystkiego. No a jak nie jest się fanem tego prostego skradania, strącania hełmów procą i trzymania gówniaka za rękę to Requiem raczej tego stanu nie zmieni, nawet pomimo oczywistych udoskonaleń rozgrywki.

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 1
Opublikowano
5 minut temu, MEVEK napisał:

A zla jest taka ze juz nie odsprzedasz. Lepiej poczekac i kupic jak czlek w pudle. Ograc i wymienic bo nie ma co sie uszukiwac. Dlugie to to nie bedzie.

ale ja sobie ogram jak człowiek w Game Passie, bez czekania na pudełko odsprzedawanie i taniej, pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Dobrze, dobrze.. brawo dla was.

Ciekawe czy 2 tez bedzie sie dalo wymaksowac postac w jednym przejsciu. W jedynce ponoc sie nie dalo a ja spokojnie wszystko ulepszylem ale musialem zagladac w kazdy kat i kombinowac z puzzlami.

Opublikowano
13 minut temu, MEVEK napisał:

W jedynce ponoc sie nie dalo a ja spokojnie wszystko ulepszylem ale musialem zagladac w kazdy kat i kombinowac z puzzlami.

Nie wiem skąd to info, ale dało się spokojnie. Może na premierę było inaczej, bo ja ograłem dopiero jak było w Plusie.

Opublikowano
Cytat

Update: it's 60fps, but the frame pacing feels off. Nothing game breaking and something a patch can't fix though

Edit: Good to mention that I'm not a digital expert, so like someone mentioned, "30fps unlocked" might be a better term. It's definitely not a stuttering mess though

Cytat

No, I don't have any performance settings to find in the settings. Will probably change on launch date