Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 big daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Ale bym zagonil swiniaka zeby mi fasole z pola zebral to by mu sie kurwa raz dwa odechcialo takich glupich pomyslow. A i żyly by mu sie przetkaly troche od swiezego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Tak byś zagonił tego spaślaka, że zaraz by Cię zgłosił do odpowiednich służb za fatszejming XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Ten tez się niezle zesrał 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 2 minuty temu, Faka napisał: Tak byś zagonił tego spaślaka, że zaraz by Cię zgłosił do odpowiednich służb za fatszejming XDDD Na szczescie jeszcze smianie sie z grubasow nie jest prawnie karalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Lata 90 się skończyły, jest 2021 i mamy taką wolność słowa, że możecie grzecznie zamknąć mordy bo oskarżymy was w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Ciekawe czy wysla pismo do drukarni ze screenami psx extreme co sie wyrabia i co drukuja u siebie pod dachem. I historia z grzehoojem zatoczy koło Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Godzinę temu, Rozi napisał: W jednym komiksie Mario z Luigim zostali zmasakrowani kosiarką, czy tam bejzbolem. Myślicie, że jakiś "życzliwy" fan próbował straszyć donosem do Nintendo? No nie, bo nawet różowi nie są tak spaczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 22 minuty temu, kanabis napisał: Tak, a gosc urazony wyglada tak xd to jest ten wafel lgbt? chyba smalec Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 smalec XD już w ogóle beczy, że szkalowanko na niego leci, se tłita dodał. A czego się debil spodziewał, że ma spierdolone zwoje i robi z dupy problem z jakiejś satyry XDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Takie przeprosiny to chyba otwarcie bramy. Ciekawe jak szybko ktoś w jakimś tekście, spisie treści czy gdziekolwiek znajdzie coś ...fobicznego. Życzę powodzenia i od razu donoszę że białe litery na czarnym tle (lub na odwrót tak na wypadek) to rasizm i jestem urażony. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zax swoim narzekaniem na TLOU2 został oszczędzony tylko dla tego że swoje negatywne odczucia publikował w formie tekstowej. Gdyby zrobił rysuneczek to by wyleciał na bruk. Dobrze że ci wszyscy twitterowcy mają problem ze słowem pisanym : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Mam nadzieję że w następnym numerze też będą przeprosiny, bo te to imo troszkę za mało za tak haniebny czyn. Może jakieś grupowe seppuku zgredów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Teraz, Pupcio napisał: Mam nadzieję że w następnym numerze też będą przeprosiny, bo te to imo troszkę za mało za tak haniebny czyn. Może jakieś grupowe seppuku zgredów? na pierwszej stronie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nawet smuggler z cda przyłączył się do komentowania i odpisał Bzdurasowi. Dziwne bo wydaje mi się ze koleś jest starej daty prawicowcem, a nie lewakiem lgbt itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Teraz, grzybiarz napisał: Nawet smuggler z cda przyłączył się do komentowania i odpisał Bzdurasowi. Dziwne bo wydaje mi się ze koleś jest starej daty prawicowcem, a nie lewakiem lgbt itp Pokaż co napisał, przecież to większość wie, że ten smalec robi z dupy problem, za głęboko mu kij siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Jerzy poprawa, zreszta i roziemu widzę tez skomentował. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Jedyne przeprosiny jakie bym chciał to zrobienie w następnym numerze satyrycznego rysuneczka na temat tych wszystkich wielce obrażonych. Może być np. karykatura Tadzia i stojącego za nim Kratosa z kijem od szczotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 9 minut temu, grzybiarz napisał: Nawet smuggler z cda przyłączył się do komentowania i odpisał Bzdurasowi. O, nawet nie zauważyłem. Trzeba się odnieść, skoro taka tuza dziennikarstwa zaszczyciła mnie komętką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Czas na troche klasyki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Cóż, kolejny dowód na to, że to już nie jest "mój" szmatławiec, tak jak ktoś wspomniał, większości redaktorów zmiękła rura, i niestety dożyliśmy czasów, w których za żart sprzed 20 lat możesz mieć problemy w pracy, i wszyscy przepraszają za wszystko, oby ludzie powiedzieli w końcu dość, ten lewacki terror 0.00001% mniejszości musi się skończyć. Co do Tadka, dawno gościa zablokowałem na FB, i odmawiam kupienia jakiejkolwiek gry przy której pracował, głosuj portfelem Pamiętam do dzisiaj minus HIV-a przy ocenie MGS2 "Kim jest ten pedzio?" Edytowane 30 Czerwca 2021 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Mendrek by ich ładnie porozstawiał po kątach. Dwururka w dłoni, przeciwsłoneczne okularki, hawajka na Max'a Payne'a 3, jaranie się crapami i wbija do baru na pewniaka, a tutaj banda zakompleksionych pizdusiów zamiast wstydzić się własnej głupoty, to zajmują się problemami pierwszego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 18 minut temu, grzybiarz napisał: Nawet smuggler z cda przyłączył się do komentowania i odpisał Bzdurasowi. Dziwne bo wydaje mi się ze koleś jest starej daty prawicowcem, a nie lewakiem lgbt itp Piorun na profilowym i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Walka z otyłością to w sumie jest hop siup tylko grubas musi chcieć się zmienić. Dużo jest fajnych przemian gruboli co walnęli pięścią w stół i w rok pół typa spadło trzymając michę i ćwicząc, ale te twitterowe śmiecie to wolą wpierdalać codziennie picke, cziperki, pifko i potem płakać, że nie mają wpływu na swoją wage albo że chora tarczyca(ta jasne, że każda tłusta locha ma problemy z tarczycą) xd I właśnie większość osób które znam co schudły to przez to, że ktoś im wytknął ulaństwo i toczył bekę. Sam zrzuciłem 15kg jak mi ojciec wytknął, że się tłusty zrobiłem, a zrobiłem się tłusty bo uwaga - wpierdalałem dużo gówna i zapijałem piwkiem lub słodzonymi pićkami. Wkurwia mnie to w obecnym świecie, że ludzie zamiast myśleć nad tym jak praktycznie naprawić kulejące elementy swojego życia prześcigają się w wymyślaniu coraz to nowych wymówek dla spierdolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi