kanabis 22 421 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Powiem wam. Tak odnosnie silnika forum, w takie dni jak dzis powinna byc trzykrotnie zwiekszona liczba dodawania reakcji. Taka kupa frajdy a ja juz wypstrykany dawno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Jedyna akcja za którą przepraszali to z tego co pamiętam za złamanie embargo odnośnie Killzone Mercenary. A Alocha razem z Waflem powinni zrobić wspólny cosplay z RE8, ona jako Lady Dimitrescu on jako Duke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 1 godzinę temu, kanabis napisał: Ban za bodyshaming Szkoda, że nie brainshaming. xd No ale na to teraz są papiery dysleksja i inne dysfunkcje. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Naczelnik ostatnio nieźle zareagował na tego nurka z polskiego gamedevu a propos luźnego artykułu na temat alkoholizmu w branży. Tutaj już niestety wymiękł i zwinął się w kulkę, ale powiedzmy, że nie chciał kopać się z koniem o taką bzdurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Chyba już wiemy kto mógłby robić cosplay Abby Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Jak dobrze, przewertowałem sobie parę stronek, poczytałem, co nie co, ale najlepsze, że zlewaciałego robaka to już tam nie ma. To jest plus w tym szmatławcu teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Jak doczytasz, to zobaczysz, że tylko tymczasowo, na okres wakacyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Teraz, SlimShady napisał: Jak doczytasz, to zobaczysz, że tylko tymczasowo, na okres wakacyjny. Znowu marnowanie strony i papieru będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 28 minut temu, SlimShady napisał: Jak doczytasz, to zobaczysz, że tylko tymczasowo, na okres wakacyjny. Moze sam zrezygnuje po alochagate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Błagam Roger, pokaż jaja i nie przywracaj tego pajaca do PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Albo właśnie już smaży gruby tekst o tym:) Ale przyznam dawno takiego ruchu nie było w temacie na temat nowego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Kurva mać. Roger, ostatni raz przeprosiłeś. Użytkownicy tego forum są ukształtowani w różny sposób, ale w wasz, w nasz, no sposób. Tyle lat wbijania nam w głowy jak mamy żyć i teraz co? Grubas się obraził, i nagle jest ważniejszy niż wasze dekady dobrego, growego humoru? Dbajcie o czytelników, o fanów, a markę. Ja sobie za małolata wycinanki robiłem z waszego magazynu. Ja kradłem od znajomych ich numery, żeby czytać o grach, o konsolach. Od was, bo konkurencji nie było. A teraz co to jest kurva grane? Bo ktoś jest ślepy, kulawy, rudy, łysy, płaci żonie za seks, korpuletny? Jeśli serio macie takie odgórne wytyczne, że trzeba iść z duchem nacisku, to ok. Ale powiedzcie nam to w twarz. Twarz gracza, który jest z wami od początku. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 421 Opublikowano 1 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Gdyby tylko on byl redaktorem naczelnym... Spoiler 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 1 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Nemesis napisał: Niedługo bycie wysportowanym będzie obrazą. Patrząc na sytuację, bycie mądrym jest teraz obrazą dla niemądrych. Przecież to już się dzieje, o ile mnie pamięć nie myli to na jedną z celebrytek, która chwaliła się szybkim powrotem do wysportowanej sylwetki po ciąży, wylała się fala komentarzy uciemiężonych, obrażonych jej dobrym wyglądem ulańców, no bo przecież jak to tak szczuć ludzi i tworzyć "fałszywą" wizję rzeczywistości, w której MOŻNA dobrze wyglądać? Ogólnie środowisko "tolerancyjnych" znane jest ze swojej kosmicznej hipokryzji i odwracania wartości do góry nogami. Nie jest wartością zdrowie i estetyczny wygląd, tylko udawanie, że niezdrowe życie też jest ok, bo fundamentem ich istnienia jest dobre samopoczucie, nawet fałszywie wykreowane (kosztem zaklinania rzeczywistości i wymuszania na całym świecie danych postaw). A najlepsze jest to, że takie osoby zazwyczaj nie mają żadnych zahamowań wobec szydzenia z kurdupli, prawiczków, niezaradnych facetów etc. (generalnie zazwyczaj z mężczyzn). Ale to już odpływając trochę od tematu. W ogóle niesamowite w całej tej sytuacji jest to, jak szybko i niespodziewanie dotarły do nas (i to do dosyć mimo wszystko niszowego miejsca, jakim jest ostatni papierowy magazyn o gierkach konsolowych, bo przecież gdzie PE a gdzie np. program rozrywkowy w dużej telewizji?) trendy i zwyczaje znane do niedawna głównie z tzw. zgniłego Zachodu, twitterów, redditów, resetery i innych miejsc aktywności płatków śniegu. A tu proszę, Polska już taka światowa, szkoda, że w tych negatywnych aspektach. 9 godzin temu, Roger napisał: Akurat po tej publikacji dostałem naprawdę bardzo dużo komentarzy na priva, telefonów, maili, od osób prywatnych, firm, ludzi z branży, które uważały że przesadziliśmy, że takie coś nie powinno zostać opublikowane. To jest właśnie sedno problemu. To, że nagle, niemal z dnia na dzień, znaleźliśmy się (Wy jako twórcy, my jako czytelnicy) w jakimś absurdalnym miejscu i czasie, gdzie do tej pory okazji do podobnej dramy było pewnie już tysiąc (a narzekanie na poziom humoru w PE to wątek powracający od przynajmniej dwóch rednaczów). No tyle, że wtedy to się kończyło tam, gdzie powinno: na wyrażeniu swojej opinii, ewentualnie ustosunkowaniu się pismaków na forum lub w piśmie. A teraz dochodzi do jakiejś absurdalnej w skali afery, kończącej się przeprosinami. Chyba ostatnia taka sytuacja to było dystansowanie się od legendarnej już recki MGS2. Przecież nawet stronę dalej mamy konsolometr, do którego też można by się dojebać, że pokazuje toksyczną męskość, no bo podrywanie kobiet (przede wszystkim przez nieatrakcyjnych facetów) to już prawie jak gwałt. Wydaje mi się, że problemem jest przykładanie za dużej uwagi do danego medium, w tym przypadku twittera. No obiektywnie patrząc, jakiś anonimowy nick z kilkoma setkami obserwujących nie jest ani ważną, ani opiniotwórczą, ani wpływową osobą, więc czemu przejmować się tym, co on pisze, bardziej, niż postem na FPE albo komentarzem na PPE? W moich oczach trochę tymi przeprosinami tracicie, bo nie chodzi już o jakąś tam "walkę" lewak/prawak, postępowiec/konserwa, grubas/sportowiec. Tu chodzi o uginanie się przed grupą histeryków, która będzie w swojej krucjacie zapędzać się w coraz głębsze odmęty absurdu, skoro raz się pokazało, że ich krzyk ma na Was bezpośredni wpływ. Takie miejsca jak twitch (gdzie z jednej strony można świecić niemal gołym tyłkiem i na tym zarabiać, a z drugiej zabronione jest używanie określenia "blind playthrough", bo może urażać niepełnosprawnych xD) pokazują, jaki klimat zaczyna panować w branży i szkoda by było, żeby to samo dotarło i do PE. 5 godzin temu, kanabis napisał: A czaicie jakby sie okazalo ze ten wafel i ta cosplayerka z czekoladowym nadzieniem zamiast krwi sa parą? Nierealne, u takich "lasek" samoocena (wbrew pozerskim wpisom na TT) wyjebała mocno w górę i mimo wątpliwej urody, nie zniżyłaby się do poziomu takiego nerda. 1 godzinę temu, Shen napisał: Moze sam zrezygnuje po alochagate. Raczej przygotuje nam potężny felieton z którego dowiemy się, czemu to my jesteśmy źli, on dobry, a afera była potrzebna. Edytowane 1 lipca 2021 przez kotlet_schabowy 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 W jakich chorych czasach żyjemy.Nie można się śmiać z grubych, chudych, niskich, wysokich, pedziów, hetero, blondynek, brunetek, policjantów, okularników, zezowatych, pryszczatych, białych, czarnych..To co kur.wa wolno jak nic nie wolno?Rozlało się to gów.no wszędzie i trzeba się płaszczyć i tłumaczyć z żartów.Nie czujecie się dyskryminowani (wy żartownisie) przez tą całą bandę upośledzonych ludzi?Zaraz będą wam mówić jak macie kupę robić. [mention=13983]Roger[/mention] proszę mnie przeprosić. Dyskryminujesz mnie, przepraszając grubą babę bez powodu, a o mnie zapomniałeś!!11 Wyróżniasz ludzi?! Czym ona jest lepsza, że została przeproszona?! Co takiego Ci zrobiłem?! Dlaczego mnie niszczysz?! Dlaczego milczysz?! KUR. WAAAAAA DLACZEGO Ps. Jakie antydepresanty polecacie? Bo nie mogę już tego znieść 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Wódka, śnieg, śliski blat, muza, dziwki, tęgi bat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 O to to to @Okie from Muskogee Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Poza tym chyba zdajecie sobie sprawę, czemu musiała zażyć antydepresanty?Bo nic innego nie miała do żarcia pod ręką 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Przecież zjadła Rogera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Chyba czeka nas teraz najazd świerzaków-lewaków co by forumka obczaić i jakie to jest złe miejsce na świecie. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 No mam nadzieje, ze gruba Alloy tu nie trafi, bo antydepresanty to moze byc mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 W razie czego skieruje ją się do tematu GRUBASY. No trochę offtop, może tam by przenieść tą dyskusje?:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Ten temat jest widoczny z glownej. Ale komentarz to bedzie na tt bo tam ma swoj safe space. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 podsumowanie afery Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: Raczej przygotuje nam potężny felieton z którego dowiemy się, czemu to my jesteśmy źli, on dobry, a afera była potrzebna. A to wypada mu jeszcze pisać do takiej dziaderskiej (tak to się mówi?) gazetki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi