Skocz do zawartości

MANGA&ANIME - News

Featured Replies

Opublikowano

Solo Leveling - ajć... ależ to ,,pysznie dobre" anime! No ależ! xD... Soczysta ocena: 9/10 - ode mnie za dwa sezony tego turbo-dynamicznego dzieła, eksplozywnego i ekspresyjnego w kreacje tego, co daje nam animacja, częściowo zbyt ,,sungowa" fabuła... A'propos tego właśnie tytułu:

Tiaaa, kto by pomyślał, że...

jeden z producentów Solo Leveling, Atsushi Kaneko, rzekomo powiedział fanom coś takiego, bodaj podczas jakiegoś festiwalu Crunchyroll w Tokio, czy coś w ten deseń:

„(...) Wraz z odcinkiem 25... seria anime Solo Leveling dobiegnie końca, na razie. Czy ten koniec będzie tymczasowy, a może nie: szczerze mówiąc, nie wiem, co przyniesie przyszłość. Dzięki zachęcie i wsparciu wszystkich widzów, [anime] to może być kontynuowane... albo i nie. Osobiście naprawdę mam nadzieję, że seria zostanie ponownie realizowana”.

Czyli co, czekamy? Ile, 1 rok, 2? Re-watche? I kinówka tylko? I weź tu czekaj... LoooL

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 29,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akira bedzie w kinach w grudniu, ostatni raz widzialem z kilkanascie lat temu, chetnie zobacze na duzym ekranie

• Zapowiedzieli 4 sezon Golden Kamuy, robi jakieś inne studio, oby tego nie zyebali  

• Najlepsza chińska bajka świata dostała potwierdzony drugi sezon