Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

czyli zapowiedziany 3 lata temu klon Zeldy z liskiem

premiera teoretycznie w tym roku

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów.

Opublikowano

przypomina trochę  Kingsley's Adventure z PSXa ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów.

Grę robi jedna osoba.

Demo przyjemne, ziomek mocno czerpie inspirację Zelda 2D 

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Grę robi jedna osoba.

Wiem i super, ale wcale mi to nie pomaga w czekaniu na jakikolwiek ochłap wiadomości o tytule xD

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Premiera 16 marca. Zapowiada się na najlepszą grę stworzoną przez jedną osobę :lapka:

Opublikowano

Day one już od pierwszego trailera i bardzo dobrze jest wiedzieć, który to day :fsg: Demka okrutnie mi się podobały, indyczek z DUSZĄ

Opublikowano
  • Autor

nareszcie

Opublikowano

Wygląda prawie identycznie jak Death's Door. Tylko bardziej kolorowa. No ale chyba będzie trzeba wziąć day1.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wleciały recenzje:

Z większych serwisów IGN dał 9, GameInformer 9.75, Eurogamer "Essential". :obama:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

To nie błąd. Zobacz tweeta który wstawiłem. ;) 

Gra będzie dziś w GP.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

kolejny sztos w gamepassie :banderas:

ale ta wygląda nudno, wywaliło tych "indyków" w rzucie izometrycznym mam wrażenie

Opublikowano

FN_MM3TXMAMLAde?format=jpg&name=medium

Kolejna atomówka w XGP w dzień premiery? Ja pierdole, Spencer zero litości  :banderas:

Opublikowano

Od pierwszej zapowiedzi czekałem i się doczekałem, do tego e Game Passie. No c00rwa genialnie :banderas: Już się ściąga, czasu dzisiaj mało, ale może się uda coś pograć.

Opublikowano

Dla mnie gra jest za trudna. No spodziewałem się fajnej eksploracji co w sumie jest ale przez to że ginę co chwilę wkrada się irytacja. W Sekiro nie miałem takich problemów jak w zachodnim ogrodzie. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Włącz sobie brak obrażeń w ustawieniach i ciśnij przez grę :potter:

Opublikowano
6 godzin temu, Colin napisał:

Włącz sobie brak obrażeń w ustawieniach i ciśnij przez grę :potter:

Widziałem ta opcje :)

Cofam to co napisałem wcześniej. Debil jestem bo dopiero po pokonaniu bossa w ogrodzie skumałem jak się ulepsza naszego bohatera xD

Opublikowano

Jaki to jest świetny tytuł, pany, polecam gorąco. Żeby takie rzeczy wrzucać do gamepassa, aż mi głupio grac tak za darmo :D (no wiem, wiem, nic w GP nie jest za darmo)

Opublikowano

Miło - się ogra w mean whileu od eldenika