krzysiek923 1 615 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Grałem we wszystkie ostatnie PES-y i po prostu nie tego oczekiwałem. Silnik niby nowy, parę nowych animacji, a ktoś kto grał w poprzednie odsłony gołym okiem widzi, że to z grubsza to samo. Nawet oprawa graficzna nierówna, raz ładna, raz przeciętna, a ogółem słaba, miejscami downgrade. Nie tego oczekiwałem po next-gen'owej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 To nie ma prawa się udać. A oprawa graficzna to kaszana. Murawa chyba gorsza od ostatnich pesów. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Ciężko oceniać grafikę po YT moim zdaniem. Chyba gorszej od poprzedniej generacji nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 ten gameplay trailer to po prostu jakiś niesmaczny żart, 5 generacja konsol, a mamy: - ślizgających się z generacji na generację coraz mocniej piłkarzy - rwane animacje biegu z piłką, zmiany kierunku biegu, które nie rozwijają się wraz z grafiką na kolejnych generacjach w równym stopniu - nową obs*aną kamerę - gameplay który jednak mocno bazuje na tym co dostaliśmy w alfa becie czy co gorsza może i delcie I co oni tam niby przez 2 lata zrobili ? Aaaa 9 klubów tak i przepisali błędy na nowy silnik, a drybling i strzały mamy dostać kiedyś tam w paczu, hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Its a prank bro. Zaraz zapowiedzą prawidziwie nextgenowego PES2022 only on PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Jednak dobrze, że zmienili tę nazwę i nie będą bezcześcić legendy, zostawmy PES-a w pamięci, a temu czemuś życzę, żeby zdechło jak najszybciej, razem z KONAMI. Pewnie będzie jak z 2014 i Fox Engine, gdzie 2-3 lata zajęło im poskładanie tego wszystkiego do kupy (od 2017 było spoko, 2015 to były schematyczne skrypty), ale do tego czasu równie dobrze biznes może stać się nieopłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 XD Nie sądziłem, że dożyje takich czasów mojej ulubione serii. Tutaj nie będzie co składać. To jest test. Tylko i wyłącznie. Jak nie wyjdzie, a bankowo nie wyjdzie, to albo wrócą do starej " formuły " i zobaczymy pełnoprawnego PES nextgenowego, albo co bardziej prawdopodobne zabiją serię na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 xddd chyba nie wiesz jaki hajs konami ciągnie z pes mobile. eFootball będzie sukcesem czy wam się to podoba czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 7 godzin temu, Donatello1991 napisał: XD Nie sądziłem, że dożyje takich czasów mojej ulubione serii. Tutaj nie będzie co składać. To jest test. Tylko i wyłącznie. Jak nie wyjdzie, a bankowo nie wyjdzie, to albo wrócą do starej " formuły " i zobaczymy pełnoprawnego PES nextgenowego, albo co bardziej prawdopodobne zabiją serię na amen. kolejny przykład jak gracze starszej daty są odklejeni od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 2 rok next genów bez piłki nożnej, ja pitole, nie wierzę jakich czasów przyszło nam dożyć Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 W dniu 7.09.2021 o 23:53, Figaro napisał: kolejny przykład jak gracze starszej daty są odklejeni od rzeczywistości Oraz jednocześnie jak zepsuty jest teraz rynek gier i dzieci, które są zarażane hazardem przez korporacje. Paradoksalnie jest coraz więcej prawdy w tym, czym byliśmy straszeni - że gry ogłupiają i prowadzą do patologii, niż za czasów, w których my za dzieciaka graliśmy w jakieś gierki +18, po których mieliśmy zabijać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 To wyżej to najbardziej trafny komentarz w sprawie, jaki mógł paść. A brak piłki do pogrania na konsole mnie strasznie boli, kiedyś to był mój ulubiony rodzaj gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Pewnie każdy z nas sobie myślał kiedyś ogrywając Pro evo 6 jak to będzie musiało wyglądać super za X lat. Nom.... to wygląda...... Na dobicie warto włączyć sobie gameplay najnowszej fifki. Ja obejrzałem i zakończyłem totalnie karierę piłkarską w grach video. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Liczyłem na to, że piłki, a przynajmniej jedna z nich będą się zbliżały poziomem do NBA od 2K, a tu taki strzał w pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Najlepsze jest, że te 3-4 lata temu były dobre piłki i zamiast to udoskonalać to znowu się zesrało. Jakoś tak falami wychodzą dobre gry sportowe, raz udana, raz nie, co jest trochę absurdalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 Teraz na rynek wchodzi ten cały UFL, gra robiona od 5 lat, f2p, na start 5000 licencjonowanych zawodników (te wykupione licencję pozwalają wierzyć, że to projekt robiony na poważnie), odpowiadają za nią developerzy, którzy podobno "doskonale wiedzą, czego oczekują gracze, bo sami od lat grają w wirtualną piłkę". Ma mieć symulacyjne podejście do rozgrywki, a o wyniku mają decydować tylko skille - żadnego momentum i innych "polepszaczy". Ale... ...pokazali ostatnio trailer, a na nim zero gameplayu. No trochę zapala się lampka, kiedy łączy się ten fakt z okresem produkcji gry. Może coś z tego będzie w przyszłości, jeśli się nie poddadzą za szybko, no ale mesjasza z miejsca nie ma się co spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Czyli ta beta co była ostatnio to faktycznie tak ten pes ma wyglądać Myślałem, że to jakiś port mobilki aby stestowac swoje możliwości sieciowe ale TO NAPRAWDE MA TAK WYGLADAC przykro patrzeć na ten upadek ale przynajmniej nie będzie rozkminy która piłeczkę wybrać bo czlowiek będzie skazany na fife Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemo 6 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Nie ta beta co była ostatnio to nie jest efootball, którego zobaczymy 30 września. To jest kod gry z przed paru miesięcy. To co zobaczymy 30 września na nowej generacji będzie wyglądało inaczej. Jak? myślę, że niektórzy zdziwią się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Odpalasz starego smartfona, a tam mega pileczka z ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Tak. Bo wiadomo, że przez kilka miesięcy od premiery to gierki zmieniają się nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Tak. Bo wiadomo, że przez kilka miesięcy od premiery to gierki zmieniają się nie do poznania No taka FIFA to nawet od premiery kilku poprzednich odsłon niewiele się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemo 6 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 4 godziny temu, Dave Czezky napisał: Odpalasz starego smartfona, a tam mega pileczka z ps5 efootball 2022 na PS5 będzie wyglądał znacznie lepiej niż na smartfonie. Interesuję się mocno społecznością PESa i wiem, że treść ma być konkretna i cały czas rozwijana. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 to nie ma zadnego znaczenia, wazne ze wszedzie bedzie smartfonowy gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Graficznie jest dobrze,niech oni zmienia system obrony a nie jak w 20-21 trzymasz X gość ci piłkę odbiera XD Sędziowanie to kabaret. Sędzia daje ci żółta kartkę za kosę w plecy sam na sam XD Kretyńskie podania ,czasami gość nawet nie wie ,że do niego podajesz. Niektóre rzeczy w tej grze śmierdzą taka amatorką,że grafika to najmniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi