Skocz do zawartości

FIFA 22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.07.2021 o 23:46, ścierpła mi noga napisał:

zdanie youtubera mnie obchodzi jeszcze mniej niż zdanie redaktora ppe.pl

Jak dla mnie Youtuberzy wyspecjalizowani (np. Robiący content tylko pod FIFĘ czy gry sportowe) to najlepsze źródła informacji.

Zdecydowanie lepsze niż poziom artykułów na PPE.pl.

Opublikowano

Jak tam chętnie pogram bo tona animacji do różnych sytuacji na boisku to jest to czego brakowało zdecydowanie. Biorąc pod uwagę, że pes zdechl to wyboru nie ma za duzego:kaz:

Opublikowano

aż sobie poszukałem tego zwiastunu z ciekawości po tym, jak napisałeś

no cóż, jedno muszę im przyznać - za każdym razem, kiedy patrzę na tę grę, to jestem pełen podziwu jak tragicznie to wszystko się tam rusza

smutne w sumie, że nie wiadomo kiedy po raz kolejny dostaniemy jakaś dobra wirtualna pilke, ale co zrobić

Opublikowano
12 godzin temu, Ludwes napisał:

smutne w sumie, że nie wiadomo kiedy po raz kolejny dostaniemy jakaś dobra wirtualna pilke, ale co zrobić

No smuteczek trochę, bo człowiek się starzeje, zajawka jeszcze jest, a tutaj nie ma widoku na zmiany na lepsze w najbliższym czasie. Skoro nowa generacja nie okazała się powodem do jakichś zmian u podstaw to... :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra z roku na rok cofa się w rozwoju. Człowiek kupował od FIFY 2009 (po wieloletniej przesiadce z PES) co roku każdą część, a teraz mam wywalone, bo to co prezentowała FIFA 20 i 21 to już nawet śmieszne nie było.

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja już od 16tki nauczyłem się że fife kupuje się raz na 2/3 lata. Teraz padło na fife 22 i na ps5 napewno odczuje dużą różnicę . Ktoś kto kupuje fife co rok i ciśnie te pół roku chcąc wbić jak najwyższą range i mieć najlepsze karty nie może liczyć na satysfakcję z tej gry. Jako ktoś kto gra w drugiej najwyższej randze mogę dać kilka porad ale najważniejsza to jak grasz lidze niższej niż 2/3 to nigdy nie oczekuj że będziesz wymiatał w tą grę i licz się z wieloma porażkami. Ta gra to przede wszystkim FIFA nie prawdziwy mecz tutaj zawsze będzie wylew tutaj są słabe serwery a popularność ogromną . Każdy ma wylewy nie tylko ty. Nie nastawiaj się że będziesz wszytsko wygrywał i kupuj grę raz na dwa lata a wtedy będziesz się dobrze bawił. ( Przynajmniej przez dwa tygodnie )

Opublikowano
44 minuty temu, Liberator napisał:

Ja już od 16tki nauczyłem się że fife kupuje się raz na 2/3 lata. 

To i tak za często. Takie badziewia klepane maszynowo od tych korpo gnid z EA to się powinno kupować raz na 10lat. Przecież rok w rok to jest ta sama gra, gdzie godność i honor gracza?

Opublikowano
16 minut temu, SebaSan1981 napisał:

To i tak za często. Takie badziewia klepane maszynowo od tych korpo gnid z EA to się powinno kupować raz na 10lat. Przecież rok w rok to jest ta sama gra, gdzie godność i honor gracza?

Problem się pojawią gdy jesteś fanem piłki nożnej. Niestety spróbowałem PESa i tam to już jest tragedia w porównaniu do Fify. Jednak samo granie piłkę znudziło się 10lat temu teraz taki tryb Fut jest mega opcja bo możliwości z nim zwkazane są ogromne. 

Opublikowano

Ja w FIFIE to zawsze gram chyba w najmniej popularny tryb kariery, a raczej grającego managera. Zatem zależało mi na świeżych składach. 

Z roku na rok coś tam dodadzą, ale i coś zabierają - no z roku na rok jest gorzej.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że dawno albo i nigdy nie było tak dużych przetasowań między klubami podczas okienka transferowego to tym razem dla samych aktualizacji składów byłoby warto (oczywiście nie za pełną cenę)