Homelander 2 225 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Jest obsługa klawiatury i myszy, czyli day1. Akurat zdażę nacieszyć się Zelda Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Ogladam. Czy tam zamiast swiastyk sa jakieś krzyżyki? Pierdole coś takiego, nie będę uczestniczył w zakłamywaniu historii i totalnie olewam ten tytuł. To jest naprawdę skurwysyństwo ze strony twórców gier. Robia grę osadzona w konkretnych realiach i fałszuja je. Niczym się to nie różni od sowieckiej propagandy 1 Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 18 godzin temu, Figuś napisał: Z tym "THE MASSIVE PC HIT" w trailerze nieźle odlecieli Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 2 godziny temu, Homelander napisał: Ogladam. Czy tam zamiast swiastyk sa jakieś krzyżyki? Pierdole coś takiego, nie będę uczestniczył w zakłamywaniu historii i totalnie olewam ten tytuł. To jest naprawdę skurwysyństwo ze strony twórców gier. Robia grę osadzona w konkretnych realiach i fałszuja je. Niczym się to nie różni od sowieckiej propagandy To chyba decyzja twórców a takie flagi z Balkenkreuzem który i tak jest historycznie poprawnym "logiem" zamiast symbolu słońca to już były w stareńkim Panzer General. Na pojazdach brak swastyk też jest zgodny z historią. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 3 minutes ago, messer88 said: To chyba decyzja twórców a takie flagi z Balkenkreuzem który i tak jest historycznie poprawnym "logiem" zamiast symbolu słońca to już były w stareńkim Panzer General. Na pojazdach brak swastyk też jest zgodny z historią. Wiem, że to decyzja twórców. Na budynkach w III Rzeszy były eksponowane swastyki, a nie inne symbole. W całej grze swastyka nie jest użyta ani razu Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Stuka też nie ma na stateczniku Nie podoba mi się ale z aktywną pauzą taką kampanię kiedyś by zagrał. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 6 minutes ago, messer88 said: Stuka też nie ma na stateczniku Nie podoba mi się ale z aktywną pauzą taką kampanię kiedyś by zagrał. Ja też, bo czekałem na tę grę. Ale nie przeszkoczę pewnych rzeczy, a to jest właśnie taka rzecz. 1 Cytuj
Ukukuki 7 104 Opublikowano 29 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2023 Ograłem obie kampanie, w gierce spędziłem 33h i uważam to za udany zakup. Lubię tą serię, jednak 3 kompletnie nie robi takiego wrażenia jak 1 swego czasu. W sumie graficznie niewiele lepsza od dwójki, mogli zrobić to jako DLC do dwójki i było by to samo. Kampania Włoska nudna jak flaki z olejem, nic ciekawego w niej nie ma a jest to jakieś 80% gry singlowej Za to Afryka to stary dobry CoH. Multi olewam bo nie moje klimaty, nie jestem świrem drugiej wojny. Natomiast martwi mnie tendencja spadkowa Relic, takie se AoE4, Dawn of War 3 a teraz taki sobie CoH3. Czekam mocno na dobrą odsłonę Dawn of War bo w jedynce spędziłem setki godzin, oglądałem mistrzostwa świata i mniejsze turnieje i kurcze brakuje mi RTSa na dobrym poziomie online. Ja wiem ,że dziesiątki milionów ludzi gra teraz w DOTA2 i LoLa ba sam gram i oglądam turnieje ale brakuje mi staroszkolnego RTSa z popularnym multi. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Gówniane sterowanie, słaba grafa i always online. Brzmi jak przepis na sukces. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Jest sterowanie myszką.Trochę w złym czasie premiera, bo..zaraz diablo, muszę się zastanowić, czy jest teraz sens. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 29 maja 2023 Opublikowano 29 maja 2023 Ja sobie daruję. Age of Empires zaspokaja mój głód rtsów, ta gra to moloch Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Jako, że na urodziny kupiłem sobie iPada (9th gen) to postanowiłem pograć w Company of Heroes jedyneczkę. Kupiłem jakiś czas temu, bo myślałem, że pogram na telefonie, ale na telefonie ta gra jest absolutnie niegrywalna. Paluchami zasłaniamy większość ekranu i o precyzji nie ma mowy. Co innego na 10 calach iPada, zupełnie inna sprawa i gra sprawia frajdę. Sterowanie dotykowe lepsze niż padem, ale gorsze niż myszą. Zdecydowanie do ogarnięcia. Wiem, że gra wychodzi też na Switcha, ale odradzam. Za mały ekran na dotykowe sterowanie, a gałkami i przyciskami nie polecam. Czy mam jakieś uwagi? Oczywiście zakłamywanie historii. Brak swastyk to po prostu granda i rzecz nie do wybaczenia. Ja jestem tego świadomy w pełni, ale moje wnuki, prawnuki? Nie powinno mieć to miejsca No i kolejna rzecz: nie mam czasu siedzieć w domu przed TV, ale przenośnie zawsze się znajdzie trochę czasu żeby pograć. Nie mogę się doczekać PS Portala i nadrobienia wreszcie tych ogromnych zaległości na PS5 1 Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Jakby ktoś miał kaprys zagrania w COH3 na PS5 to szczerze odradzam. Grafika średnia, płynność również, sterowanie takie se, patche z ogromnym opóźnieniem względem PC o ile w ogóle będą, online nikt praktycznie nie gra. Jeśli już to na PC, tam ta gra ma sens. Grałem na konsoli w Iron Harvest i miałem zdecydowanie więcej przyjemności z tamtej gry. Kibicowałem wersji konsolowej ale spartolili to po prostu. 1 Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 No i skończyło się fajne granie na iPadzie w Company of Heroes. O ile spokojne budowanie, czy walka 2-3 oddziałami jest ok tak jak robi się gorąco to zabawa się kończy. Misja z obroną trzech mostów gdzie trzeba kontrolować, uzupełniać, naprawiać właściwie trzy miejsca jednocześnie, a oprócz tego pilnować tyłów jest masakryczna. Dla mnie nie do ogarnięcia na dotyku. To też tak w kwestii zrobienia konsoli z iPhone 15 Pro. Imponujące, że telefon takie gry odpala, ale to czysty marketing i sztuka dla sztuki. No nic, może myszę kupię do tej gry, a póki co Civka lepiej się nada Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 Niesamowicie się czyta arc zmagania Ojczyznosława z grami rts na czymkolwiek innym od laptopa/pc 2 Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 4 hours ago, Dr.Czekolada said: Niesamowicie się czyta arc zmagania Ojczyznosława z grami rts na czymkolwiek innym od laptopa/pc No próbuję cały czas i jedyne sensowne rozwiązanie to kupno laptopa chyba. Bo już wyczerpałem wszelkie opcje Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 2 godziny temu, Homelander napisał: No próbuję cały czas i jedyne sensowne rozwiązanie to kupno laptopa chyba. Bo już wyczerpałem wszelkie opcje Zrób to mordo i miej spokojną głowę. Takie kombinowanie aż odechciałoby mi się grać, a i tak narzekasz na brak czasu. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 1 minute ago, Dr.Czekolada said: Zrób to mordo i miej spokojną głowę. Takie kombinowanie aż odechciałoby mi się grać, a i tak narzekasz na brak czasu. No ja wiem, ale chciałem uniknąć kupowania pc do grania. No nic, jak mi się Age of Empires 4 znudzi to kupię tego lapka jakiegoś. Cytuj
Dante 453 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 W dniu 23.09.2023 o 20:25, addhoc napisał: Jakby ktoś miał kaprys zagrania w COH3 na PS5 to szczerze odradzam. Grafika średnia, płynność również, sterowanie takie se, patche z ogromnym opóźnieniem względem PC o ile w ogóle będą, online nikt praktycznie nie gra. Jeśli już to na PC, tam ta gra ma sens. Grałem na konsoli w Iron Harvest i miałem zdecydowanie więcej przyjemności z tamtej gry. Kibicowałem wersji konsolowej ale spartolili to po prostu. Dobrze wiedzieć, bo chciałem właśnie brać na PS5 teraz na święta, bo naszło mnie na jakiś fajny RTS do ogrania a przy PC trudno się siedzi po całym dniu siedzenie w pracy przy kompie. Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 Iron Harvest polecam. Powinien być za grosze. Do CoH 3 wszedł nowy patch na PC i ta gra powinna wyglądać tak od początku. Na konsole ten patch dopiero na wiosnę prawdopodobnie a to kiepska wiadomość bo uratowałoby tą grę na konsolach o ile jest co jeszcze ratować 1 Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Jednak zamiast lapka kupiłem Steamdecka więc teraz będę próbował rtsów na steamdecku lol. A do iPada kupiłem zwykłą myszkę na bluetooth i gra się w gry super. Właściwie we wszystkie, bo i w Baldury i w Cywilizacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi