Opublikowano 13 lipca 20213 l Kolejna część uznanego cyklu RTS. Planowana premiera to koniec 2022. Cinematic trailer Gameplay trailer Na pierwszy rzut oka ewolucja cyklu bez większych zmian. Mam nadzieje ,że będzie trzymać poziom w przeciwieństwie do Dawn of War 3 które było tylko dobrą grą. osobiście się specjalnie nie podjarałem, nie jest to tytuł który kupię na premierę. Jednak wszystkie poprzednie odsłony zaliczyłem ze wszystkimi dodatkami więc jak spadnie w okolice 100 zł chętnie kupię.
Opublikowano 13 lipca 20213 l Piekny news. Jedynka geniusz i setki godzin w MP (do czasu aż gre na Steam przeniesiono, sic). Dwójka troche słabsza bo wg mnie przekombinowana. Może trójeczka będzie ewolucją jedynki.
Opublikowano 13 lipca 20213 l cholera, zawsze jak widzę trailery takich zacnych gierek, to najpierw jestem podjarany, a później sobie przypominam, że za chuja nie umiem w nie grac xd no ale kupiłem kiedyś dwójkę, to może się w końcu naucze
Opublikowano 12 lipca 20222 l Pograłem ostatnio trochę w drugą część, ale kurczę chyba starzeje się. Dosłownie nie byłem w stanie ogarnąć wszystkie co się dzieje i szybko reagować. Jednak w III zagram z chęcią, bo zapowiada się dobra gra.
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Autor https://www.gry-online.pl/newsroom/company-of-heroes-3-ma-zaoferowac-duzo-modow-juz-w-dniu-premiery/z323806 Do dwójki był całkiem spoko mod z zombie i trybem przetrwania.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Proszę do multiplatform przenieść, wychodzi na PS5 i Xboxa Series Dla mnie day1. Jako, że peceta nie mam, a głodny jestem ostatnio jakiegoś klasycznego RTSa bardzo chętnie zagram. Na padzie zdecydowanie da się w takie gierki grać, więc oby nie spieprzyli.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 12 minutes ago, PiPoLiNiO said: Coh na padzie? O Cię uj... To dopiero będzie mordęga. Halo Wars pokazuje, że niekoniecznie. Grało się na PSX w Warcrafta 2, czy Warhammer Dark Omen i też dawało radę. Więc i tu się będzie dało.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l 25 minut temu, Homelander napisał: Halo Wars pokazuje, że niekoniecznie. Grało się na PSX w Warcrafta 2, czy Warhammer Dark Omen i też dawało radę. Więc i tu się będzie dało. Nie wiem, dla mnie RTS i konsola się wyklucza totalnie. Próbowałem Halo i nie no, wygodne to to nie było.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Autor Halo było ok, projektowane typowo pod pada ale gierki projektowane pod myszkę i później portowane to już tak sobie się gra.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Niech dadzą opcje używania klawiatury i myszki i po temacie. Jaram się, dobry rok dla rtsow na konsolach. Age of empires, settlers, teraz coh.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Iron Harvest pokazał, że można to zrobić prawie idealnie. Myszka top ale jak na PS5 będzie ten sam poziom techniczny co na PC to
Opublikowano 15 stycznia 20232 l Nie wiem czy był downgorad względem dema z singla czy ja po prostu nie widzę w opcjach wszystkich ustawien graficznych ale serio gra w 2023 będzie tak wyglądać?
Opublikowano 15 stycznia 20232 l 16 minut temu, Ukukuki napisał: Goście w RTSie mają place, jak dla mnie nieźle 10 lat temu w CoH2 też mieli xd Graficznie CoH3 jest gdzieś właśnie w tamtych czasach