Skocz do zawartości

PSX Extreme 287

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie na patronite egzemplarze 287 z podpisem autora komiksow i Rogera. Biere jak Yano pdfy dla kolegi.

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 50,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• grzybiarz
    grzybiarz

babsko nawet może nie wie że w części drugiej Alloy będzie grubsza, a myśli że ten komiks odnosi się do niej. Ego wyjebane jak jej bebech. A to że Roger ją przeprosił, BABĘ  co ma 600 obserwujący

• Ja pierdziele, to ta grubaska co wrzucił Kanabis. Taki funny fat cosplay a tu widzę postraszyła Rogera, a niżej wpis o antydepresantach. Pierdol się gruba locho,, jeśli to czytasz.  

• Cały ten komiks to była satyra tego, jak gracze podchodzą do nowej Aloy, satyra memów, które latały po sieci, ironiczny komentarz i wreszcie nawiązanie do samego Larry'ego, który jest dokładnie takim

Opublikowano

Szykujcie dupe chłopaki, niedługo wszyscy spotkamy się w cock county prison  :(

Screenshot_20210702-145955_Twitter.jpg

Opublikowano

Widzimy sie na spacerniaku chlopaki

Opublikowano

Lewarom to już na łeb sufit się zwalił XDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, kanabis napisał:

Widzimy sie na spacerniaku chlopaki

Rok nie wyrok :dunno:

Opublikowano

Przesrane tak jawnie kogoś wyśmiewać jak Janek.

Opublikowano

Zresztą nikt się chyba z chłopa nie wyśmiewał. No bo chyba jak się zobaczy jego fotke i powie że jest grubasem to zwykłe stwierdzenie faktu 

Opublikowano

Wiecie z czego najwieksza beka? Ze nawet bez ogolnego komentarza wrzucenie jego zdjecia wedlug nich jest szydzeniem xd Mniej wiecej to podobna sytuacja jak ktos wrzuca zdjecie do pst i dostaje status "tego zdjecia nawet nie trzeba przerabiac"

Ten Kowalski z tego co pamietam przynajmniej na fb po prostu wrzucil zdjecie spaśluna z podpisem "Zobaczcie kto sie przyprul do komiksu".

Czy ten podpis jest nie wiem obrazliwy? Rownie dobrze gosc mogl napisac "wejdzcie w jego profil zobaczcie". I co wtedy nie byloby prokuratora? Xd

Opublikowano

Wrzuciłem jego inna fotke na grupie pixela, czy do mnie tez policja wjedzie?

2 minuty temu, kanabis napisał:

Wiecie z czego najwieksza beka? Ze nawet bez ogolnego komentarza wrzucenie jego zdjecia wedlug nich jest szydzeniem xd Mniej wiecej to podobna sytuacja jak ktos wrzuca zdjecie do pst i dostaje status "tego zdjecia nawet nie trzeba przerabiac"

Ten Kowalski z tego co pamietam przynajmniej na fb po prostu wrzucil zdjecie spaśluna z podpisem "Zobaczcie kto sie przyprul do komiksu".

Czy ten podpis jest nie wiem obrazliwy? Rownie dobrze gosc mogl napisac "wejdzcie w jego profil zobaczcie". I co wtedy nie byloby prokuratora? Xd

Ty chyba wrzucales fote na forum, bagiety juz jada:frog:

Opublikowano

Jak mam byc pierwsza ofiara o wolnosc slowa i wolnosc w robieniu beki z grubych, rudych i karłow. To będe!

Spoiler

Chlopaki ale zrobicie jakis patronite na mandarynki w boze narodzenie prawda?

Opublikowano
1 minutę temu, kanabis napisał:

Jak mam byc pierwsza ofiara o wolnosc slowa i wolnosc w robieniu beki z grubych, rudych i karłow. To będe!

Ukryj zawartość

Chlopaki ale zrobicie jakis patronite na mandarynki w boze narodzenie prawda?

Za obraze prezdyneta jakieś małolaty ostatnio dostały prace społeczne, za grubego to do paki raczej nie pojdziesz :pawel:

Opublikowano

Sorry panowie, ale odjebało wam mocniej niż temu całemu waflowi i jego kumplom.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wracam do przeszłości bo wtedy to było fajne komiksy, była akcja coś się działo, a teraz jedna Aloszka tylko siedzi, stoi jakiś suchoklates i jest sztrym na cały internet.

IMG20210702215026.thumb.jpg.73a028077b3e771af332c108d829ef96.jpg

Dlatego czas odpalić grę z tamtych czasów czyli THPSa i się dobrze pobawić xD

Opublikowano

Ojezu ten komiks zabije Tadzika ;/

Opublikowano

Scenariusz Ściera xD to byly komiksy a nie jakies snowflakesy placzą bo fatshaming. W czasach jak internet raczkowal to co najwyzej mogli wyslac list dla hiva do kominka ze swoimi placzami, ale zreszta ludzie nie mieli wtedy tak zlasowanych mozgow, zeby kogos szczerze to ruszalo. Ten waflowy smalec czy jak mu jest sam dal dupy bo po kij bałtyke tagowal. Chyba jego ptasi mozdzek skojarzyl gruba Aloy ze swoja gruba kolezanka cosplayjujaca Aloy xD na pewno teraz placze w kacie zapijajac smutki energetykiem z proszku . 

Generalnie Ściera dobrze zrobil, ze wypierdolil z tej smierdzacej branzuni gier bo nie wiem jak by te parszywe czasy zniosl. Influencerzy, kreatorzy opinii sie kurwa znalezli. Wiedzial co robi a reszta co zostala to ciagnie ten wóz zwany PE w blocie i szlamie pod batem.

Opublikowano
Godzinę temu, mitra napisał:

Wracam do przeszłości bo wtedy to było fajne komiksy, była akcja coś się działo, a teraz jedna Aloszka tylko siedzi, stoi jakiś suchoklates i jest sztrym na cały internet.

IMG20210702215026.thumb.jpg.73a028077b3e771af332c108d829ef96.jpg

Dlatego czas odpalić grę z tamtych czasów czyli THPSa i się dobrze pobawić xD

O kurwa :pawel:

Opublikowano
25 minut temu, Plugawy napisał:

Scenariusz Ściera xD

Ciekawe czy korzystal z poradnika z Pania Magda :)

Opublikowano
Godzinę temu, Plugawy napisał:

Scenariusz Ściera xD

Redaktor Naczelny :) 

Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło, ze główny boss PE zajął się scenariuszem.

Opublikowano

Pamietam ten komiks. Wtedy to byl komiks jak komiks. Dzisiaj bylby wylew

Opublikowano

Pracuje tez w PE, wiec polecam przestać kupować pismo.