Opublikowano 23 czerwca 20213 l czyli zapowiedziany 3 lata temu klon Zeldy z liskiem premiera teoretycznie w tym roku
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów.
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów. Grę robi jedna osoba. Demo przyjemne, ziomek mocno czerpie inspirację Zelda 2D
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Daddy napisał: Grę robi jedna osoba. Wiem i super, ale wcale mi to nie pomaga w czekaniu na jakikolwiek ochłap wiadomości o tytule xD
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Premiera 16 marca. Zapowiada się na najlepszą grę stworzoną przez jedną osobę
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Day one już od pierwszego trailera i bardzo dobrze jest wiedzieć, który to day Demka okrutnie mi się podobały, indyczek z DUSZĄ
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Wygląda prawie identycznie jak Death's Door. Tylko bardziej kolorowa. No ale chyba będzie trzeba wziąć day1.
Opublikowano 16 marca 20223 l Wleciały recenzje: Z większych serwisów IGN dał 9, GameInformer 9.75, Eurogamer "Essential". Edytowane 16 marca 20223 l przez Bigby
Opublikowano 16 marca 20223 l To nie błąd. Zobacz tweeta który wstawiłem. Gra będzie dziś w GP. Edytowane 16 marca 20223 l przez Bigby
Opublikowano 16 marca 20223 l kolejny sztos w gamepassie ale ta wygląda nudno, wywaliło tych "indyków" w rzucie izometrycznym mam wrażenie
Opublikowano 16 marca 20223 l Kolejna atomówka w XGP w dzień premiery? Ja pierdole, Spencer zero litości
Opublikowano 16 marca 20223 l Od pierwszej zapowiedzi czekałem i się doczekałem, do tego e Game Passie. No c00rwa genialnie Już się ściąga, czasu dzisiaj mało, ale może się uda coś pograć.
Opublikowano 17 marca 20223 l Dla mnie gra jest za trudna. No spodziewałem się fajnej eksploracji co w sumie jest ale przez to że ginę co chwilę wkrada się irytacja. W Sekiro nie miałem takich problemów jak w zachodnim ogrodzie. Edytowane 17 marca 20223 l przez Szymek
Opublikowano 18 marca 20223 l 6 godzin temu, Colin napisał: Włącz sobie brak obrażeń w ustawieniach i ciśnij przez grę Widziałem ta opcje Cofam to co napisałem wcześniej. Debil jestem bo dopiero po pokonaniu bossa w ogrodzie skumałem jak się ulepsza naszego bohatera xD
Opublikowano 18 marca 20223 l Jaki to jest świetny tytuł, pany, polecam gorąco. Żeby takie rzeczy wrzucać do gamepassa, aż mi głupio grac tak za darmo (no wiem, wiem, nic w GP nie jest za darmo)