Sven Froost 488 Opublikowano 29 stycznia 2022 Opublikowano 29 stycznia 2022 Warto brac ta drozsza wersje czy lepiej olac i brac podstawowa? 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 29 stycznia 2022 Opublikowano 29 stycznia 2022 10 minut temu, Sven Froost napisał: Warto brac ta drozsza wersje czy lepiej olac i brac podstawowa? Przecież dokładnie o to samo pytałeś kilka postów wcześniej i dostałeś wyczerpujące odpowiedzi. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 stycznia 2022 Opublikowano 29 stycznia 2022 Wlasnie chodzilo mi czy przez to szybsze wczytywanie warto brac drozsza wersje czy nie warto za taka cene 2 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 29 stycznia 2022 Opublikowano 29 stycznia 2022 3 minuty temu, Sven Froost napisał: Wlasnie chodzilo mi czy przez to szybsze wczytywanie warto brac drozsza wersje czy nie warto za taka cene Pewnie dopiero jak SD trafią w ręce ludzi to się pojawią takie porównania co do szybkości ładowania konkretnej gierki, przenoszenia danych itp. Chyba, że już coś takiego lata na necie ale mi nic nie wiadomo. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 stycznia 2022 Opublikowano 29 stycznia 2022 Nie moge dac plusa wiec dzieki Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Polecam kanał gościa. Ostatnio wrzuca dużo rzeczy z Deckiem. https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/sjhlq3/cyberpunk_2077_gameplay_on_steam_deck_1_fb/?utm_source=share&utm_medium=mweb Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 lutego 2022 Autor Opublikowano 4 lutego 2022 no właśnie miałem pisać że takie PS5 handheldów XD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Jezu jak na tym musi grać niewygodnie w trybie przenośnym, a weź się z taka cegłą połoz i miej ręce w górze. No chyba, że ktoś ma takie łapy Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Podobno w zestawie maja byc egzoszkielety, zeby to utrzymac. Kazdy kto zlozyl preorder dostal karnet na silke, teraz juz wiadomo dlaczego. Gabe nie widzial problemu bo rece opieraja mu sie na brzuchu. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Wolę chyba taką kobyłę, niż klasyczne handheldy z pomniejszonym krzyżakiem, przyciskami i mikroekranem. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 bo może żadnego nie masz, nigdy dłużej na żadnym nie grałeś i nie ma bladego pojęcia do czego służa. Jeszcze konsola ma ponad 700gram, już podczas używania zwykłego switcha lapy cierpną, a to ma być 2 razy cięższe. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Łapy cierpią bo switch nie ma żadnej ergonomii, prosty jak tacka do krojenia tablet. Na Decku odpalisz Cyberpunka czy Control a też musi mieć baterie, żeby te bebechy nie zjadły prądu w 5 minut. Kurwa Elden Ring i to cacuszko mój portfel poczuje ten luty Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Ehh te konsolomaniaki. Sprzet nie dla dziecka tylko doroslego chłopa. 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 1 godzinę temu, easye napisał: bo może żadnego nie masz, nigdy dłużej na żadnym nie grałeś i nie ma bladego pojęcia do czego służa. Jeszcze konsola ma ponad 700gram, już podczas używania zwykłego switcha lapy cierpną, a to ma być 2 razy cięższe. Mam vitę z kartą 128GB wypchaną grami. Kiedyś miałem Nintendo DS. Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 @UkukukiSteam Deck połączy nasze dwa światy bo nie ważne czy jesteś dorosły chłop ze Switchem czy dorosły chłop ze Steam Deckiem momentalnie w oczach postronnych osób stajecie się dzieciaczkami z bajerem do gierek. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 To będzie GRANIE a nie patrzenie na ryżoplastik z ekranem 6,2 cm. 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Jak wy gracie na handheldach żeby wam było wygodnie? Granie na handheldach jest chyba najgorszą dla zdrowia formą grania, zarówno dla nadgarstków przez brak ergonomii jak i przez zgarbione ustawienie ciała. Mając Switcha nie potrafiłem znaleźć sposobu żeby sobie wygodnie grać dłużej niż godzinę. 2 Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 @UberAdino normalnie sobie poduszki na łóżku układam pod plecy, chwytam sobie konsolkę w obie dłonie czyt. w prawą i lewą tak aby kciuki od jednej i drugiej dłoni (prawej i lewej) mogły oprzeć się o drążki analogowe (grzybki, dynksy) no i sobie tak siadam i sobie nogi do przodu wyciągam i mam relaks jak nad wodą w piękny słoneczny dzień. Nie czuję zbytnio różnicy w ergonomii jeśli chodzi o konsola vs pad ponieważ bo dostałem w prezencie twarde etui do transportu konsolki a w tym etui w jednym zestawie (w środku etui się to znajdowało) było takie technologiczne cudo, w które wkładam sobie konsolkę. Załączam zdjęcie poglądowe. No i wtedy jak już chcę sobie pograć to prawa i lewa dłoń spoczywa podobnie jak obie dłonie spoczywają na padzie. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 9 minut temu, UberAdi napisał: Jak wy gracie na handheldach żeby wam było wygodnie? Granie na handheldach jest chyba najgorszą dla zdrowia formą grania, zarówno dla nadgarstków przez brak ergonomii jak i przez zgarbione ustawienie ciała. Mając Switcha nie potrafiłem znaleźć sposobu żeby sobie wygodnie grać dłużej niż godzinę. Wybór oczywisty. 1 4 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 1 minutę temu, GearsUp napisał: (...) No to tyle w grania poza domem. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 1 minutę temu, mugen napisał: No to tyle w grania poza domem. Poza domem ta druga opcja w ogóle nie jest możliwa. 2 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 4 minuty temu, GearsUp napisał: Wybór oczywisty. Próbowałem ale ręce cierpną leżąc. Swoją drogą jeśli tak siedzisz przed komputerem to polecam się ogarnąć zanim będzie za późno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi