Skocz do zawartości

Somerville

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny świetnie wyglądający indyczek.

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurna co tam trzeba robić w tym domu, bo łażę jak poyebany piwnica-dwór i nic. Pies mi miskę przyniósł do domu. Chyba wyrosłem z takich małych gier. 

• 15 listopada

• Też czekam, z tym że trzeba pamiętać, że to jeden z założycieli Playdead założył swoje własne studio, więc to niekoniecznie musi być ten sam typ gry. Chociaż mam taką nadzieję i chciałbym, żeby gra by

Opublikowano

Od razu pierwsze skojarzenie to "wojna światów". Świetny klimat i od dłuższego czasu myślałem, czemu nie ma gierki w takim settingu. Rozumiem, że to jest w końcu gierka od twórców Inside czy jednak nie?

Dla mnie jedna z najlepszych gier pokazu i to w passie na premierę. 

Opublikowano
  • Autor

Gra od jednego z współzałożycieli Playdead, studia od Limbo i Inside.

Opublikowano

Data 2022, oby tylko nie końcówka, bo w oczekiwaniu na kolejną grę od Playdead chętnie zagram dejłan w pasie. Vibe Limbo i Inside mocny. Czekam.

Opublikowano

Zobaczymy jak im to wszystko wyjdzie, ale jestem mocno zaciekawiony. Też lubię gry typu Limbo i mam nadzieję, że tutaj się nie zawiodę. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy trailer.

Intryguje mnie ten tytuł, niesamowity klimat

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Nadal brak daty premiery.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba przyznać że stopniowo budują napięcie, premiera niby w tym roku, a  zamiast konkretów mamy pojedyncze screeny wrzucane do mediów społecznościowych. Szkoda bo to jedna z bardziej intrygujących gier i chętnie zagrałbym już zaraz.

Opublikowano

Oj bardzo na to czekam. Kiedy dokładnie premiera?

Opublikowano
9 minut temu, balon napisał:

Kiedy dokładnie premiera?

3 posty wyżej

W dniu 27.09.2022 o 22:55, Bigby napisał:

Nadal brak daty premiery

:reggie:

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie przesuną na przyszły rok, bo czekam już od zapowiedzi w zeszłym roku:dunno:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

15 listopada :)

Opublikowano
  • Autor

Ten sam dzień co Pentiment. Będzie grane. :tokar:

Opublikowano

U mnie na pierwszy ogień idzie Sommerville bo pewnie będzie krótsze, a dopiero potem dłuższe Pentiment

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mogliby chociaż jakiś konkretny gameplay pokazać. Tego starego trailera nie liczę.

Opublikowano

teraz premiera jest tak blisko, że już nie ma sensu nic oglądać, lepiej zagrać w ciemno. Premiera w Game Passie więc nie ma też ryzyka wtopienia kasy, gdyby gra okazała się słaba.

Opublikowano
  • Autor

Teraz tak, ale ogólnie dziwi mnie marketing tej gry. Jakieś artworki, teaser trailery, zero normalnego gameplayu. Potem długa cisza, trochę aktywności na Twitterze i rzucają ot tak datę premiery.

Opublikowano

Też czekam, z tym że trzeba pamiętać, że to jeden z założycieli Playdead założył swoje własne studio, więc to niekoniecznie musi być ten sam typ gry. Chociaż mam taką nadzieję i chciałbym, żeby gra była tajemnicza i miała twisty czy inne mindfucki albo niejednoznaczne zakończenie. Tak czy siak powinno to być dobre wypełnienie w oczekiwaniu na kolejną grę od PD

P.S. 

Spoiler

Rozi ty...wiesz co

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
  • Autor

Pierwsza recenzja, choć przedwczesna więc już zdjęta:

XboxEra 7/10

Somerville feels like great ambition being stretched a little thin, and fundamentally, the way it feels to actually play makes me wish it spent a little longer in the oven, refining and polishing the best parts. Fans of the genre, and sci-fi fans in particular will absolutely find a lot to love in this 5 hour or so adventure, but once the credits roll, you may be left feeling more than a little underwhelmed.