Pupcio 19 200 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia To drzewko do ulepszania broni się jakoś rozwinie czy to będzie taka bieda i będziemy tylko dokładać więcej %? Cytuj
Figuś 21 350 Opublikowano 26 stycznia Autor Opublikowano 26 stycznia rozwinie, tylko musisz odpowiednie mody znaleźć, najlepszy jest łatwo pomijalny 1 Cytuj
Wredny 9 978 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Jeśli dobrze pamiętam to niestety NIE. Cytuj
Pupcio 19 200 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Takie smaczki to tylko w grach AAAA za miliard baksów Cytuj
zdrowywariat 516 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Przeszedłem, zajebiste experience, chyba moja niespodzianka roku. Terminator jest trochę słabszy, ale też ma klimat. Dobre gry. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 505 Opublikowano sobota o 10:23 Opublikowano sobota o 10:23 Właśnie kupiłem na promocji,ale świetna gierka. Głowy pękają jak arbuzy,krew się leje, niezła sieka. Gierka mi przypomina trochę Urban chaos z PS2. Już Terminator od od nich mi się bardzo podobał,a tutaj strzelanie widzę wskoczyło na lepszy poziom. 1 Cytuj
Banan91PL 38 Opublikowano wczoraj o 15:07 Opublikowano wczoraj o 15:07 Te. Właśnie nabyłem za grosze na promocji na ps5 kurde gra jest genialna i graficznie naprawdę na wysokim poziomie prosty shooter dający sporo frajdy bez wrzuconych na siłę (pipi)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rtooj 1 740 Opublikowano wczoraj o 19:14 Opublikowano wczoraj o 19:14 Ło to też biorę, wziąłem Kill Knighta i MK11, to jeszcze na to wydam. Dobre promocje są. Cytuj
Rudiok 3 421 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Fajny, oldschoolowy szpil. Też wziąłem na promo i się nie zawiodłem póki co. Bardzo fajnie się strzela. Jedynie wkurzają czasem zbyt długie scenki, gdzie nic się nie dzieje. Ale muzyka, design i popierdalanie Robocopem na duży plus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi