Skocz do zawartości

Steam Deck

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie wiem, bo nie interesowała mnie nigdy ta konsola. Nie lubię grać niestacjonarnie. Ale obiektywnie całkiem fajna rzecz, z ciekawości będę śledził informacje, szczególnie ciekawi mnie optymalizacja gier, bo jeśli to nie będzie kulało, może być hicior.

Opublikowano

Koniec końców jako sprzęt do łóżeczka fajne nawet, jeśli będzie wymagało podłączonego zasilacza do dłuższego grania. A w najgorszym wypadku 2 godziny grania poza domem to też nie tak źle, nie po to się wychodzi z domu żeby grać na zewnątrz 8 godzin. Ciekawe też jak z chłodzeniem/temperaturami, wiadomo coś na ten temat?

Opublikowano

ok, przeszła rezerwacja na 64gb

jest miesiąc na odwołanie z pełnym zwrotem 18zł :rayos: , więc zobaczymy co tam nowego się dowiemy na dniach i potem się zobaczy, a jakby co to czeka na Q1 2022 :problem:

Opublikowano

Już byłem bliski zamawiania no ale te 3k to trochę sporo. Na premierę raczej nie zabraknie a wstrzymam się jednak i poczekam na testy. Trochę mnie martwi ten proton, jestem linuksiarzem i sporo go testowałem z lepszymi lub gorszymi wynikami. Świtch OLED też kusi, więc będę musiał wybierać :)

Opublikowano

Wrzucisz sobie Windowsa mordo jak coś ci nie będzie działać. Kiedyś windows 8.1 i 10 był za free jak urządzenie miało mniej niż 8 cali przy czym OEM dostawał klucz a nie klient końcowy. Może Spencer licząc że kupisz gamepass będzie dostawał licencje za paczkę fajek? Poczekajmy. 

Opublikowano
1 minute ago, NemoKOF said:

Wrzucisz sobie Windowsa mordo jak coś ci nie będzie działać. Kiedyś windows 8.1 i 10 był za free jak urządzenie miało mniej niż 8 cali przy czym OEM dostawał klucz a nie klient końcowy. Może Spencer licząc że kupisz gamepass będzie dostawał licencje za paczkę fajek? Poczekajmy. 

Spokojnie, Gamepass opłacony do lutego 2023 :asax:

Opublikowano

Szczerze to jest bardzo ciekawy sprzęcik. Ale moim zdaniem trzeba poczekać na rzetelne testy. Jak to się trzyma, jak to hałasuje ( bo nie wierzę, że przy takich parametrach wentyle nie wejdą w obroty) i przede wszystkim jaką to będzie mieć rzeczywistą wydajność w grach na steam os jak i na windzie.

Screenshot_20210718-193203__01.jpg

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minutes ago, maciucha said:

a jak tam emulacja xboxa 360?

emulacja Xboxów raczkuje.

10 minutes ago, Sebas said:

Aya ma mocniejszy procesor od SD

Jesteś pewien? Z tego co widzę ten customowy procesor jest wydajniejszy niż Ryzen z Aya Neo.

Edytowane przez Czoperrr