Skocz do zawartości

eFootball 2022

Featured Replies

Opublikowano

Ten gameplay jak to nazywasz smartfonowy będzie przynajmniej symulatorem w porównaniu do plastikowej Fify 

• Odpowiedzi 289
  • Wyświetleń 60,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ale ty jesteś niedojebany, ktoś w temacie FIFy pisze, jaką ta gra jest chujnią, to gotujesz się jak czajnik, bo "ALE PO CO TUTAJ PISZECIE JAK JEST TAK ŹLE I WAM SIĘ NIE PODOBA", a później sam wbijasz do analogicznego tematu gry, która ciebie nie interesuje i trollujesz.:dafuq:Przeczytałeś w ogóle co jest zawartością tego DLC? Tak jakby w 2020, 2021 czy dowolnej FIFie za walutę w grze nie kupowało się składu.

Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem news który przeczytałem. Ty chyba przeczytałeś i nie skumałeś bezsensu sytuacji.

Wpadłem żeby poczuć się jak Wy wpadając tam. Faktycznie, fajne uczucie. Essa byczku

Opublikowano

Mnie interesuje tylko master league więc tylko takie dlc kupię.

Opublikowano

Póki co zdążyłem zagrać z marszu(bo nie doinstalowała mi się gra) mecz wejściowy Argentyna-Portugalia.

Jest dobrze. Gra się bardzo przyjemnie, bramkarze mają nowe animacje, gra jest bardziej responsywna w stosunku do PES 2021. 

Podając trzeba dobrze wyczuć siłę. 

Miło się zaskoczyłem. Ta gra ma spory potencjał i będzie rozwijana w dobrą stronę. Po tym co zobaczyłem jestem zadowolony. 

Jak pogram więcej to coś napiszę.

Opublikowano

zagrałem 3 mecze na ps5, jest brzydko, gra wygląda w wielu kwestiach gorzej od PES21 na ps4, gameplayowo też wydaje się krok w tył. Jak to gówniane kółko spod piłkarza wyłączyć ?

Opublikowano

Mam zupełnie inne odczucia. Wg mnie gameplay jest lepszy. 

Opublikowano

Jaki paździerz XD Jakie przejście na nowy silnik? XD Sranie w banie. Co najwyżej downgroad ostatniego, żeby spokojnie można było grać z komórkowcami.

Opublikowano

Tak to jest jak się grało całe życie w plastikową Fife. 

Po pierwsze kółka są do wyłączenia, po drugie na PS5 gra wygląda dobrze.

No i przebudowana jest rozgrywka, piłka inaczej chodzi.

Jest o wiele lepiej niż przy przejściu na fox engine. 

Czekam na DLC z master league

Opublikowano

Zagrałem tylko jeden mecz, ale pod względem technicznym tej grze bliżej PS3 niż PS4.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

r/WEPES - At least the game can accurately portray my face when playing this on PS5...

r/WEPES - The groundsmen were so tired they decided to take nap.

r/WEPES - Konami!