easye 3 356 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 2 razy w parze, podobnie jak jaszczur z kosą, podobnie jak ciagła walka z okiem i nIe wiem jak w sekcjach z EMMI się można skradać, ja głównie starałem się te sekcje jak najszybciej przebiec. Bosowie fajni, ale jak na 7h gry tych paru subbossow mogli jakos urozmaicic. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Z subbosami się zgodzę, a co do EMMI to faktycznie były momenty, że się skradałem i były, że spier ile sił w nogach xD No ale dla mnie to był fajny aspekt, który dodawał adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Dokładnie EMMI bardzo fajne sekcje, a jaka satysfakcja jak się potem wracało i można było ubić. Szczególnie od drugiej połowy gry gdzie trzeba było wpierw wybadać miejsce w którym można się ustawić do strzelania żeby nie dał rady podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Te podwojne to najtrudniejsze momenty w grze, dopiero mi sie udalo przejsc jak zobaczylem gdzies ze najlepiej rakietami samonaprowadzajacymi bo inaczej nie dawalem rady. A glowni bossowie spoko, uczciwi, trzeba bylo troche poswiecic na nauke ich ciosow, nawet ostatni nie byl jakis mega trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Podwójni bossowie byli dosyć łatwi, od razu przyszło mi do głowy, żeby skorzystać z samonaprowadzających się rakiet. Natomiast bardzo męczyłem się z tym złotym rycerzem z dzidą. Nie mówiąc juz o głównym bossie, też był trudny, walka była bardzo długa, monotonna, wiele razy tam zginąłem. To moje takie 2 trudne momenty w grze. Tak na marginesie dodam tylko, że podziwiam, jak ktoś pisze, że przeszedł tę grę w 7-8 godzin. U mnie to było z 17-18. Zawsze jak czytam o metroidvaniach i tego typu grach zastanawiam się, jak oni to robią, że im to tak szybko idzie. Natomiast jak czytam o grach RPG, że ktoś poświęcił załózmy 500 godzin, to mnie zastanawia "co oni tam robią?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 no mi Switch pokazywał 14h, a w statystykach gry na samym koncu mialem niecale 8h. No ale w sumie szedlem w miare liniowo, za bardzo nie wracalem do lokacji, gdyby byl pod koniec fast travel to byloby inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 30 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2023 przecież jest fast travel. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2023 17 godzin temu, KJL napisał: Podwójni bossowie byli dosyć łatwi, od razu przyszło mi do głowy, żeby skorzystać z samonaprowadzających się rakiet. Natomiast bardzo męczyłem się z tym złotym rycerzem z dzidą. Nie mówiąc juz o głównym bossie, też był trudny, walka była bardzo długa, monotonna, wiele razy tam zginąłem. To moje takie 2 trudne momenty w grze. Tak na marginesie dodam tylko, że podziwiam, jak ktoś pisze, że przeszedł tę grę w 7-8 godzin. U mnie to było z 17-18. Zawsze jak czytam o metroidvaniach i tego typu grach zastanawiam się, jak oni to robią, że im to tak szybko idzie. Natomiast jak czytam o grach RPG, że ktoś poświęcił załózmy 500 godzin, to mnie zastanawia "co oni tam robią?" Mnie też ostatni napsuł krwi i moim zdaniem był troszkę przegięty w porównaniu do pozostałych delikwentów do ubicia, chyba nawet jakieś ku Ty chu je poleciało w stronę TVka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 31 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2023 Super cześć, czekałem na switcha Oled aby ograć tą cześć i świetnie się bawiłem po raz tez kolejny uzależniając od zebrania 100%. Teraz pozostał hard, dread i boss rush 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2023 Wczoraj dorwałem swój egzemplarz. Kumpel ze stanów przyleciał i mi kupił. Dwa razy skończyłem na emulatorze, to teraz pewnie przejdę jeszcze ze 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 3 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2023 Na wstępie chciałbym podkreślić że Super Metroid to jedna z moich gier zycka. Switcha mam od niedawna,wczoraj zakupiłem drugą grę w wersji fizycznej,mianowicie Metroid Dread. Pierwsza jest Metroid Prime Remastered. Dread siadł mi bardziej od Prime’a. Milo posłuchać tych muzyczek ktore są tak podobne do tych z SM. Emmi bardzo fajnym motywem jest w mojej ocenie,grafika/animacja - leganckie. Mam może z 4 h nabite ale już wiem że to 8/10 gra,po skończeniu ewentualnie ocena się zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 3 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2023 Ja w tym roku skończyłem ponownie, ale na Hardzie i utrzymuje swoją opinię, że to najlepsza grą zagrałem na Switchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 4 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2023 (edytowane) Ijaaa ale mnie Kraid bije . Re we la cja E: Padł, ależ satysfakcja jest jak już się człowiek nauczył ruchow i boss padł w efektownym tańcu łamiącym paluchy Edytowane 4 listopada 2023 przez Szajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 Cóż,ostatni boss przede mną(chyba-chipek z dzida i tarczą w górnym biomie) ależ mi krwi napsuł wczoraj. Gierka roku dla mnie, nawet przy RE4R się tak dobrze nie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 Tak, Dread jest wspaniały Nie, to nie jest final boss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 22 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2023 Trochę się bawiłem w sequence breaking, i drugą fazę walki z Kraidem można w zasadzie na strzała skończyć jak się wcześniej bomby zgarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 22 czerwca Udostępnij Opublikowano 22 czerwca Wróciłem i przeszedłem w końcu. No ostatni boss był ciężki, ale jak pierwsza faza zaczęła wchodzić zawsze, bez straty życia albo na odnowieniu to reszta to formalność. Bossowie w tej grze naprawdę byli spoko. Nie chce mi się robić 100%, ale bardzo fajna gierka. Ciekawe kiedy M6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi