Rtooj 1 600 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Chyba nie, ale pad działa dobrze. @XM. dzięki za podpowiedź ja porzuciłem grę jak 40 minut latałem wokół pająków nie mając pojęcia gdzie dalej iść. Grało mi się przez godzinę fajnie a tu ściana. Teraz pewnie do niej wrócę, chociaż nie powiem by gra mnie porwała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 To widzę że jestem jedynym któremu ptak podobał się bardziej xD Oczywiście TUNIC skończony z przyjemnością. Najważniejsze że jest wybór i można ograć za darmoszke Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Ja nie skończyłem liska ale raczej też wrona bardziej mi się podobała. Chociaż tutaj fajne patenty jak np zbieranie kartek manuala. Graficznie chyba też Tunic ładniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 Ja co prawda jeszcze nie skończyłem Tunica, ale dla mnie jest, dużo, dużo lepiej. DD taka 7, tak lisek mocna 8 jak nie lepiej. No i tutaj faktycznie czuć vibe Zled, gdzie w DD czułem się bardziej jakbym grał w jakiś izometryczne Soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 9 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 Ale bossowie potrafią dać w kość. Obecnie siedzę na walce z Spoiler Bibliotekarzem i gość jest trochę op, no nie wiem jak go ugryźć. Raz było blisko, ale zrobiłem głupi błąd i zginąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 można włączyć nieśmiertelnośc w opcjach ale wydaje mi się że to nie w twoim stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 Grałem już dosyć dawno ale z tego co pamiętam Spoiler rozwaliłem go tą strzelającą różdzką, co jakiś czas wysyła mobki z których wypada mana więc nie ma co się martwić o amunicje i można napierdzielać cały czas. Mieczykiem atakowałem tylko w wąskim oknie (2-3 sekundty) kiedy pojawiał się na środku platformy po tym piorunowym ataku, trochę cierpliwości i na pewno dasz radę ogólnie gra jest trochę trudna ale uczciwa jeśli ginąłem to wiedziałem że po prostu zjebałem. Najgorszy był ostatni boss, oraz te świeczki (kto grał ten wie o co chodzi ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 9 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 2 godziny temu, devilbot napisał: można włączyć nieśmiertelnośc w opcjach ale wydaje mi się że to nie w twoim stylu DMC na DMD łoję, a w Tunicu nieśmiertelność mam włączyć? Prędzej skisnę. Edit: padł, dzięki @ASX za tipa z Magic Wand <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 25 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2022 Bozesz ty mój jakie to jest dobre, ale muszę przyznać, że końcówka mnie trochę dobija. Jak wcześniej bosowie byli wymagający, ale spokojnie ich się robiło po przygotowaniu/rozgryzienie schematu walki, Spoiler tak ta arena jakaś taka przegięta, bardzo nie lubię tego motywy, czyli walki z falami poprzednich wrogów czy bossów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Bierzcie i grajcie w to, rzućcie pieniążkiem w tego jednego typa, co robił tę gierkę - warto, i dla niego, i dla Was. Lisek-Zelda zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Taaa świetna gra, ale ostatni boss i przedostania walka to przeginka dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Nie, Spoiler Właściwe zakończenie i szukanie ukrytych skrzyń To przeginka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 11 godzin temu, Bzduras napisał: Bierzcie i grajcie w to, rzućcie pieniążkiem w tego jednego typa, co robił tę gierkę - warto, i dla niego, i dla Was. Lisek-Zelda zajebisty tak jak Pan Bzduras pisze, jedna z najlepszych gier tego roku, teraz gdy wychodzi na dodatkowej platformie mam nadzieje że jeszcze więcej osób zagra Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 ja pograłem 40 minut i szczerze nie porwał mnie Coś mi w niej brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Jeden z tych indorów który wydaje mi się ciekawy. Ciekawe jaką cenę zawołają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 5 minut temu, PanKamil napisał: Ciekawe jaką cenę zawołają. Na 99% taką samą jak na Xboxie - 129,99zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 16 minut temu, Bzduras napisał: Na 99% taką samą jak na Xboxie - 129,99zł. Hmm, poczekam na promke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 368 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Czekaj, ale nie omijaj tej gierki, bo naprawdę jest dobra i widać tam włożone serducho w to, by powstała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 4 godziny temu, Figaro napisał: ja pograłem 40 minut i szczerze nie porwał mnie Coś mi w niej brakowało. Początek może ciut anemiczny. No ale 2-3 strony instrukcji i robi się mega. Taki mix Zeldy, Turysty i niestety trochę soulsów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2022 jeśli ktoś nie radzi sobie z poziomem trudności, to jak coś zawsze jest opcja włączenia nieśmiertelności w opcjach gry Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 5 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2022 Ze dwa razy miałem totalnego fuckupa z cyklu "gdzie iść" I to akurat można lepiej sygnalizować. Ale reszta... Taki fajna growa podróż w czasie, dawno nie miałem takiego uczucia odkrywania gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Miałem okazję pograć pół godziny u kumpla na Xie i gierka od razu mnie wessała. Będzie pewnie zakup day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 polecam, warto Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 (edytowane) Nie mogę ogarnąć jak się zwiększa hp. Staminę, atak i obronę zwiększyłem ale nie mam pojęcia co zebrać żeby się dało hp podnieść. Coś przegapiłem?\\ Edit - nvm: Edytowane 15 czerwca 2022 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi