Skocz do zawartości

eFootball 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
W dniu 16.09.2024 o 08:28, LeifErikson napisał(a):

Dalej piłka chodzi jak po sznurku i zero feelingu starych PESów?

Pod tym względem wciąż nie jest idealnie, ale domyślnie ustawione jest PA1 (Pass Assistance) i niektórzy nawet nie wiedzą gdzie to zmienić. Do grania przeciwko CPU minimum PA3, żeby czerpać jakąś przyjemność z rozgrywania, ale i tak PA4 daje najwięcej satysfakcji, zwłaszcza w grze przeciwko drugiemu człowiekowi, który też tak gra.

36 minutes ago, mlody23 said:

Dawno nie grałem w PES'a, ostatnio chyba 2020 na PS4. Pytanie mam czy w obecnym efootball jest opcja dodania OF na PS5 jak miało to miejsce przy Pes2020? Jeszcze jedno pytanie jeśli odpowiedź na pierwsze brzmi Nie - czy mogę zagrać w któregoś PESa na PS5 z OF (prawdziwe zespoły, stroje, itp?

Nie ma takiego czegoś w obecnej wersji,pes 19 to chyba ostatni PES który mogłeś wgrać OF 

Chociaż mogę się mylić i efootball 21 też to miał.

Ale gameplay z pes 19 znacznie lepszy.

• Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...

Czy ktoś w to grał na X we dwóch? Nie wiem czy to już starość, zmęczenie, czy nie do końca trzeźwe towarzystwo ale nie potrafię dodać drugiego kontrolera. 

Nie to, że kiedyś to było, ale żeby być pokonanym przez podłączenie drugiego pada? Podobnie w Fifie - czy do dziś nie można ustawić dwóch oddzielnych konfiguracji pada? 

Gierki dobre do kanapowego multi, ale twórcy mają wywalone jajca. Chociaż to na Xbox jest jedynie problem.

18 godzin temu, Aleks napisał(a):

Podobnie w Fifie - czy do dziś nie można ustawić dwóch oddzielnych konfiguracji pada? 

Da sie bez problemu. Masz do wyboru klasyczne lub alternatywne (jak w starym PES-ie).

Btw. daj sobie spokoj z tym tworem futbolo-podobnym. Najwieksze hardkory juz opuscily ten okret I na imprezach cioraja w fifke, tj. w EA FC. 

@HenrykIggO czy na pewno? W każdej ostatniej Fifie i chyba EA FC 24 na Xbox nie dało się grać na dwóch oddzielnych konfiguracjach pada. Dawno to było, nie pamiętam i chyba głównie problem dotyczył kanapowego turnieju na kilka osób. 

Chciałem sprawdzić tego PESa. Chyba trochę z sentymentu do dawnych czasów. Ale żeby problem z podłączeniem drugiego pada mnie pokonał, to się nie spodziewałem. 

Nie ma tego złego - odpalony PES2020 na PS4. Przyjemna gierką. Aż trzeba poszukać możliwości zagranie w edycję z najlepszych czasów. PES 5/6 przybywaj.