Skocz do zawartości

Steam Deck

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To może drugi pad od playstation 5? To dobra marka jest.

Gdybym nie miał xboxowego brałbym tego 8bit:

8bit2.thumb.jpg.d40309cf582d2b7e9ddb935a2e4891a3.jpg

8b1.thumb.jpg.107789932395f36e2961bb06e4c0847e.jpg

Nie bez powodu firma 8bitdo zastosowała ponadczasowy design i jedyne słuszne rozmieszczenie gałek.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

Ale ja już wyczerpałem temat, nie umiecie czytać. Pada już znalazłem. Ale nie wolicie temat ciągnąć, nie rozumiem, pajacowanie jest teraz na porządku dziennym ? 

Opublikowano (edytowane)

Ty też nie rozumiesz co napisałem, czy czytać ze zrozumieniem nie potrafisz ? Temat skończyłem parę postów wyżej.

Pad od klocka zamówiony.

Edytowane przez S3V3N
Pisz prawdę to cię kieniami.
Opublikowano
W dniu 9.10.2022 o 15:50, devilbot napisał:

Liściu i ten typ dostają szału bo ktoś polecił sprzęt nie od sony.

Ty, ale mnie w to nie mieszaj chłopcze. Sam gram na zabawce od MS na PC. 

• Minusik 1
Opublikowano

Chyba po prostu sie zużywają od grania. Ogólnie nie jest to problem bo gałka kosztuje chyba około 100zl a wymiana łatwa, jednak nie chce co 3mce tego robic:) Licze ze to co teraz czyje w gałce przy grze pozostanie w takim stanie na długo.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

@devilbot@Dr.Czekolada @Ukukuki 

Spoiler

Panowie sorki za kwas :) obiecuję poprawę :) 

@devilbot masz rację pad od xboxa jest naprawdę fajny, rozmieszczenie przycisków jest idealne, ale kurde muszę się do chwytu przyzwyczaić (zawsze te od ps'a były u mnie dominujące) no i do tego analoga z lewej strony :D

BTW. Ile średnio godzin bateryjki wytrzymują gry? 

Edytowane przez S3V3N
poprawki v3
Opublikowano
Godzinę temu, S3V3N napisał:

OFFTOPOWO będzie :D Zastanawiam się nad aku, warto ?

BTW. Zamówiłem, będzie w piątek, zdam relacje ;) 

https://www.amazon.pl/JSAUX-dokująca-kompatybilna-Compatible-Deck-HB0603/dp/B0B8NFC7RF?tag=lowcygier05-21

steam-deck-dock-stacja-dokujaca-jsaux-fa

Wygląda jakby ta stacja zasłaniała spory kawałek wlotu powietrza, trochę kiepsko.

Opublikowano

Ja bardzo lubię obecne pady 8bitdo pro 2. Też mi bliżej z padami do Sony i ten mi wyjątkowo przyjemnie leży w dłoniach, tylko oznaczenia ma po Switcha więc odwrotnie no ale nie patrzę jak naciskam więc nie robi mi to różnicy. Konsol prócz Switcha nie mam stąd padów innych nie mam. Dodatkowo akumulator w zestawie który można ładować po USB-C. Irytowało mnie zawsze, pad od XBOXa wymaga żebym dokupić akumulator a jest przy tym droższy. No i 8bitdo ma z tyły dodatkowe 2 przyciski (łopatki). Fajna sprawa.