messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Można odjąć -1 bo kolejna gra gdzie nie ma QR. Kamera trochę dziwna ale gra wygląda bardzo ładnie. No i się przycina gierka że vrr za bardzo nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 45 minut temu, Rozi napisał: Ehhhhhhh Co nie zmienia faktu, że grę trapią problemy techniczne. Poczekam jakiś czas aż połatają. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Open critic 76 Zwyczajnie trzeba samemu zagrać zwłaszcza że w GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Przecież wiadomo, że jak poniżej 80 to nie warto grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 To czekamy do wieczora może Gruszczyk da 9 to podskoczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Za friko to się sprawdzi. 76 dobra ocena, ale nie widziałem żadnego gameplayu na trailerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Sprawdzić raczej warto ale z graniem to chyba trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 podobno zdarzają się spore problemy z płynnością na "najpotężniejszej konsoli na świecie", co nie świadczy dobrze o optymalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Godzinę temu, devilbot napisał: W gamepassie daje +2 do oceny bo biorę pod uwagę cenę. No to solidne 5/10 się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Zbieram se części na ścigacz jak ze star warsów i nawet to fajne. Kamera też do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Hahahahaha, już wyczyszczone, kurwa prawdy nie można pisać? Można wejść tutaj: https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/sable Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Beka, normalne posty były a nie cw style. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Co mnie ominęło? Człowiek przy tuszy znów przeżywał spazmy po kolejnej średniej grze exclusive na xboxa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Tak, usilnie próbuje udowodnic, że gra ma niższą średnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Sztosy nieziemskie wrzucają, przeszedł ktoś dalej niż ta tutorialowa jazda na motorze? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Ta ja gram mam już nowy motur. Ale teraz wlazłem do wraku statku i to jest dramat jak to działa jak z ps3. Poza stanem technicznym to gra mi się podoba, przyjemna eksploracja i LORE ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Włączyłem na 20 minut, o jezu, piękne to ale tak strasznie nudne mimo wszystko jak załatają grę to chętnie pogram, szkoda tylko że wspinanie i bieganie tak mocno skopiowane z zeldy, liczyłem na twórczość i oryginalność na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 No to postanowione, moją pierwszą grą z Gamepassa będzie... Death's Door albo Psychonauts 2, a na Sable poczekam rok czy spatchują. Pamiętacie, że w oczekiwaniach na 2021 rok wpisałem tylko trzy gry: oprócz Silksong, tylko Cris Tales i Sable. No trochę nie pykło, ale tak to bywa z ambitnymi projektami. P.S. Czytanie tytułu tylko po francusku, bo jak sądzę takie jest jego znaczenie. Noł Sejbyl in maj hałs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 ale tego Death's Door to chyba nie ma w game passie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 A co jest? No nie wiem, no to Halo 1 albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Jest Hades A tak na serio, to zabieraj się za to Psychonauts jak najszybciej, bo to fajny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Cris Tales masz w gp. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 24 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 8 godzin temu, ogqozo napisał: A co jest? Eurogamer zrobił fajną listę we wrześniu z 20 najlepszymi grami, warto zerknąć czy jest coś co cię interesuje https://www.eurogamer.net/articles/best-game-pass-games-20261 ale tak osobiście powiem, że jeżeli kupiłeś konsole specjalnie dla Sable, to na twoim miejscu jednak bym w to zagrał, nie masz nic do stracenia, jeśli ci się nie spodoba to odpalisz po prostu jakiś inny tytuł z Game Passa Nie wiem też na ile alternatywny jesteś, ale wydaje mi się że The Artful Escape może ci się spodobać. Wracając do Sable to odpaliłem na dosłownie kilka chwil i o samej rozgrywce się na razie nie wypowiem bo grałem zbyt krótko, ale od razu rzuca się w oczu piękna oprawa graficzna Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 Nie gram raczej w gry dwa razy (chyba że po dekadzie), więc na pewno poczekam, czy nie będzie patcha. Granie w grę, dla której kupiłem Xboxa, kiedy animacja na najpotężniejszej konsoli świata waha się między 60 a 12 klatek, animacje, kolizje i cienie lądują w złych miejscach, a bugi czasami uniemożliwiają skończenie questów na amen... byłoby jak próbowanie rozkoszować się butelką dobrego Bordeaux po zaledwie kilku latach w piwnicy. Ogólne uwagi po pierwszym samodzielnym graniu na Xboksie od dawna: - kompromis hardware'owy trochę mierzi (nie gram raczej na 4K, więc w sumie głównie te 350 GB dysku...), ale pod względem wyglądu Series S to jedna z najfajniejszych konsol w historii (może w top 2 ever obok GameCube'a). Jedna z jedynych konsol, które wyglądają jak coś, co faktycznie można posiadać dla estetyki, co w epoce PS5 tym bardziej się wyróżnia. Nie tylko naprawdę dobrze i z charakterem wygląda stojąc na boku, ale to też chyba pierwsza konsola, którą faktycznie mogę postawić na boku i stoi, nie ma uczucia że stoi na cienkim boku i może spaść. Tak jak miałem pierwsze wrażenie - sprzęt jest stylowy i konkretny, jednocześnie prosty i bardzo charakterny, nowoczesny i retro (kojarzy się z... radiem?), aż chce się go wziąć do ręki. Niby to wiedziałem, no ale super konsola - pad, wiadomo, postokroć lepszy od Dual Shocka, ale fakt, że strasznie głośno klika. Trochę wstyd grać przy ludziach - menu nadal okropne, cisną ludziom tego Windowsa nie wiadomo po co. Cisną na te konta, aplikacje. Klepanie na padzie nieintuicyjne, a na stronie na komputerze nie można już np. dodać gry do wishlisty. Kupienie pojedynczej gry wymaga wiele klików. Ogólnie sklep i wszystko związane z po prostu używaniem konsoli do grania są na rzut oka jeszcze gorsze, niż na PS4 (nie mówiąc o Switchu) - Xbox nie działa jako ładowarka do telefonu tak jak inne konsole, może coś źle robię, jak podłączyłem przez USB to świeciła się dioda na telefonie, ale procenty nie szły do góry - pierwsza przygoda z czymkolwiek w stylu "quick resume" średnio wyszła: doszedłem do save'a w Ninja Gaiden Black, wyłączyłem konsolę (jest jakaś inna opcja "uśpienia"?), po włączeniu ponownie gra się od razu scrashowała, dobrze że zapisałem. Nigdy mi się to chyba nie zdarzyło ze Switchem ani PS4. Gry obsługujące faktyczne quick resume jak na razie działają spoko, trochę dziwne uczucie że włączasz grę po jakimś czasie i zamiast menu start jest gra, aż lekka konfuzja gdzie ja byłem i co robiłem mdr. Włączyłem nowe rzeczy jak np. Artful Escape, ale na razie głównie się cieszę z grania ponownie w Ninja Gaiden Black czy Banjo-Kazooie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 Ja też czekam na pacza bo o ile te np cienie mi nie przeszkadzają tak klatki w dalszych lokacjach to jest porażka. Nie wiem jak oni to puścili w takim stanie w ogóle. 17 minut temu, ogqozo napisał: Trochę wstyd grać przy ludziach wiadomo ale to tak ogólnie nie tylko w przypadku pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi