MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 @Roger mogłeś olać temat, a tak to się ugiąłeś pod presją dwóch osób mających ewidentny problem z nadwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 (edytowane) Imo może powinniście jako redakcja wrzucić ankietę do ludzi, którzy was naprawdę wspierają na patronite i prenumerują w sprawie takich rzeczy i przepraszania za nie. Bo to trochę takie plucie w twarz dla starych czytelników jak ja. Co następne? Klękanie? Dla ludzi szczjących na psxe przeprosiny, dla stałych czytelników spóźniona prenumerata. Dzięki. Edytowane 30 czerwca 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Za czasów Ściery były przecież ankiety i to całkiem często i zmiany też były wprowadzane. Więc jaki problem zrobić ankietę internetową i wysłać ją do osób które kiedykolwiek miały prenumeratę, wsparły na patronite czy kupiły extreme'a na allegro + oczywiście forumek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 (edytowane) Oczywiście teraz mi przyszło, że jest jeszcze opcja, że większość z psxe pracuje w jakiś korpo i będą za takie "bluźnierstwa" batożeni więc profilaktycznie poszły przeprosiny. Tak czy inaczej jeśli tak ma być to czas umierać. Czy za ten tekst o zmaskulizowanych filmach z lat 80 i 90 nie powinno być przeprosin? Domagam się bo kable Arnolda mnie dyskryminują. Edytowane 30 czerwca 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Paradoksalnie to ci urażeni robią pismu darmową reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Komiks Kleja z Tombim latającym z gołym fiutem i ganiający za Larą, ale by było dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 670 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Możecie już zwijac gazetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Co za czasy, już nawet nie można z niczego żartować, tylko maczetami ciąć w głupich ludzi. A wniosek jest jeden, że to wina internetu. No, jakiś kobiecy dekiel se wymyślił, że biały obrus jest rasistowski, kolejny dekiel, że gwizdanie na blm jest rasisostowskie, a tu widzę trzeba było się ugiąć pod jakimiś spaślakami, bo komiks ich uraził. Zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 670 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Niedługo pewnie +1 do oceny koncowej, dla gier skręcajacych w lewo, bo a nóż sie kto obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 10 minut temu, Plugawy napisał: Możecie już zwijac gazetkę. I wsadzić sobie głęboko w dupe (No homo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Tadek już pewnie ma tak sprany beret, że graby mu nawet nikt by nie podał. Nie pogadasz z typem, np żartując o krzywej butelce, bo zaraz się obrazi, a czemu on krzywy, a nie prosty jak reszta butli? Może niech usiądzie na butle od vanisha, to wyprostuje się sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Tadziu od dawna jest odklejony, niestety widuje go czasem na roznych grupach na fejsie. Przeczytałem dziś jego tekst z numeru 282 bo ktoś polecał. Mam nadzieje, ze juz faktycznie do pisma nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Ale jak już o Tadku to mimo tych jego wypocin uznałbym za żenujące gdyby teraz zaczął za to przepraszać. Dlatego mimo, że te komiksowe wstawki są dla mnie takie se i w sumie mogłoby ich nie być to te przepraszanie za nie to już przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Kiedyś kupowałem sobie CD-Action i co się teraz dowiedziałem? Tam też lewactwem jedzie ponoć, bo został usunięty dział Na Luzie XDDDDDDDDDD Figary i raveny lubią to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Zamiast sie obrazac, to gruby moglby sie poruszac 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 531 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Ludzie są jebnięci, a takie przepraszanie tylko bardziej ich nakręca. Sam komiks zajebisty. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Mam nadzieję że aloy nie zrobi magika (można jeszcze tak mówić?) Jej cyfrowe serce może nie wytrzymać tego komiksu. Jestem przerażony przyszłością naszego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 22 godziny temu, Shen napisał: Zamiast sie obrazac, to gruby moglby sie poruszac to ten gość się obraził z żartu o grubasach? nie dziwię się, wygląda jakby miał ochotę zjeść tego drugiego typa Aleksander Mazanek obraził się na żart o grubasach. Czy jest gruby? Zobacz jak kliknij i zobacz czy żart z nowego numeru PSX EXTREME obraził grubasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Niech nie włącza kabaretów w tv, tam to dopiero lecą kawały o grubasach i wszelakiej maści o świnkach. Dajcie siłę, bo już rodzi się gorsza generacja ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Kolejny upadły anioł pisze na Twitterku: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soban 4 044 Opublikowano 30 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 9 minut temu, Faka napisał: Niech nie włącza kabaretów w tv, tam to dopiero lecą kawały o grubasach i wszelakiej maści o świnkach. Dajcie siłę, bo już rodzi się gorsza generacja ludzi. Trochę beka, że w januszowych kabaretach jest więcej wolności niż wśród młodzieży xd Jebać to twitterowe lewactwo - banda grubasów, chorych psychicznie lolitek z tęczowymi włosami i simpów. Bez internetu to byli dojeżdżani w codzienności, ale teraz niestety takie odpady genetyczne się połączyły w rój i myślą, że śa jakimiś wojownikami sprawiedliwości. Gdyby chociaż godzine shitpostingu dziennie poświęcili na spacer czy ćwiczenia to by nie było kogo obrażać. Mega słabo ze strony szmatławca, że osrali zbroję bojąc się, że ta gruba locha co cosplayowała grubą aloy zanim sony wymyśliło grubą aloy na nich doniesie do ps polska. 9 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 Doniesie i co z tego? Nie dadzą 3 miesięcy abo dla listu miesiąca czy może chodzi o inne gratisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 18 minut temu, Rozi napisał: Kolejny upadły anioł pisze na Twitterku: To o ten obrazek jest tyle szumu? Ja pierdole xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2021 1 minutę temu, Ludwes napisał: To o ten obrazek jest tyle szumu? Ja pierdole xd Tak, a gosc urazony wyglada tak xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi