Wilk_Zly 960 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Też macie tak, że jak gracie sezony i widzicie PSG to wychodzicie ;)? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 A to pierwszy raz w sezony grasz? Od lat tak jest. 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 W dniu 2.10.2021 o 15:46, Aleks napisał: @krupek odnośnie zmiany sterowania w kanopowym multi - DZIAŁA! Po zalogowaniu się na jednej konsoli dwoma kontami Xbox można dowolnie mieszać ustawieniami. Przy wyborze strony, pada, który nie jest opisany nazwą gracza trzeba przypisać do tego drugiego konta Xbox. Odkopuję, bo w święta będzie grane. Podziałało stworzenie drugiego konta microsoft, tak? Czy wystarczy nowy użytkownik w konsoli? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 23 grudnia 2021 Opublikowano 23 grudnia 2021 @krupek zalogowałem się drugim, istniejącym kontem MS na konsoli (profil i system - dodaj lub przełącz - dodaj nową osobę). I aby być precyzyjnym. W Fifie 21 i 22 działa na pewno w pojedynczych meczach. W 21 nie poradziłem sobie z turniejem, a 22 już nawet nie próbowałem. 1 Cytuj
RYXYQINOM 1 Opublikowano 4 stycznia 2022 Opublikowano 4 stycznia 2022 (edytowane) A ja mam pytanie odnosnie nazwy klubu fut. Bo niby nie można drugi raz zmienić po zrobieniu zadania. A jak utworzę nowe konto ea i połącze z tym samym psn to będzie ok? Czy nie przejdzie taki numer? Jeszcze pytanie czy jak mam fifa points to są one przypisane do konta ea i zakładając nowe przepadną, czy do konta psn? Edytowane 4 stycznia 2022 przez RYXYQINOM Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 8 stycznia 2022 Opublikowano 8 stycznia 2022 https://www.eurogamer.net/articles/2022-01-06-fifa-ultimate-team-traders-say-theyre-being-targeted-by-hackers-who-are-clearing-their-accounts-of-fifa-points-and-coins Jakże mi "pszykro" z tego powodu Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 Pograłem trochę i do rozgrywki we dwóch na jednej konsoli jest całkiem spoko, gra się sympatycznie. Bramki potrafią wychodzić soczyście i dawać jakąś frajdę, nie jest jakoś schematycznie, a błędy i bugi aż tak nie dokuczają, bo i tak dotykają dwóch graczy jednakowo. Pomijając oczywiście ten idiotyzm z komplikacjami przy zmianie sterowania na Xboxie, o którym było pisane wyżej. Prawdziwa spierdolina zaczyna się dziać jak gra się singla, np tryb kariery menedżera. Ostatni raz grałem ten tryb chyba w '13, albo '14 roku, więc 2 generacje temu. Wtedy ten tryb był przejrzysty i przyjemny w obsłudze. Teraz jest nasrane mnóstwo 'atrakcji', dla przykładu transfery są nieintuicyjne, uciążliwe jest szukanie zawodników i prowadzenie negocjacji. Do tego w czasie gierki w negocjacje gra potrafi się zawiesić i koniec. Proponowanie kwot jest zesrane, ustawiam kwotę wynagrodzenia dla piłkarza, a po zatwierdzenia się zmienia na inną, on ją akceptuje i nie da się zmienić. Podczas gry z konsolą, AI i gra pokazują swoje prawdziwe zabugowanie. Lecę z kontrą, nagle spod ikony wyniku wyjeżdża aktualna tabela mojej grupy z ligi mistrzów i zasłania mi bramkę. 2 razy mi się zdarzyło, że sędziowanie się zesrało i całą połowę nie odgwizdywano faulu, mogłem kosić przeciwnika w opór. Zawodnicy biegają jak debile, zdarza się, że biegnie przy mnie 2-3 zawodników obok siebie na kontrę i nie ma do kogo podać. Bramkarze odprowadzają piłkę za linię końcową zamiast ją złapać, pomimo, że odbiła się od mojego zawodnika. Przeciwnik potrafi puścić balona na bramkę, piłka leci i leci i leci, a bramkarz zamiast ją złapać do wybija za bramkę xd Do tego na wyższych poziomach bardzo ciężko się broni, bo lecą podania za plecy moim obrońcom i niewiele można zrobić, obrońcy zachowują się jak skończeni idioci, dramat. Wbiegają w siebie, nie podążają za przeciwnikiem. Wisienka na torcie? Jak kamera nie nadąża na akcją i nie widać, gdy strzał dociera na bramkę. To samo przy rzucie wolnym - zanim kamera się zmieni to wpada gol, łapie bramkarz, albo piłka jest w trybunach. Rzuty karne to niezmiennie rak od kilku edycji i nie wiem, po co zmieniono stary, klasyczny styl ich wykonywania. Cofanie się w rozwoju gier sportowych i jakieś dziwne zmiany, które sprawiają, że gra się gorzej niż w poprzednich edycjach to dla mnie jakieś niezrozumiałe zjawisko. 1 Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 Grałem w obie wersje gry i jednak koniec końców zdecydowanie lepiej grało mi się w wersję na stare konsole/PC. xd Właśnie ze względu na lepszą kontrolę nad obroną, skuteczność bronienia. No i zawodnicy ofensywni przeciwnika to nie są jakieś koksy nie do powstrzymania, że klepią podania jak po sznurku pod samą bramkę i najczęściej kończą to jakimś oknem sprzed pola karnego. Też się zdarza, no ale w wersji Series X to plaga. Cytuj
tomass1899 0 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 Gram czasem fut sezon jednego gracza. Byłem tam 9 albo 8 dywizja a ostatnio zauwałyłem że znów jestem w 10 pomimo że nie spadłem. O co może chodzić? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 W karierze menedżera też się zdarzają bugi i gra robi głupka z gracza. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 23 minuty temu, tomass1899 napisał: Gram czasem fut sezon jednego gracza. Byłem tam 9 albo 8 dywizja a ostatnio zauwałyłem że znów jestem w 10 pomimo że nie spadłem. O co może chodzić? Co miesiąc jest nowy sezon, nowe zadania, itp. itd. W związku z tym co miesiąc zrzuca wszystkich o dwie ligi niżej niż aktualnie byli. Np. tych z elitarnej zrzuca do 2 ligi, tych z 1 do 3 itd. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Jeszcze żaden wyrok nie zapadł, a EA już usunęło Greenwooda z gry. Ze wszystkich trybów, poza Ultimate Team, bo przecież na tym zarabiają. xd Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Hmmm... Czy to sprawdzone? Posiadacze najnowszej FIFY mogą potwierdzić? Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 czy fifa22 powiększa penisa? Tak, ale tylko tego, którego ci wsadzili w tyłek po zakupie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 17 minut temu, Wredny napisał: Hmmm... Czy to sprawdzone? Posiadacze najnowszej FIFY mogą potwierdzić? Potwierdzam, po zakupie mój penis ma już 13 cm Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Mniejsza o licencje, ale dlaczego tej fejkowe stroje AS Romy są takie zjebane? Dlaczego Juventus nie ma czarno-białych pasów? Przecież do zbliżonych wizualnie strojów nie trzeba licencji. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 A w opcji edycji nie możesz tego pozmieniać? Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 44 minuty temu, Blaise napisał: A w opcji edycji nie możesz tego pozmieniać? O, to jest dodatkowa głupota - nie da się edytować. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 13 lutego 2022 Opublikowano 13 lutego 2022 Zacząłem sobie grać karierę, bo na zabawę online brak czasu i chęci, zbyt randomowo-hokejowa staje się fifa wtedy. No, ale granie z CPU na asystach też się dla mnie mija z celem i poustawiałem sobie full manual. I po kilkunastu meczach jestem prawie pewien - nawet na pełnych ręcznych gra pomaga i nakierowuje nieco podanie czy strzał. W FIFE 10 i 11, gdzie zaczynałem grać na ręcznych, to dobrze pamiętam, że zdarzało się oddawać strzały 10 metrów od bramki i podawać totalnie w złym kierunku. Teraz to się nie zdarza, a to nie jest kwestia skilla, tylko pomocy ze strony gry. Śmieszne to EA Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Ale bym sprzedał lepę typowi, który wymyślił, że wciśnie tę skrzeczącą babę do angielskiego komentarza. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Ja weekend siadłem z bratankiem pograć to się namęczyłem, żeby te alternatywne sterowanie wskoczyło dla obu padów. Oczywiście, dwa osobno konta XBOX był wczytane, a to kurestwo nie działało. Do tego coś się pojebało przy ładowaniu i wskoczyły składy z Fify 21 Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 13 minut temu, krupek napisał: Ja weekend siadłem z bratankiem pograć to się namęczyłem, żeby te alternatywne sterowanie wskoczyło dla obu padów. Oczywiście, dwa osobno konta XBOX był wczytane, a to kurestwo nie działało. Do tego coś się pojebało przy ładowaniu i wskoczyły składy z Fify 21 Na PC to samo jest, tylko na PC nawet drugiego konta ni utworzysz. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Co chwila łączyło i rozłączało te skurwiałe serwery EA, po dwóch meczach odechciało mi się grać. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 28 lutego 2022 Opublikowano 28 lutego 2022 FIFA 23 (czy jak tam się będzie nazywać) podobno z crossplayem (konsole i PC). W związku z tym wersja na komputery ma być taka sama jak na konsole, w odróżnieniu od 22. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi