Skocz do zawartości

TUNIC

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Jakaś data premiery w końcu by się przydała, chociażby przybliżona. Oba demka bardzo mi siadły i z pewnością kupię pełną wersję, ale od trzech lat jest niema cisza w eterze, nie licząc dwóch dem i dwóch newsów.

Grę robi jedna osoba.

Demo przyjemne, ziomek mocno czerpie inspirację Zelda 2D 

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Wleciały recenzje:

Z większych serwisów IGN dał 9, GameInformer 9.75, Eurogamer "Essential". :obama:

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Od pierwszej zapowiedzi czekałem i się doczekałem, do tego e Game Passie. No c00rwa genialnie :banderas: Już się ściąga, czasu dzisiaj mało, ale może się uda coś pograć.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie gra jest za trudna. No spodziewałem się fajnej eksploracji co w sumie jest ale przez to że ginę co chwilę wkrada się irytacja. W Sekiro nie miałem takich problemów jak w zachodnim ogrodzie. 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
6 godzin temu, Colin napisał:

Włącz sobie brak obrażeń w ustawieniach i ciśnij przez grę :potter:

Widziałem ta opcje :)

Cofam to co napisałem wcześniej. Debil jestem bo dopiero po pokonaniu bossa w ogrodzie skumałem jak się ulepsza naszego bohatera xD

Opublikowano

Jaki to jest świetny tytuł, pany, polecam gorąco. Żeby takie rzeczy wrzucać do gamepassa, aż mi głupio grac tak za darmo :D (no wiem, wiem, nic w GP nie jest za darmo)