krzysiek923 1 625 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Teraz to jest gówno do kwadratu, bo oskryptowane pod mobilki. W tej grze nie ma fizyki, piłka niby się odbija, ale zawsze trafia pod nogi - twoje albo przeciwnika/CPU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 28 czerwca Udostępnij Opublikowano 28 czerwca może i w naszej grze brakuje wszystkiego, ale teraz brakuje więcej, obiecujemy więcej niczego w przyszłości, stay tuned! Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września nie każdy musi wiedzieć i nic dziwnego, ale wyszła aktualizacja 4.0.0, no i poza zmianami w gameplayu, w trybie szybkiego meczu dostępne są wszystkie ligi i drużyny, więc do popykania na dwa pady można rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Dalej piłka chodzi jak po sznurku i zero feelingu starych PESów? Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMuffin 12 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września A dalej jest to gra z komórek? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września ta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 16 września Udostępnij Opublikowano 16 września Gra jest naprawdę dobra. W 4.0 poprawili fizyczność piłkarzy i teraz pewnie przez te auto zastawienie się takim typowym wysokim niezbyt zwrotnym napastnikom jest o wiele ciężej zabrać piłkę. W porównaniu z wersją na premierę to dzień a noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Dawno nie grałem w PES'a, ostatnio chyba 2020 na PS4. Pytanie mam czy w obecnym efootball jest opcja dodania OF na PS5 jak miało to miejsce przy Pes2020? Jeszcze jedno pytanie jeśli odpowiedź na pierwsze brzmi Nie - czy mogę zagrać w któregoś PESa na PS5 z OF (prawdziwe zespoły, stroje, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września W dniu 16.09.2024 o 08:28, LeifErikson napisał(a): Dalej piłka chodzi jak po sznurku i zero feelingu starych PESów? Pod tym względem wciąż nie jest idealnie, ale domyślnie ustawione jest PA1 (Pass Assistance) i niektórzy nawet nie wiedzą gdzie to zmienić. Do grania przeciwko CPU minimum PA3, żeby czerpać jakąś przyjemność z rozgrywania, ale i tak PA4 daje najwięcej satysfakcji, zwłaszcza w grze przeciwko drugiemu człowiekowi, który też tak gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września 36 minutes ago, mlody23 said: Dawno nie grałem w PES'a, ostatnio chyba 2020 na PS4. Pytanie mam czy w obecnym efootball jest opcja dodania OF na PS5 jak miało to miejsce przy Pes2020? Jeszcze jedno pytanie jeśli odpowiedź na pierwsze brzmi Nie - czy mogę zagrać w któregoś PESa na PS5 z OF (prawdziwe zespoły, stroje, itp? Nie ma takiego czegoś w obecnej wersji,pes 19 to chyba ostatni PES który mogłeś wgrać OF Chociaż mogę się mylić i efootball 21 też to miał. Ale gameplay z pes 19 znacznie lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Na PC jest OF, na konsolach nie. https:// youtu.be/0zX84gdwhbc Fajna kompilacja. Usunąć spację z linka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 2 listopada Udostępnij Opublikowano 2 listopada Czy ktoś w to grał na X we dwóch? Nie wiem czy to już starość, zmęczenie, czy nie do końca trzeźwe towarzystwo ale nie potrafię dodać drugiego kontrolera. Nie to, że kiedyś to było, ale żeby być pokonanym przez podłączenie drugiego pada? Podobnie w Fifie - czy do dziś nie można ustawić dwóch oddzielnych konfiguracji pada? Gierki dobre do kanapowego multi, ale twórcy mają wywalone jajca. Chociaż to na Xbox jest jedynie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 3 listopada Udostępnij Opublikowano 3 listopada 18 godzin temu, Aleks napisał(a): Podobnie w Fifie - czy do dziś nie można ustawić dwóch oddzielnych konfiguracji pada? Da sie bez problemu. Masz do wyboru klasyczne lub alternatywne (jak w starym PES-ie). Btw. daj sobie spokoj z tym tworem futbolo-podobnym. Najwieksze hardkory juz opuscily ten okret I na imprezach cioraja w fifke, tj. w EA FC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 3 listopada Udostępnij Opublikowano 3 listopada @HenrykIggO czy na pewno? W każdej ostatniej Fifie i chyba EA FC 24 na Xbox nie dało się grać na dwóch oddzielnych konfiguracjach pada. Dawno to było, nie pamiętam i chyba głównie problem dotyczył kanapowego turnieju na kilka osób. Chciałem sprawdzić tego PESa. Chyba trochę z sentymentu do dawnych czasów. Ale żeby problem z podłączeniem drugiego pada mnie pokonał, to się nie spodziewałem. Nie ma tego złego - odpalony PES2020 na PS4. Przyjemna gierką. Aż trzeba poszukać możliwości zagranie w edycję z najlepszych czasów. PES 5/6 przybywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi