Skocz do zawartości

Olimpiada 2020(1) w Tokio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natalia Partyka. Ciekawa postac. Gra w ping ponga. Nie ma przedramienia. Multimedalistka paraolimpijska ale jako praktycznie jedyny przypadek na najwyzszym poziomie na swiecie z powodzeniem rywalizuje tez z pelnosprawnymi. Szacuneczek.

Na  ceremonii otwarcia ponoc cos slyszalem ze spalily sie golebie w tym wielkim zniczu olimpijskiem xd to pewnie jakis uklon w strone death note

• Haha 1
Opublikowano

Nie spaliły się, oglądałem moment podpalania znicza.

Za to kiedyś się spaliły faktycznie:

Opublikowano

Ekspertem nie jestem, ale pozwolę sobie spróbować odp. 

Michael "money in the bank" Hicks, równie dobrze mógł by mieć nick "hero ball". Z tego co kojarzę, to on taki jest i często forsuje te swoje rzuty. Jak ma dzień i trafia, to gościu jest goty i naszym idzie. A jak forsuje i pudłuje... to irytuje, no i naszym wtedy już tak nie idzie hehe.

Liczyłem że może powalczą o brąz czy coś, ale nie wszystko jeszcze stracone i o ile wszystkich rzutów nie da się trafić, to mogli by się bardziej postarać o ptk drugiej szansy po zbiórkach w ataku. Zbiórki w obronie zresztą też do poprawy, co oni tam dawali się przestawiać tym kitajcom? Ledwie im ten  mecz wyrwali, i to po prowadząc już 18-12 Oo'  

btw. o nie wiedziałem, że w siatkówce też mamy naturalizowanego polaka rodaka. 

• Dzięki 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Nie spaliły się, oglądałem moment podpalania znicza.

Za to kiedyś się spaliły faktycznie:

kiedyś to było

teraz cała ta trójka w najlepszym wypadku zostałaby zniszczona społecznie, a pod ich domami organizowaliby marsze i manifestacje. Rodziny musiałby zmienić nazwiska i wyprowadzić się do innych miast żeby uniknąć gróźb i znaleźć pracę. W najgorszym wypadku pod ich domy podłożyliby ogień. 

• Plusik 1
Opublikowano

K,urwa, Euro z tysiacami kibicow na trybunach, jeszcze wiece w barach i pubach a tutaj nie sprzedaja nawet biletow. Chcialem zbadac jak nasi siatkarze graja i co tam sie w judo dzieje, ale nigdzie nie mozna sie dostac, tylko gdzies na wypizdowie.

Najlepsze jest ze oni do pracy chodza tak jak zawsze, czyli pociagi pelne ludu i ich wpychaja no ale tylko do 20 bo potem wirus wychodzi. Serio nie rozumiem tych ludzi

Opublikowano

Fajna ta koszykówka 3x3. Zupełnie się tym nie interesuje, ale teraz jak jest olimpiada to oglądam i podoba mi się. Szybkie i emocjonujące mecze.

Opublikowano

5 minut meczu, a już się człowiek dowiedział, że Lillard ma mecze ze zdobyciem nawet 70 punktów, a Middleton i Holiday dołączyli do reprezentacji USA po wygranych finałach WNBA :obama:

Opublikowano
51 minutes ago, Sep said:

Fajna ta koszykówka 3x3. Zupełnie się tym nie interesuje, ale teraz jak jest olimpiada to oglądam i podoba mi się. Szybkie i emocjonujące mecze.

Mogli by zrobic 2 vs 2 jak 

• Lubię! 1
Opublikowano

Kurde.. póki co to poza tenisem i tym koszem 3x3 wszyscy lamią lub odpadają z rozgrywek w eliminacjach. Muszę się chwilowo "pocieszać" sukcesami Polski na innej Olimpiadzie:

PS_App_20210726_120846.thumb.jpeg.53180190f0a20bf9b15c716950057fcf.jpeg

No ale jeszcze nie wszyscy Nasi odpadli, liczę na dobre występy i przynajmniej kilka krążków. O ile tylko ten tajfun i upały niczego nie skomplikują.