Skocz do zawartości

RoboCop: Rogue City

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

po to żebym mógł sobie obejrzeć w zajebistej jakości na applu

z resztą nieważne już, kupiony :cool:

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 34,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• RoboCop: Rogue City [PS5]     Filmowych Terminatorów uwielbiam, RoboCopów tylko lubię i szanuję. To wciąż niemało. I być może nową grą Teyonu bym się nawet szerzej nie zainteresow

• Cóż za cisza, koledzy zagrajmerzy! Dostałem do recenzji RoboCopa i czuję obowiązek bycia ambasadorem marki Teyon. To jest blast from the past pod każdym względem - fabuły, narracji, przejść między sce

• Pupcio
    Pupcio

Opublikowano

Wygląda jak spełnienie moich dziecięcych marzeń i średnia gra. Tyle mi wystarczy żeby kiedyś to kupić, na pewno nie za pełną cene ale na promce obowiązkowo

Opublikowano

Co po robocopie - Sędzia Dredd?

Opublikowano

Wygląda jak gierka na Andka, ale jeśli będzie przyzwoite to ogra się w promce.

@XM.ale Dredda to Ty szanuj, komiksowy to materiał na zajebistą grę.

Opublikowano
  • Autor

Ta, mam ten sam zarzut, z resztą w MK też nie brzmiał jak Murphy

17 minut temu, Badus napisał:

Wygląda jak gierka na Andka

Wygląda bardzo ok, W chuj lepiej niż Terminator od nich

44 minuty temu, XM. napisał:

Co po robocopie - Sędzia Dredd?

Starship Troopers

Godzinę temu, Ukukuki napisał:

A to będzie miało pełną cenę? 

chuj wie, u nas może taniej będzie

Opublikowano
21 minut temu, Badus napisał:

Wygląda jak gierka na Andka, ale jeśli będzie przyzwoite to ogra się w promce.

@XM.ale Dredda to Ty szanuj, komiksowy to materiał na zajebistą grę.

A skąd w ogóle pomysł, że nie szanuje?

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, Patricko napisał:

Czy to nie ten sam SMG co był w Terminatorze?

Obejrzałem sobie jeszcze kilka razy i tak, to z Terminatora, tak samo jak niektóre patenty wykorzystane z trybu infiltratora, w sumie to robo tak samo porusza się co T-800 :) 

Co do VA Wellera to w dwójce też podobnie gadał jak był "uziemiony" przez OCP

martwi mnie brak oryginalnego czy "dostosowanego" pod grę jak w Terminatorze oryginalnego theme, może problemy z prawami do niego...

Opublikowano

Wygląda super, chodzi jak drewno, klimat jest i podobnie jak wyżej brakuje tego klasycznego pyerdolniecia muzycznego. To może być solidna, średnia gra z duszą. :fsg:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Obejrzałem 3 minutki tyle mi wystarczy, must have dla robocozjeba jak ja. Chociaż może zrobić się szybko nudne bo chłop mówi że robocop jest jak czołg nie do ruszenia więc 0 wyzwania niby

Opublikowano

Weźmy pod uwagę mobilność blaszaka. Nie chlasta zwyroli z gracją Ghostrunnera. To czołg na nogach. 

Opublikowano

Długa, bo Robo porusza się wolno. Podoba mi się, że rozbudowali misje poboczne względem Terminatora. Mimika dalej drewniania, ale UE5 robi robotę w innych miejscach. Żywy lub martwy i tak w to zagram.

Opublikowano
  • Autor

Jaram się. Bardzo ok to wygląda.

Ciekawe co kolejne wezmą na piecyk do smażenia po Robo.

Opublikowano

Ale aż tak długiej gry to się nie spodziewałem xD Też byłem pewny że to jakaś strzelanka zabijanka na 5h i elo, nie wiem czy 30h to nie będzie przegięcie ale licze że będzie jakiś zmysł robocopa i zabawa w detektywa a nie sama zabijanka

Opublikowano

Nie ma co oglądać pewniaczka młody :asax: ładuje się w to bez patrzenia