ASX 14 654 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Można zainstalować Windowsa na karcie SD. Ale swego czasu czytałem że wpływa to niekorzystnie na żywotność karty, ze względu na to że przy odpalonym Windowsie jest ona non stop w użyciu. Cytuj
EpicElliot 4 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Brzydki ten LE, etui też wygląda jak jakiś piórnik dla dzieci z podstawówki, no i niektórym już się trafiły sztuki z bad pixelem na wyświetlaczu xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 54 minuty temu, EpicElliot napisał: Brzydki ten LE, etui też wygląda jak jakiś piórnik dla dzieci z podstawówki, no i niektórym już się trafiły sztuki z bad pixelem na wyświetlaczu xD Valve akurat jak mało kto umie w serwis gwarancyjny. Sam się o tym pozytywnie przekonałem. Ogarnie nieszczęśnikom nowe sztuki, a stare naprawi i na resell. Cytuj
ozoniasty 12 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 (edytowane) Mam problem z aktualizacją 3.5.6 obecnie siedzę na 3.4.11. dotyczy to zarówno kanału stabilnego jak i beta. Problem polega na tym, że podczas aktualizowania proces zatrzymuje się na 87% z czasem 00:01 sek i wisi tak poł godziny. Po NIEUDANEJ aktualizacji pozostaje tylko reset urządzenia przyciskiem POWER bo zwykłe wyłączenie lub restart wiesza system. W trybie pulpitu zaktualizowałem wszystko co się dało nawet przy użyciu komendy flatpak update i nadal nic. 10gb wolnego miejsca na SSD to za mało? Próbowałem także na sieci komórkowej 4G Steam Deck był podłączony do sieci oryginalną ładowarką ale nadal to samo. Ktoś miał taki przypadek? Da się to jakoś naprawić? Chcę zaznaczyć że to mój pierwszy tego typu problem, wcześniej aktualizacje przebiegały bezproblemowo. Edytowane 19 listopada 2023 przez ozoniasty poprawka błędów Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Hmm sprowales wrócić do aktualizacji wcześniejszej i z jej poziomu aktualizować do 3.5.6? Wyłącz decka i jak włączasz to trzymaj przez chwilę razem power i guzik (...), wybierz jaki soft wcześniejszy ma załadować i potem spróbuj Z miejscem też bym spróbował zagospodarować więcej niż 10gb 1 Cytuj
ozoniasty 12 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Dobra, spróbuję z większym miejscem na dysku, a jak to nie pomoże to załaduję wcześniejszy soft. Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Godzinę temu, ozoniasty napisał: Mam problem z aktualizacją 3.5.6 obecnie siedzę na 3.4.11. dotyczy to zarówno kanału stabilnego jak i beta. Problem polega na tym, że podczas aktualizowania proces zatrzymuje się na 87% z czasem 00:01 sek i wisi tak poł godziny. Po NIEUDANEJ aktualizacji pozostaje tylko reset urządzenia przyciskiem POWER bo zwykłe wyłączenie lub restart wiesza system. W trybie pulpitu zaktualizowałem wszystko co się dało nawet przy użyciu komendy flatpak update i nadal nic. 10gb wolnego miejsca na SSD to za mało? Próbowałem także na sieci komórkowej 4G Steam Deck był podłączony do sieci oryginalną ładowarką ale nadal to samo. Ktoś miał taki przypadek? Da się to jakoś naprawić? Chcę zaznaczyć że to mój pierwszy tego typu problem, wcześniej aktualizacje przebiegały bezproblemowo. Z tego co zdążyłem przeczytać na różnych grupkach, problem dotyczy osób, które mają zostawione zbyt mało miejsca na dysku. Więc musisz zwolnić miejsce. Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 Zajebisty ten limitowany. Brałbym gdyby był u nas dostępny. Cytuj
ozoniasty 12 Opublikowano 19 listopada 2023 Opublikowano 19 listopada 2023 (edytowane) W dniu 19.11.2023 o 15:24, Daffy napisał: Hmm sprowales wrócić do aktualizacji wcześniejszej i z jej poziomu aktualizować do 3.5.6? Wyłącz decka i jak włączasz to trzymaj przez chwilę razem power i guzik (...), wybierz jaki soft wcześniejszy ma załadować i potem spróbuj Z miejscem też bym spróbował zagospodarować więcej niż 10gb 32gb wolnego miejsca nie pomaga. Powrót do poprzedniego softu niemożliwy, wali błędami typu - nie znaleziono pliku. edit: problemem była sieć wifi i siec komórkowa 4g. Na innej sieci wfi poszło za pierwszym razem. Edytowane 20 listopada 2023 przez ozoniasty Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Ktoś już ma status wysłane? Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 8 minutes ago, rafanus2 said: Ktoś już ma status wysłane? U mnie nadal przygotowywanie do wysyłki. Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 U mnie też przedmiot zapakowany. Myślałem, że dzisiaj rano już będzie wysłane skoro maksymalnie 5 dni roboczych (czyli do czwartku). Obejrzałem chyba wszystkie filmy z deckiem po polsku i kilka zagranicznych i jestem tak napalony, że ciężko się skupić na czymś xd. Dawno już tak nie czekałem na żaden sprzęt. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 9 minutes ago, rafanus2 said: U mnie też przedmiot zapakowany. Myślałem, że dzisiaj rano już będzie wysłane skoro maksymalnie 5 dni roboczych (czyli do czwartku). Obejrzałem chyba wszystkie filmy z deckiem po polsku i kilka zagranicznych i jestem tak napalony, że ciężko się skupić na czymś xd. Dawno już tak nie czekałem na żaden sprzęt. To samo. Zastanawiam się ciągle nad jakimś gumowym casem (Spiegen albo Jseux), ale czy jest mi to potrzebne? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Z tego co pamietam z premiery wersji LCD to w weekendu w ogole nic sie nie dzialo. Sam mialem podobnego maila w piatek i czekalem prawie rowno tydzien. Paczka ruszyla do mnie na poczatku tygodnia dopiero. Jest nadal mozliwe ze bedziecie miec w tym tygodniu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: To samo. Zastanawiam się ciągle nad jakimś gumowym casem (Spiegen albo Jseux), ale czy jest mi to potrzebne? Daruj sobie. To urządzenie spoko się trzyma bez żadnych kondomów. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 3 godziny temu, Czoperrr napisał: To samo. Zastanawiam się ciągle nad jakimś gumowym casem (Spiegen albo Jseux), ale czy jest mi to potrzebne? Nie kupuj kondoma na to, szkło, folia spoko ale coś więcej to nie ma sensu. Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 A ten dedykowany dock od Valve jest spoko czy lepiej szukać czegoś innego? Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 A tańsze też spoko są i działają identycznie. Ja mam za bodajże 120 zeta. 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Pytanie czy ci ten dock jest potrzebny. Ja kupiłem i użyłem dosłownie raz. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Dalej bez zmian w statusie zamówienia Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 To samo ale spokojnie może całego tira pakują do Polski. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Albo nie wyślą bo boją się klalna od roziego Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 To niezłe 3 dni wysyłki. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi