Skocz do zawartości

RoboCop: Rogue City

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, dominalien napisał(a):

Za murem żyli, założyli rodziny, co gra zrobiła nie tak?

Nie chciała mi otworzyć drzwi, jakby Robocop nie mógł ich kopem z zawiasów wy...kopać.

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 35,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RoboCop: Rogue City [PS5]     Filmowych Terminatorów uwielbiam, RoboCopów tylko lubię i szanuję. To wciąż niemało. I być może nową grą Teyonu bym się nawet szerzej nie zainteresow

• Cóż za cisza, koledzy zagrajmerzy! Dostałem do recenzji RoboCopa i czuję obowiązek bycia ambasadorem marki Teyon. To jest blast from the past pod każdym względem - fabuły, narracji, przejść między sce

• Pupcio
    Pupcio

Opublikowano

Gram sobie na raty, 2h tu, 2h za tydzień lub dwa. Według mnie ta gra ma jedno, ale za to bardzo ważne założenie - albo jesteś na pokładzie kiczu lat 80', albo nie. Nie twierdzę, że każdy powinien być, ale jestem głęboko przekonany że będąc przekonanym do konwencji gra zyskuje jakieś 1500% to miodności. Kłapiesz sobie jako RoboGlina, kolesie krzyczą że odstrzeliłeś im rękę lub nogę (lub k u t a s a ), a w najlepszym przypadki głowę (dosłownie to krzyczą!), konfiskujesz ukradzione portfele i torebki (sic!) oraz podrobione dowody tożsamości i od czasu do czasu przesłuchujesz komicznie przerysowanych kapusiów.

Ja wad nie widzę.

Opublikowano

Tą grę trzeba sobie dawkować, bo szybko robi się męcząca i nużąca. Ale w mniejszych sesjach co kilka dni jak znalazł.

Opublikowano

Wstyd się przyznać, ale na ostatnim bossie musiałem zniżyć poziom trudności xD Też wydawał Wam się przegięty?

Opublikowano
6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Tą grę trzeba sobie dawkować, bo szybko robi się męcząca i nużąca. Ale w mniejszych sesjach co kilka dni jak znalazł.

Bez jaj niki, ja jestem ostro pindolnięty na punkcie pierwszego filmu więc przynajmniej jeden seans rocznie musi się odbyć i w gierkę wszedłem jak w masełko. Czysta frajda, skończyłem bez bólu, wspaniały to był czas.