Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Dajcie na patronite egzemplarze 287 z podpisem autora komiksow i Rogera. Biere jak Yano pdfy dla kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 318 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Szykujcie dupe chłopaki, niedługo wszyscy spotkamy się w cock county prison Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Ide kasowac twitty Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Widzimy sie na spacerniaku chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Lewarom to już na łeb sufit się zwalił XDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 3 minuty temu, kanabis napisał: Widzimy sie na spacerniaku chlopaki Rok nie wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Przesrane tak jawnie kogoś wyśmiewać jak Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 318 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Zresztą nikt się chyba z chłopa nie wyśmiewał. No bo chyba jak się zobaczy jego fotke i powie że jest grubasem to zwykłe stwierdzenie faktu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Wiecie z czego najwieksza beka? Ze nawet bez ogolnego komentarza wrzucenie jego zdjecia wedlug nich jest szydzeniem xd Mniej wiecej to podobna sytuacja jak ktos wrzuca zdjecie do pst i dostaje status "tego zdjecia nawet nie trzeba przerabiac" Ten Kowalski z tego co pamietam przynajmniej na fb po prostu wrzucil zdjecie spaśluna z podpisem "Zobaczcie kto sie przyprul do komiksu". Czy ten podpis jest nie wiem obrazliwy? Rownie dobrze gosc mogl napisac "wejdzcie w jego profil zobaczcie". I co wtedy nie byloby prokuratora? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Wrzuciłem jego inna fotke na grupie pixela, czy do mnie tez policja wjedzie? 2 minuty temu, kanabis napisał: Wiecie z czego najwieksza beka? Ze nawet bez ogolnego komentarza wrzucenie jego zdjecia wedlug nich jest szydzeniem xd Mniej wiecej to podobna sytuacja jak ktos wrzuca zdjecie do pst i dostaje status "tego zdjecia nawet nie trzeba przerabiac" Ten Kowalski z tego co pamietam przynajmniej na fb po prostu wrzucil zdjecie spaśluna z podpisem "Zobaczcie kto sie przyprul do komiksu". Czy ten podpis jest nie wiem obrazliwy? Rownie dobrze gosc mogl napisac "wejdzcie w jego profil zobaczcie". I co wtedy nie byloby prokuratora? Xd Ty chyba wrzucales fote na forum, bagiety juz jada Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Jak mam byc pierwsza ofiara o wolnosc slowa i wolnosc w robieniu beki z grubych, rudych i karłow. To będe! Spoiler Chlopaki ale zrobicie jakis patronite na mandarynki w boze narodzenie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 1 minutę temu, kanabis napisał: Jak mam byc pierwsza ofiara o wolnosc slowa i wolnosc w robieniu beki z grubych, rudych i karłow. To będe! Ukryj zawartość Chlopaki ale zrobicie jakis patronite na mandarynki w boze narodzenie prawda? Za obraze prezdyneta jakieś małolaty ostatnio dostały prace społeczne, za grubego to do paki raczej nie pojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Sorry panowie, ale odjebało wam mocniej niż temu całemu waflowi i jego kumplom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mitra 1 787 Opublikowano 2 lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Wracam do przeszłości bo wtedy to było fajne komiksy, była akcja coś się działo, a teraz jedna Aloszka tylko siedzi, stoi jakiś suchoklates i jest sztrym na cały internet. Dlatego czas odpalić grę z tamtych czasów czyli THPSa i się dobrze pobawić xD 3 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Ojezu ten komiks zabije Tadzika ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Na szczęście chyba tu nie zagląda to mu nic nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Scenariusz Ściera xD to byly komiksy a nie jakies snowflakesy placzą bo fatshaming. W czasach jak internet raczkowal to co najwyzej mogli wyslac list dla hiva do kominka ze swoimi placzami, ale zreszta ludzie nie mieli wtedy tak zlasowanych mozgow, zeby kogos szczerze to ruszalo. Ten waflowy smalec czy jak mu jest sam dal dupy bo po kij bałtyke tagowal. Chyba jego ptasi mozdzek skojarzyl gruba Aloy ze swoja gruba kolezanka cosplayjujaca Aloy xD na pewno teraz placze w kacie zapijajac smutki energetykiem z proszku . Generalnie Ściera dobrze zrobil, ze wypierdolil z tej smierdzacej branzuni gier bo nie wiem jak by te parszywe czasy zniosl. Influencerzy, kreatorzy opinii sie kurwa znalezli. Wiedzial co robi a reszta co zostala to ciagnie ten wóz zwany PE w blocie i szlamie pod batem. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Godzinę temu, mitra napisał: Wracam do przeszłości bo wtedy to było fajne komiksy, była akcja coś się działo, a teraz jedna Aloszka tylko siedzi, stoi jakiś suchoklates i jest sztrym na cały internet. Dlatego czas odpalić grę z tamtych czasów czyli THPSa i się dobrze pobawić xD O kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 25 minut temu, Plugawy napisał: Scenariusz Ściera xD Ciekawe czy korzystal z poradnika z Pania Magda Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Godzinę temu, Plugawy napisał: Scenariusz Ściera xD Redaktor Naczelny Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło, ze główny boss PE zajął się scenariuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Pamietam ten komiks. Wtedy to byl komiks jak komiks. Dzisiaj bylby wylew Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Co do Zooltara, pracuje on teraz w firmie Nova-Tek. Bojkotujmy wszystkie produkty tej firmy, głosowanie portfelem to najlepszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Pracuje tez w PE, wiec polecam przestać kupować pismo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 9 godzin temu, Shen napisał: Pracuje tez w PE, wiec polecam przestać kupować pismo. Nie kupuje już z rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Nie wiem czy było , także łapcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi