Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Chyba nie, ale pad działa dobrze. @XM. dzięki za podpowiedź ja porzuciłem grę jak 40 minut latałem wokół pająków nie mając pojęcia gdzie dalej iść. Grało mi się przez godzinę fajnie a tu ściana. Teraz pewnie do niej wrócę, chociaż nie powiem by gra mnie porwała.
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l To widzę że jestem jedynym któremu ptak podobał się bardziej xD Oczywiście TUNIC skończony z przyjemnością. Najważniejsze że jest wybór i można ograć za darmoszke
Opublikowano 13 kwietnia 20222 l Ja nie skończyłem liska ale raczej też wrona bardziej mi się podobała. Chociaż tutaj fajne patenty jak np zbieranie kartek manuala. Graficznie chyba też Tunic ładniej wygląda.
Opublikowano 9 maja 20222 l Ja co prawda jeszcze nie skończyłem Tunica, ale dla mnie jest, dużo, dużo lepiej. DD taka 7, tak lisek mocna 8 jak nie lepiej. No i tutaj faktycznie czuć vibe Zled, gdzie w DD czułem się bardziej jakbym grał w jakiś izometryczne Soulsy.
Opublikowano 9 maja 20222 l Ale bossowie potrafią dać w kość. Obecnie siedzę na walce z Spoiler Bibliotekarzem i gość jest trochę op, no nie wiem jak go ugryźć. Raz było blisko, ale zrobiłem głupi błąd i zginąłem
Opublikowano 9 maja 20222 l można włączyć nieśmiertelnośc w opcjach ale wydaje mi się że to nie w twoim stylu
Opublikowano 9 maja 20222 l Autor Grałem już dosyć dawno ale z tego co pamiętam Spoiler rozwaliłem go tą strzelającą różdzką, co jakiś czas wysyła mobki z których wypada mana więc nie ma co się martwić o amunicje i można napierdzielać cały czas. Mieczykiem atakowałem tylko w wąskim oknie (2-3 sekundty) kiedy pojawiał się na środku platformy po tym piorunowym ataku, trochę cierpliwości i na pewno dasz radę ogólnie gra jest trochę trudna ale uczciwa jeśli ginąłem to wiedziałem że po prostu zjebałem. Najgorszy był ostatni boss, oraz te świeczki (kto grał ten wie o co chodzi )
Opublikowano 9 maja 20222 l 2 godziny temu, devilbot napisał: można włączyć nieśmiertelnośc w opcjach ale wydaje mi się że to nie w twoim stylu DMC na DMD łoję, a w Tunicu nieśmiertelność mam włączyć? Prędzej skisnę. Edit: padł, dzięki @ASX za tipa z Magic Wand <3
Opublikowano 25 maja 20222 l Bozesz ty mój jakie to jest dobre, ale muszę przyznać, że końcówka mnie trochę dobija. Jak wcześniej bosowie byli wymagający, ale spokojnie ich się robiło po przygotowaniu/rozgryzienie schematu walki, Spoiler tak ta arena jakaś taka przegięta, bardzo nie lubię tego motywy, czyli walki z falami poprzednich wrogów czy bossów
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Bierzcie i grajcie w to, rzućcie pieniążkiem w tego jednego typa, co robił tę gierkę - warto, i dla niego, i dla Was. Lisek-Zelda zajebisty
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Taaa świetna gra, ale ostatni boss i przedostania walka to przeginka dla mnie
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Nie, Spoiler Właściwe zakończenie i szukanie ukrytych skrzyń To przeginka.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Autor 11 godzin temu, Bzduras napisał: Bierzcie i grajcie w to, rzućcie pieniążkiem w tego jednego typa, co robił tę gierkę - warto, i dla niego, i dla Was. Lisek-Zelda zajebisty tak jak Pan Bzduras pisze, jedna z najlepszych gier tego roku, teraz gdy wychodzi na dodatkowej platformie mam nadzieje że jeszcze więcej osób zagra
Opublikowano 3 czerwca 20222 l ja pograłem 40 minut i szczerze nie porwał mnie Coś mi w niej brakowało.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Jeden z tych indorów który wydaje mi się ciekawy. Ciekawe jaką cenę zawołają.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 5 minut temu, PanKamil napisał: Ciekawe jaką cenę zawołają. Na 99% taką samą jak na Xboxie - 129,99zł.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Na 99% taką samą jak na Xboxie - 129,99zł. Hmm, poczekam na promke.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l Czekaj, ale nie omijaj tej gierki, bo naprawdę jest dobra i widać tam włożone serducho w to, by powstała.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l 4 godziny temu, Figaro napisał: ja pograłem 40 minut i szczerze nie porwał mnie Coś mi w niej brakowało. Początek może ciut anemiczny. No ale 2-3 strony instrukcji i robi się mega. Taki mix Zeldy, Turysty i niestety trochę soulsów.
Opublikowano 4 czerwca 20222 l Autor jeśli ktoś nie radzi sobie z poziomem trudności, to jak coś zawsze jest opcja włączenia nieśmiertelności w opcjach gry
Opublikowano 5 czerwca 20222 l Ze dwa razy miałem totalnego fuckupa z cyklu "gdzie iść" I to akurat można lepiej sygnalizować. Ale reszta... Taki fajna growa podróż w czasie, dawno nie miałem takiego uczucia odkrywania gry.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Miałem okazję pograć pół godziny u kumpla na Xie i gierka od razu mnie wessała. Będzie pewnie zakup day1.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Nie mogę ogarnąć jak się zwiększa hp. Staminę, atak i obronę zwiększyłem ale nie mam pojęcia co zebrać żeby się dało hp podnieść. Coś przegapiłem?\\ Edit - nvm: Edytowane 15 czerwca 20222 l przez mozi