Ukukuki 7 101 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Mam wersję na goga i coś koło 5h przegrane. Nie porwało mnie ale zamierzam wrócić i zaliczyć kampanie. Figuś z tego co widzę ma też niewiele przegrane. @Daffy jak wygląda online w tej gierce? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 W sumie online nie grałem jeszcze xdd dwa razy przy flaszeczce grałem z kumplem gorące krzesła to niczym to się nie różniło od herosów więc typuje, że online jest podobnie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia W grudniu wyszedł patch z pełną obsługą sterowania przez steam decka I pady (koniec z ruszaniem kursorem przez touchpad i pewnie przymiarki do konsolowego portu) i zacząłem grać od nowa. po drodze przez rok też było sporo patchy i obecnie gra ma min. 3 kampanie, multi, edytor leveli i kampanie community. Mega świetny klon homm3, tylko nie zrażać się pierwszymi misjami w kampanii sugerującymi że gra nie jest zbyt rozbudowana i za prosta. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Kiedy to wreszcie wyjdzie z EA? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Kiedy to wreszcie wyjdzie z EA? 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia W dniu 26.01.2023 o 09:25, Daffy napisał: Sobie przestawiają numerki jak widać:) Czekam aż wyjdzie z EA, fajnie, że Deck już obslugiwany, czeka na wishliście :). Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Niektórzy narzekają na tą charakterystyczną grafikę, która moim zdaniem jest może i mało czytelna, ale za to na swój sposób magiczna. Gra całościowo u weterana "hirołsów" wywołuje ciarki na plecach i jest wprost urocza, a zawarte w kodzie gry mechaniki odwołujące się do wyżej wspomnianego tytułu wspaniale się sprawdzają. Gra jest rozwijana nadal przez twórców i społeczność i aktualnie jest sporo zawartości. (Ogrywana na decku plus monitor. Klawiatura w zasadzie zbędna, 100% onsługi myszakiem). 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Mi bardzo grafika pasuje, do tej na mapce musiałem się przyzwyczaić bo czasem nie wiem co jest dekoracją, a co znajdźką ale podświetlenie przez R2 rozwiązuje problem. W czasie walk jest czytelnie. Do tego wspaniała wręcz muzyka budująca klimat. Świetna gra, aktualnie jestem w trakcie ostatniej misji trzeciej kampanii więc dziś lub jutro powinien zaliczyć wszystko co na razie twórcy przygotowali na ten moment do gierki. Prawie 40h na liczniku, a prawie nie grałem w custom meczach czy tylko raz grałem w gorące krzesła. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego W dniu 29.01.2024 o 12:08, Daffy napisał: Mi bardzo grafika pasuje, do tej na mapce musiałem się przyzwyczaić bo czasem nie wiem co jest dekoracją, a co znajdźką ale podświetlenie przez R2 rozwiązuje problem. W czasie walk jest czytelnie. Do tego wspaniała wręcz muzyka budująca klimat. Świetna gra, aktualnie jestem w trakcie ostatniej misji trzeciej kampanii więc dziś lub jutro powinien zaliczyć wszystko co na razie twórcy przygotowali na ten moment do gierki. Prawie 40h na liczniku, a prawie nie grałem w custom meczach czy tylko raz grałem w gorące krzesła. Gra znowu w promo, więc tym razem chyba wezmę. Pytanko: czy progress z early access normalnie się potem przeniesie do pełnej? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Nie wspominali by było inaczej, tym bardziej że patrząc na road map to do 1.0 po prostu brakuje w chwili obecnej głównie jednej z czterech kampanii i tyle. By musieli chwilę przed 1.0 ostro namieszać z balansem albo wprowadzić nagle nowe jednostki i modyfikowac istniejące by save nie zagrał wg mnie. 1 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 53 zecisze za ten tytuł, to dobry deal z panem Steam. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Odpaliłem, żeby sprawdzić co to jest. Rzeczywiście podobieństwo do Heroesów uderza od razu, czuje się, jakby to wszystko już gdzieś było . Ograłem dwie misje kampanii, jest bardzo przyjemnie, plus, że jest wersja PL, jest już pełne wsparcie 21:9, Ciekawe, że gra jeszcze w EA, a już wspiera acziki. Na razie do backloga, ale kampanie chętnie ogram, za jakiś czas, po premierze 1.0. 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Dwie pierwsze misje pierwszej kampanii to w gruncie rzeczy tutorial, potem dopiero zaczyna się hirołsowa zabawa gdy misje robią się bardziej otwarte, masz kilka nacji na mapce i chodzą powiernicy od wrogów 2 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Są jakieś plany wypuszczenia na konsole? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 2 minuty temu, Sedrak napisał: Są jakieś plany wypuszczenia na konsole? Niby cisza ale skoro dodali w grudniu pełne sterowanie pod pady to mogę się założyć o harnasia że wypuszczą to wcześniej czy później na konsole 1 Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Ja czekam na ostatnią kampanie. Gra prze@uj. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 25 minut temu, Assassins_78 napisał: Ja czekam na ostatnią kampanie. Gra prze@uj. Widziałem po aczikach że nawet wyższych poziomów trudności próbowałeś, jak tam się gra? Bo mi na normalnym w niektórych misjach było trudno jak źle taktycznie podchodziłem i praktycznie pierwsze podejście to zawsze było spisane na straty by poznać mapkę Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Aczki z najwyższym poziomem trudnosci są zbugowane, wystarczy ostatnia misję kampani przejsc na danym poziomie trudnosci i wpada A jak się gra na nim, to tylko wiecej hord do pokonania, nie jest źle czy też trudno. Ale magia to podstawa! Cytuj
Homelander 2 223 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 3 hours ago, Suavek said: Spora promocja na Steam. 37zł. Fak ju ju pis of szit Spoiler Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Premiera wyczekiwanej 1.0 już 20 maja 2024 :). Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Kupiłem w EA ale nie gram, czekam na pełniaka. Polecam kupić teraz bo po premierze wiele gier drożeje. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Dzisiaj premiera 1.0 Jest hot seat i losowe scenariusze. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Dzisiaj premiera 1.0 Jest hot seat i losowe scenariusze. Ale będzie cioranie z kuzynem przy kiełbasie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi