Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 287 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano

2599zł za OLEDa z 512GB. Dopiero co kupiłem Steam Decka i już będę go sprzedawać bo muszę mieć ten ekran.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czyli dobrze wyszedłem na tym przeciąganiu kupna Decka. :D

Opublikowano

I tak oto został wyeliminowany problem

baterii 

Opublikowano

Day fucking one!!!!!

Opublikowano

Szczerze, to nie wiem czy nie lepiej tutaj dorzucić te 500zł i mieć tego limitowanego z 1TB.

limited_front.0.jpg

limited_top.png.webp

Opublikowano
Teraz, iluck85 napisał:

Szczerze, to nie wiem czy nie lepiej tutaj dorzucić te 500zł i mieć tego limitowanego z 1TB.

Jedynie jeśli mieszkasz w USA albo Kanadzie.

Opublikowano

fajnie jak ktoś nie ma, ale no majac juz decka nie widze sensu by teraz jebac sie przy sprzedazy z mega strata i potem jeszcze kafla dorzucac do oleda. Za 2 lata pewnie i tak wyjdzie deck 2 z oledem w standardzie, bo technologia handheldowych pecetow tez poszla do przodu.

Opublikowano

OLED i tą bateria to deal breaker dla mnie, chyba obecny za chwilę poleci na olx 

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

OLED i tą bateria to deal breaker dla mnie, chyba obecny za chwilę poleci na olx 

Niestety tak to wygląda, za dobre ficzery. 

Opublikowano

Doskonala wiadomosc. Pomysle ale jak serio cos ma byc juz za 2 lata to nie wiem. Na dodatek za rok mozliwe ze switch 2 wiec dokladnie trzeba przemyśleć. 

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Niestety tak to wygląda, za dobre ficzery. 

Niby szczegóły ale kurde jak widzę ten ekranik OLED ze switcha i teraz taki byłby w decku z takim czasem na baterii....mehhh tylko tego swojego decka pewnie za grosze sprzedam obecnie 

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał:

A to nie wszystkie nowe ficzery. :gachigasm:

WvYGDAn.png

Opublikowano

Do tego DF mówi że dzięki 6nm i większemu wentylatorowi mniej się grzeje i działa ciszej. No i jest minimalnie wydajniejszy niż stary Deck.

Więc same plusy. 

-większy ekran

- OLED

- o 50% lepsza bateria

- cichszy

- odrobinę wydajniejszy

Opublikowano

Ok dobra, już mi przeszło czy warto, byle zaklikac kupno o tej 19stej, biorę tego za 2500

Opublikowano

11 minut temu, Soban napisał:

fajnie jak ktoś nie ma, ale no majac juz decka nie widze sensu by teraz jebac sie przy sprzedazy z mega strata i potem jeszcze kafla dorzucac do oleda. Za 2 lata pewnie i tak wyjdzie deck 2 z oledem w standardzie, bo technologia handheldowych pecetow tez poszla do przodu.

Wystawić teraz na weekend i zobaczyć jakie zainteresowanie- badanie rynku. Faktycznie, za 1500 nie ma sensu puszczać. 

Opublikowano

Brzmi świetnie. Przeciągałem zakup i to chyba jest ten moment :obama: 

Opublikowano
1 minutę temu, jimmyyy8 napisał:

Brzmi świetnie. Przeciągałem zakup i to chyba jest ten moment :obama: 

Nie ma sensu, lepiej kupić stary model z drugiej ręki za półdarmo 

Spoiler

:leo: