Skocz do zawartości

TUNIC

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie, ale pad działa dobrze.

@XM. dzięki za podpowiedź :D ja porzuciłem grę jak 40 minut latałem wokół pająków nie mając pojęcia gdzie dalej iść. Grało mi się przez godzinę fajnie a tu ściana. Teraz pewnie do niej wrócę, chociaż nie  powiem by gra mnie porwała. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja co prawda jeszcze nie skończyłem Tunica, ale dla mnie jest, dużo, dużo lepiej. DD taka 7, tak lisek mocna 8 jak nie lepiej. 
No i tutaj faktycznie czuć vibe Zled, gdzie w DD czułem się bardziej jakbym grał w jakiś izometryczne Soulsy. 

Opublikowano

Ale bossowie potrafią dać w kość. Obecnie siedzę na walce z 

Pokaż ukrytą zawartość

i gość jest trochę op, no nie wiem jak go ugryźć. Raz było blisko, ale zrobiłem głupi błąd i zginąłem :(

Opublikowano

Grałem już dosyć dawno ale z tego co pamiętam

Pokaż ukrytą zawartość

ogólnie gra jest trochę trudna ale uczciwa jeśli ginąłem to wiedziałem że po prostu zjebałem. Najgorszy był ostatni boss, oraz te świeczki (kto grał ten wie o co chodzi :ogor:)

• Dzięki 2
Opublikowano
  W dniu 9.05.2022 o 17:31, devilbot napisał(a):

można włączyć nieśmiertelnośc w opcjach

ale wydaje mi się że to nie w twoim stylu

Rozwiń  

DMC na DMD łoję, a w Tunicu nieśmiertelność mam włączyć? Prędzej skisnę.

Edit: padł, dzięki @ASX za tipa z Magic Wand <3

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bozesz ty mój jakie to jest dobre, ale muszę przyznać, że końcówka mnie trochę dobija. 
Jak wcześniej bosowie byli wymagający, ale spokojnie ich się robiło po przygotowaniu/rozgryzienie schematu walki,

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 3.06.2022 o 05:21, Bzduras napisał(a):

Bierzcie i grajcie w to, rzućcie pieniążkiem w tego jednego typa, co robił tę gierkę - warto, i dla niego, i dla Was. Lisek-Zelda zajebisty :banderas:

Rozwiń  

tak jak Pan Bzduras pisze, jedna z najlepszych gier tego roku, teraz gdy wychodzi na dodatkowej platformie mam nadzieje że jeszcze więcej osób zagra 

Opublikowano
  W dniu 3.06.2022 o 17:14, Figaro napisał(a):

ja pograłem 40 minut i szczerze nie porwał mnie :( Coś mi w niej brakowało.

Rozwiń  

Początek może ciut anemiczny. No ale 2-3 strony instrukcji i robi się mega. 

Taki mix Zeldy, Turysty i niestety trochę soulsów. 

• Plusik 1
Opublikowano

jeśli ktoś nie radzi sobie z poziomem trudności, to jak coś zawsze jest opcja włączenia nieśmiertelności w opcjach gry:lapka:

Opublikowano

Ze dwa razy miałem totalnego fuckupa z cyklu "gdzie iść" I to akurat można lepiej sygnalizować. Ale reszta... Taki fajna growa podróż w czasie, dawno nie miałem takiego uczucia odkrywania gry.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie mogę ogarnąć jak się zwiększa hp. Staminę, atak i obronę zwiększyłem ale nie mam pojęcia co zebrać żeby się dało hp podnieść. Coś przegapiłem?\\

Edit - nvm:

Edytowane przez mozi