teddy 6 898 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Przeciez te nowe assasisny to juz sa gaasy. Jakies eventy na boze narodzenie i inne swieta, daily questy, nowe skiny, bronie czy pancerze 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Mam nadzieję, że nie będzie żadnej formy singla, nawet takiej online only. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Mam nadzieję, że nie będzie żadnej formy multi, nawet takiej offline only. 2 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 tak jak Teddy pisze, Asasyny to od dawna gry usługi, wspierane przez wiele lat nowymi dodatkami, daily questami, cyklicznymi wydarzeniami itp. Więc nie sądzę żeby następna odsłona tasiemca Ubisoftu różniła się jakoś szczególnie od ostatnich części, no ale wiadomo że gracze boją się tego czego nie znają Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 I pięknie kolejny tytuł który nie musi zasilać kupki wstydu 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Ja mam jednego Assasina w kolejce (Origins). Jak chociazby przez sekundę poczuję, że czegoś mi brakuje bo nie mam SP albo sie nie logowałem na jakies gówno eventy to wylatuje z backlogu i wszystkie nastepne czesci nie sa brane pod uwagę. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Jak ten nowy asssassyn będzie tym dla starszych części czym GTA Online jest dla GTA5 to pierd.ole, szkoda czasu na takie granie w nieskończoność Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Oj ludzie, nie biadolcie już tak. Sony wydało Ghost of Tsushima, więc jakby komuś brakowało atrakcji w singlu to niech szuka na konsoli niebieskich. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Dzięki Paweł, już lecę kupić Ducha Suszimi i odpalam go na swoim Xboxie! Nie masz tam czasem jakichś wowogodzin do wyrobienia? 5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 WoW już dawno martwy w moim sercu, teraz już tylko rekreacyjnie. Jednak aby być on top @Bzduras: moje zdanie znasz - na rynku jest tyle singla, że przyjmę z przyjemnością taki eksperyment online. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 I taka posucha, że żadnej multiplayerowej gierki nie masz? Kurde, no słabo, w końcu tytułów do multika to jest pięć na krzyż, a i to licząc razem z gierkami z Game Boya Advance Ty moje również: rynek multi jest tak obszerny, że każda singlóweczka bez rakowych onlajnów cieszy moje serduszko, @Paolo de Vesir. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Akurat Assassin's w takim żywym, otwartym świecie, z ludźmi zamiast NPC-ów brzmi zbyt dobrze, żebym miał sobie odpuścić. Z resztą, ile płaczu by o singla nie było to Ubi zrobi co chce. edit: no wiadomix, ale z drugiej też projektowanie gry tylko pod multi daje inny rodzaj doświadczeń które też bardzo lubię i tam elementy singla są niepotrzebne po prostu. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Oj ludzie, nie biadolcie już tak. Sony wydało Ghost of Tsushima, więc jakby komuś brakowało atrakcji w singlu to niech szuka na konsoli niebieskich. być może coś przegapiłem ale czy gdzieś w tekście jest napisane że Asasyn przestanie mieć singla? Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Nie nie, sorki, rodowód z CW nie pozwala mi jednak odpuścić gdy widzę hurr durrzenie singlowców. Już nie będę excusez-moi Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Gry usługi? Chyba tylko gry za 3 i pół bomby są bardziej zjebane Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: no wiadomix, ale z drugiej też projektowanie gry tylko pod multi daje inny rodzaj doświadczeń które też bardzo lubię i tam elementy singla są niepotrzebne po prostu. Cytując nasze poprzednie wywody w tym temacie: zróbmy multiplayerówkę z singlowej marki, ludzie na pewno się ucieszą. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Pamiętacie ile to ubi naobiecywało przy zapowiedzi beyond good and evil 2? Ile to planet nie będzie, jaka swoboda i ch.uj wie co jeszcze? Do dzisiaj cisza. Żabojady się obudzą za 1,5 roku, że trzeba było robić normalną grę a nie jakiegoś matrixa do dojenia micropłatności. Albo gameplay będzie jeszcze bardziej prostacki albo kompleksowość urośnie do astronomicznych proporcji. Od AC wymagam tylko dobrego settingu, inni ludzie będą mnie tylko wku.rwiać 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 1 minutę temu, Sebas napisał: Żabojady się obudzą za 1,5 roku, że trzeba było robić normalną grę a nie jakiegoś matrixa do dojenia micropłatności. Oni by się obudzili z ręką w nocniku jakby wszystko postawili na kontynuację niszowej gry sprzed ponad 18 lat. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie nie, sorki, rodowód z CW nie pozwala mi jednak odpuścić gdy widzę hurr durrzenie singlowców. Już nie będę excusez-moi Ale to Ty pierwszy zadzwoniłeś Widzisz, co to multi robi z głową? Widzisz wroga tam, gdzie go nie ma i posty, które nie istnieją. Jeszcze nie jest za późno, zarzuć jakiś dobry singielek na odmułę i może jeszcze uda się odratować pacjenta Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 29 minut temu, pawelgr5 napisał: Ja mam jednego Assasina w kolejce (Origins). Jak chociazby przez sekundę poczuję, że czegoś mi brakuje bo nie mam SP albo sie nie logowałem na jakies gówno eventy to wylatuje z backlogu i wszystkie nastepne czesci nie sa brane pod uwagę. Nie bój nic. Przeszedłem i nie ma dramy. Jak nie będziesz online, to co najwyżej dostaniesz monit, że jesteś offline. 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Valhalla jeszcze nie skończona a oni już kolejnego klepią? Wysiadam Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Singlowa Valhalla jest ogromnym sukcesem a ubiszmaciaki idą w GTA Online? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi