Opublikowano 1 listopada 20213 l Znajomo to wyglądało To jest w momencie kiedy masz iść odpocząć do swojej kabiny, możesz przed tym zahaczyć o prysznic
Opublikowano 1 listopada 20213 l Gierka bardzo szybko dołączyła do najlepszych tytułów tego roku! Szkoda, że steam sam obniża jakość screenów, to ja ta gierka czasami wygląda w 4K, RT i HDRem to głowa mała.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Coś czuję, że z tą grą będzie jak z Jedi Fallen Order. Mały hype przed premierą, a później duży hit sprzedażowy. Ja też się złamałem i wziąłem na Xbox Series X
Opublikowano 1 listopada 20213 l U mnie złamanie wyszło na dobre. No tego to się szczerze nie spodziewałem, że tak siądzie Jak dobrze, że powstają jeszcze takie gry, a nie tylko sandboxy obesrane, tfu Gamora to moja nowa crush xD
Opublikowano 1 listopada 20213 l Jeżeli ktoś ma dobry internet, a nie jest pewien czy gra mu podejdzie to.. na Switchu jest demo wersji streamowanej z chmury
Opublikowano 2 listopada 20213 l Spoko gierka. Taka na luzie. Mechanicznie troche jak kontynuacja zakonu jedi. Na prosiaku przy niektorych cutscenkach jak idzie i wczytywanie pokaz slajdów. Graficznie spoko ale bez szału. Przyjemnie sie giercuje.
Opublikowano 2 listopada 20213 l No jaka miła niespodzianka. Dobra, korytarzykowa gierka single player. Rozumiem, że jak nie czytałem żadnego komiksu, ani nie oglądałem filmu ale lubię korytarzykowe, singiel akcyjniaki to będę zadowolony?
Opublikowano 2 listopada 20213 l Nie czytalem ani nie ogladalem a gra sie fajnie . Jesli podobalo ci sie Fallen Order to nie ma szans zeby to sie nie spodobalo. No i jesli nie lubisz borussi dortmund to moze sie nie spodobac bo chodzi sie Błaszczykowskim.
Opublikowano 2 listopada 20213 l FO bardzo mi wjechało, no a Błaszcza szanuję mocno, więc wątpliwości rozwiane! THX
Opublikowano 2 listopada 20213 l A mi się FO nie podobało, a Guardiansy bardzo tak, także trzeba uważać, bo może perła przejść obok nosa Edytowane 2 listopada 20213 l przez cotek
Opublikowano 2 listopada 20213 l Czyli co, to stara dobra korytarzówka, czy nie do końca? Może ktoś to jakoś doprecyzować? Bo przyznam, że jak korytarz, to uznam to za zaletę.
Opublikowano 2 listopada 20213 l A co to ma do Fallen Order? Struktura gry jest inna, nie ma tu otwartych planet do których można latać i zwiedzać tylko odwiedza się je w ramach liniowych rozdziałów. Są przestrzenie trochę bardziej otwarte żeby zboczyć z trasy znaleźć jakaś znajdzke ale thats it. Po lokacjach poruszamy się jak po sznurku, nie ma tu możliwości cokolwiek zwiedzać. W Fallen Order była metroidvania. Guardiansi to korytarzowa single player z systemem walki trochę inspirowany FFVII Remake/Mass Effectami.
Opublikowano 2 listopada 20213 l No twarze to pierwsza klasa. Też zbytnio nie czaje porównania do Fallen Order :hmm: Wszystko jest z innej bajki, może oprócz stylistyki, a i tak nie do końca. @Kmiot pyszna korytarzóweczka z pięknie zarysowanymi postaciami + interakcjami i dialogami między nimi. Niespodziewajka roku, kolejna zresztą
Opublikowano 2 listopada 20213 l 32 minuty temu, Bigby napisał: Wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad mimiką twarzy: Widziałem, ze niektórzy grają w to z dubbingiem xD
Opublikowano 2 listopada 20213 l Jak wogole komus latanie po planetach, cala stylistyka luźnej przygody nasyconej shrekowym poczuciem humoru, nawet podobne prowadzenie kampanii moglo sie skojarzyc z FO. No głupi jakiś. Edytowane 2 listopada 20213 l przez kanabis
Opublikowano 2 listopada 20213 l Nie dopierdalam się do skojarzeń z FO odnośnie poczucia humoru czy luźnej przygody tylko tego że napisałeś że to podobne mechanicznie gry.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Jak to graficznie się prezentuje na konsolach nowej generacji vs pc? Kusi gierka ale na pc to ja poczekam aż stanieje bo za 200 zł nie wezmę. Z tego co czytałem to na ps5 i Xbox sex kupa w 1080p i nie trzyma 60fps?
Opublikowano 2 listopada 20213 l No ja mam w co grać, a listopad zapowiada się masakrycznie (m.in. FH5, Kena pudełko, GTA Trilogy), więc poczekam na jakieś pacze na konsole.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Autor 37 minut temu, blantman napisał: Jak to graficznie się prezentuje na konsolach nowej generacji vs pc? Kusi gierka ale na pc to ja poczekam aż stanieje bo za 200 zł nie wezmę. Z tego co czytałem to na ps5 i Xbox sex kupa w 1080p i nie trzyma 60fps? Myślę, że jak porównać tryb Quality na konsolach (4K30) to wygląda to bardzo podobnie, ale na PC jest oczywiście dodatek w postaci Ray Tracingu.
Opublikowano 2 listopada 20213 l 29 minut temu, Bigby napisał: Myślę, że jak porównać tryb Quality na konsolach (4K30) to wygląda to bardzo podobnie, ale na PC jest oczywiście dodatek w postaci Ray Tracingu. No i przy tym 60ks
Opublikowano 2 listopada 20213 l Godzinę temu, Bigby napisał: Myślę, że jak porównać tryb Quality na konsolach (4K30) to wygląda to bardzo podobnie, ale na PC jest oczywiście dodatek w postaci Ray Tracingu. 60 FPS chce minimum za bardzo się przyzwyczaiłem no nic poczekam na przeceny na pc. Mam w co grać ale cieszę się że tylu tutaj poleca
Opublikowano 2 listopada 20213 l Ja czekam bo może ogarną jakiś tryb pośrodku typu 1440p60FPS, albo wleci do gamepassa