Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 11 października Autor Opublikowano 11 października Ależ on będzie miał NIEWIARYGODNE animacje ataków/przemian. Miłośnicy Darkest Dungeon, nadciąga Abominacja. Postać niezwykle potężna w jedynce. Zawodnik, który w swojej ludzkiej formie miał fantastyczne ogłuszenia plus bardzo dobre zatrucie. Natomiast jako bestia... Miażdżył i rozszarpywał. Jednak przemiana wiązała się ze sporym stresem dla drużyny, więc nie było tak, że włączamy opcję przemiany w bestię i do przodu, jakoś to będzie. 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Znowu w postaci dlc za $ nowa postać? Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 27 października Autor Opublikowano 27 października Na to wygląda. W jedynce też było podobnie. W sumie wielkie, bogate firmy krzyczą niemało za nową postać - w T8 Henryk + jego arena to równowartość 1/4 ceny gry - więc ci mniejsi też chcą dorobić. Zresztą, doskonale wiesz jak działa dzisiejsza branża. Wracając do gry: Niestety nie udało się, wzorem dużych konsol, wykrzesać 60 k/s na Słiczu, ale gra hula stabilnie w 30 klatkach i wygląda przy tym świetnie. Jako bonus możemy sobie złożyć wóz, którym podróżujemy w tym mrocznym i nieprzystępnym świecie. Dodam, że wersja fizyczna kosztuje 149zł (wszystkie platformy, bo tak, jest też na X-bąka). Cyfra na dużych konsolach to wydatek rzędu 159zł - po promocji z 199zł - a cyfrowa opcja na NS to 128zł. 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Ja mam taki sam zestaw, tylko na ps5. Dyliżans już złożony i prezentuje się zacnie na półce u młodego w pokoju. Co do gry, włączyłem tylko na chwilę. Sporo zmian w rozgrywce, w stosunku do jedynki. Muszę przysiąść i wgryźć się w system. Ale najpierw Metaphor 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano poniedziałek o 14:54 Opublikowano poniedziałek o 14:54 U mnie właśnie Metaphor skończony wczoraj i dziś włączyłem DD 2. Oj sporo zmian, szczególnie statusów chyba więcej, opcja kombo, nie było tego w 1? Pograłem z 3h i jeszcze do końca nie wiem co robię. Co się rzuca w oczy to te nowe animacje, bardzo ładnie wygląda. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano środa o 07:50 Opublikowano środa o 07:50 Jest zakręt i to konkretny. Nawet za pierwszym podejściem udało mi się dojść do góry. Boss który tam był ostro mnie wyjaśnił. Rozumiem że góra,to koniec trasy i potem od nowa? Powoli robię questa żeby krzyżowca odblokować. Gra jest trudna, ale mimo wszystko chyba łatwiejsza od jedynki. Takie mam wstępne wrażenia. Ale jest fajna. Inna. I to najważniejsze. Jakaś zmiana, a nie kopia jedynki. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano środa o 08:29 Opublikowano środa o 08:29 34 minuty temu, genjuro napisał(a): Rozumiem że góra,to koniec trasy i potem od nowa? tak i chapter 2 można jechać. Wtedy można też wspomnienia na bohaterów przenieść. pierwszy raz tego bossa pokonałem ostatnią postacią i to na deaths door xD Już kilka godzin więcej to i więcej się ogarnia co i jak, podobają mi się unlocki skilli poprzez historię bohaterów jak i te ich dodatkowe klasy co modyfikują też właśnie zdolności. jeden minus czasem wydaje mi się że wóz za wolno jedzie szczególnie przed zaczęciem runu. 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano środa o 08:39 Opublikowano środa o 08:39 Te przeszkody na drodze trzeba rozjeżdżać? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano środa o 08:51 Opublikowano środa o 08:51 Ja rozjeżdżam bo czasem wpada waluta lub item do karczmy. Za to kompletnie nie rozumiem na co wpływa pancerz wozu, kółka to oczywiście warto ulepszać. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano środa o 13:43 Opublikowano środa o 13:43 Na drogach masz czasami atrakcje ktorych nie mozesz ominąć jak uszkodzenia kół lub wozu. Stad woz na starcie ma dwie tarcze, czyli mozesz pokonac dwie przeszkody zanim go trzeba bedzie naprawiac. Tak samo jest z kołami. Przydaje sie zwiad, bo wtedy planuje która odnogę wybierac. Jak zniszcza sie kola, lub woz, wtedy jest walka gdzie w trakcie trzeba poświęcić turę na naprawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi