Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 28 czerwca 2021 Opublikowano 28 czerwca 2021 "Pingwiny z Madagaskaru" to, jakby powiedział Król Julian, jeden z moich najulubieńszych, tych ,,najlepsiejszych" seriali animowanych, jakie widziałem w życiu. I nawet jeśli wielu tytułów nie widziałem, wiele więc jest jeszcze przede mną, to i tak dużo się nie zmieni w kwestii tego, który z tytułów będzie tym najlepszym serialem animowanym, jakiego doświadczyłem, albo będzie zajmował topowe miejsca na takowej liście. Otwieram niniejszym nowy wątek tematyczny przeznaczony ,,rozmkinom" tudzież dzieleniem się wiedzą między nami, fanami, o kreskówce "Pingwiny z Madagaskaru" i Uniwersum Madagaskar. Lodzio miodzio Panowie! https://youtu.be/iPnxaSXNo-I Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 Tak, istnieje serial animowany w Uniwersum Madagaskar, i zwie się on "Pingwiny z Madagaskaru". Zresztą to chyba jasne, co nie? A warto, w związku z założeniem tego tematu, podyskutować trochę o przygodach nietuzinkowych ptaków nielotów i ich komandosowych misjach w Danii, Ekwadorze i, Łej Panie, cholerka wie gdzie jeszcze. A jest o czym! Ile teorii i rozkmin, jak w ,,starłarsach" i marvelach. Ha! Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 Dla mnie to straszne słabe jest. Postaci zabawne jako przerywnik ale jako główni bohaterowie są żenujący. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi