XM. 10 843 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Ależ ta nasza Aloy piękna Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Jest srebro, ślicznotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Srebro, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Marysia sereberko, no i spoczi. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 No jakby dali jej angaż do reklam... to bardzo chętnie nie przełączę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Ależ pięknie Chinka rzuciła oszczepem. Tylko ma błąd w nazwisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Wczoraj oglądałem do poduszki jak dreptali i myślę sobie wtf, czemu Sapporo, czemu zamiast otwartej trasy drepczą wokół jedenej przecznicy. Odpadłem niedługo po tym, jak Polak wyszedł na prowadzenie i komentatorzy mówili, że fajnie, że jest szansa na nie najgorszy wynik, bo to dla niego dożynki i ostatni występ na igrzyskach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Coś mnie ominęło? Jakaś nowa dyscyplina? https://giant.gfycat.com/FabulousMisguidedBrant.webm Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Niezła znieczulica u typów od rozgarniania piaskownicy. Teraz maratonki zaczęły i znowu Sapporo. Ciekawe jaki jest lore rozgrywania tego chodzenia i biegania po mieście 1000 km od Tokio. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Finał w kosza gdzie US and A próbuje zrewanżować się Francuzom za pierwszą od lat porażkę zapowiada się już od początku emocjonująco! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 19 godzin temu, Tokar napisał: Niezła znieczulica u typów od rozgarniania piaskownicy. Teraz maratonki zaczęły i znowu Sapporo. Ciekawe jaki jest lore rozgrywania tego chodzenia i biegania po mieście 1000 km od Tokio. Chyba po prostu jest troche chlodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Ostatni dzień igrzysk i dość spora kraksa na torze kolarskim. Niestety nadziała się na nią jedna z naszych dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 I to przy mega prosach. Ale tam gleby musza isc u poczatkujacych i nizszej klasy zawodnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Fajna ta pilka wodna Bramkarz dostaje non stop w twarz. I te ich czepki xd Albo ten kącik co siedza za kare. Ciekawe czy kiedys bylo jak ktorys w tym kąciku sie zeszczal i zabarwil wode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 To na koniec igrzysk jeszcze piekna focia naszej alohy. Ale serio ona mega sie na cosplay nadaje anie jak tamta swinia od alohagate. Wogole rzut oszczepem jakos mega mi sie podoba. Chyba najbardziej sie kojarzy ze starozytna grecja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Okazuje się, że wczoraj Francja ograła wcalenierosję w finale siatki. No to myślę, że można warunkowo przywrócić naszym obywatelstwa. A Brazylia bez medalu i to jeszcze dostali gonga od Argentyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 3 godziny temu, kanabis napisał: To na koniec igrzysk jeszcze piekna focia naszej alohy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 A to dziś oprócz maratonu coś jeszcze było. Jakoś 2 dni temu na TVP mówili, że w sobotę tylko bieg na 42km... Ech, dziś odpuściłem. Jak wrażenia? Ja co 4 lata oglądam i to często jakieś dziwne dyscypliny jak wspinaczka czy skoki do skateboarding. Nasi IMO pokazali się z dobrej strony. Kilka zaskoczeń (Tomala, sztafeta mixt), trochę rozczarowań - Iga, Myszka, Siatkówka, ale bez przesady, by biczować naszych. Bardziej smutek, że nie wyszło. Gratulacje naszym i oby więcej. PS. Jak to się w końcu z tymi pływakami skończyło? Afera przed Olimpiadą, że nie zgłoszeni i muszą wracać, a jednak widziałem że startowali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Problemem były godziny transmisji, co w zasadzie pozwalało mi igrzyska śledzić tylko w weekendy, a większość informacji o medalach docierała do mnie z radia czy internetu, ale nie powiem, trochę się czuło tę magię, choć wszystko było przeciwko. Trochę śmiechów, trochę radości, trochę rozczarowań, sport na najwyższym poziomie, memy, niszowe dyscypliny. 11 minut temu, marbel007 napisał: PS. Jak to się w końcu z tymi pływakami skończyło? Afera przed Olimpiadą, że nie zgłoszeni i muszą wracać, a jednak widziałem że startowali? Część wróciła jeszcze przed Igrzyskami. Były nawet sceny z lotniska i rozmowy m.in. w Kanale Sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Strasznie dziwne te igrzyska. Organizatorzy zmuszeni przez MKOI i sponsorów do ich przeprowadzenia, puste areny, chore godziny transmisji, przez pierwszy tydzień zapowiadała się katastrofa medalowa. No ale koniec końców trochę radochy i trochę beki było. Największy plus do udowodnienie, że w lekkiej kozaczymy nie tylko na poziomie europejskim. Niemniej mam nadzieję, że w 2024 w Paryżu będzie normalniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 No nie oszukujmy sie. Wiekszosc medali to bylo na zasadzie juz faktu dokonanego. Slabe to bylo. Cale szczescie nastepne igrzyska juz w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Na pocieszenie fakt, że poczekamy tylko trzy lata, a nie cztery. No i godziny będą ludzkie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: Wspaniały taktyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi