Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Wolałem finał USA - Słowenia, ale z Francją pewnie będzie ciekawiej, bo trudniej dla amerykanów.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l O losie, myślałem, że buzzer Słoweńców w końcówce będzie z tego lay-upa, a tu czapa nadleciała jak z nieba xd
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Bardzo głupie rozegranie, pchanie się w grupę trzech graczy, a jednym z nich był Gobert, co mogło się stać?
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Fajne bramki wpadaly w meczu o brazowy medal kobiet w pilce noznej, ten z roznego
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Ajj dziś dobry dzień na igrzyskach, fajne kobitki grają w golfa .. a Dawid Tomala zdobywa ZŁOTO w chodzie na 50km!!
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Wow. Ale tam Korzeniowski musial miec bonera. Klasyfikacja medalowa biorac pod uwage lekkoatletyke. Mega A jeszcze oszczep babek byc moze, byc moze w skoku wzwyz jakas niespodzianka sie wydarzy no i sztafeta 4x400 chlopow i bab.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Łoooo, kolejne złoto którego nikt nie wróżył!? Piękna wiadomość z samego rana!
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Tego złota chyba nikt nie brał pod uwagę. Brąz to tam może wpaść niespodziewany, ale złoto? Pięknie. Może na sterydach? Przebadajcie go tam dobrze
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Czas 3:50. Przyzwoity czas na pierwszy w zyciu maraton biegacza. Gosc przeszedl szybciej 50km
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Jak patrzę na tych chodziarzy to mnie biodra bolą, pojebane to jest xd
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Tomala to w ogóle wyskoczył jak Filip z konopi Wypada tylko żałować, skoro taki kozak nam się objawił, że był to ostatni olimpijski występ chodziarzy na tym dystansie.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 46 minut temu, Figuś napisał: Normalne polskie chlopaki nie zadne podrabiance. Zobaczycie jak ja sie zachowam jak juz na jakims odpustowym biegu wygram jakis mikser czy cos. Oby nagrywali. Beda pozdrowienia dla forum uncensored
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Ale co jest hit? Ze ten dobiegl na 1 czy tamten na 12? Pewnie mu sie przykro zobilo, ze mimo jedynki z przodu to jednak nie stanie na podium jak kolega.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Większość sportowców jadących na IO wie w jakiej są formie i wyjazd traktują jako przygodę, a nie szansę na sukces. Przecież w miasteczku olimpijskim to jest jedna wielka impreza. No może w tym roku trochę mniej, bo pandemiczne warunki.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Autor 24 minuty temu, Mejm napisał: Ale co jest hit? Ze ten dobiegl na 1 czy tamten na 12? Pewnie mu sie przykro zobilo, ze mimo jedynki z przodu to jednak nie stanie na podium jak kolega. To że Tomala 3 raz w życiu biegł ten dystans, za pierwszym razem nie ukończył, za drugim zrobił minimum olimpijskie, a za trzecim jebnął złoty medal na olimpiadzie