pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 49 minut temu, Daffy napisał: Coś fajnego na test HDR prócz ponizszych? Ori2 wymiata, jakby całkiem inne gry jeśli chodzi o kolory z lub bez HDR Forza5horizon już aż takiej różnicy w HDR nie robi, btw na miksie średnich/wysokich 40fps rocksolid Persona 5 nie bedzie miała dojebanych kolorków? Cytuj
pattro 226 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Jest jakaś możliwość wgrać spolszczenie do takiego GTA IV? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 32 minuty temu, pawelgr5 napisał: Persona 5 nie bedzie miała dojebanych kolorków? O HDR mi chodzi, z tego co wiem p5 nie ma obsługi hdr Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Potwierdzam jeśli chodzi o kulturę pracy i temperatury. W końcu jest to taki handheld jakiego chciałem, bo jednak te dwie kwestie są dla mnie niezwykle ważne. Moja lista życzeń na Steamie właśnie wzrosła z 30 do ponad 400. 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Xddd jak sei zapisałes na forumowe mikołajki to spora szansa ze odrobine stopnieje Cytuj
tlas 440 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Najlepiej jakość tego ekranu widać na zdjęciach jak się cyknie z oddali pod kątem. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 (edytowane) Walczyłem ze sobą ale przegrałem. To znaczy raczej wygrałem i wziąłem decka OLED. Ekran to coś niesamowitego. Kolory, czerń i janość. Wiedziałem że będzie lepiej ale nie że aż tak. Będzie testowanko teraz. LCD idzie na sprzedaż, teraz tylko OLED Edytowane 26 listopada 2023 przez LiŚciu 5 1 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Wydaje mi się, że nowy sweet spot dla single player to bedzie 45FPS/90Hz. Z ty Diablo to jestem trochę wkurwiony, bo zawsze chciałem to mieć przenośnie, ale mam wersje battle net PC i nie chce mi się płacić tym typom z Blizzarda 2x, jakby to była inna firma to jeszcze, ale super to pewnie śmiga na SD :). Spoko, ja miałem d4 nieodpalone na Xboksie czekające na swoją kolej, miałem odpalić triala na Decku na moment żeby zobaczyć jak chodzi, a wjebałem 8h i właśnie kupiłem na steam za 2 stówy. idealnie mnie blizzard rozegrał z tym trialem i premierą OLEDa 1 Cytuj
EpicElliot 4 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 6 godzin temu, pattro napisał: Jest jakaś możliwość wgrać spolszczenie do takiego GTA IV? Da się bez problemu, sam sobie teraz w to pykam po polsku. Ściągasz to i podmieniasz pliki w trybie desktop. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=818395007 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Ależ ten ekran robi, nie będę od razu hejtowac switcha OLED bo tamten ekran dalej robi niesamowicie ale ten w decku to jest totalnie półka wyżej Cudowny kawałek sprzętu, chyba obecnie jedyne rozsądne rozwiązanie technologiczne jeśli chodzi o moc/kulturę pracy/baterię. Ciekawe co pokaże niedaleka przyszłość jeśli chodzi o konkurencję. 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Jeśli ktoś jeszcze czeka na paczkę to nie ma co się sugerować trackingiem GLS. Dostałem SMS od kuriera że będzie o 11 a na stronie dalej widnieje left parcel center Nethetlands, żadnej innej wzmianki. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Teraz, Czoperrr napisał: Jeśli ktoś jeszcze czeka na paczkę to nie ma co się sugerować trackingiem GLS. Dostałem SMS od kuriera że będzie o 11 a na stronie dalej widnieje left parcel center Nethetlands, żadnej innej wzmianki. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 5 minut temu, Czoperrr napisał: Jeśli ktoś jeszcze czeka na paczkę to nie ma co się sugerować trackingiem GLS. Dostałem SMS od kuriera że będzie o 11 a na stronie dalej widnieje left parcel center Nethetlands, żadnej innej wzmianki. Uff, jeden Switch more spokojnie czekać na innego właściciela. 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 11 minut temu, Czoperrr napisał: Jeśli ktoś jeszcze czeka na paczkę to nie ma co się sugerować trackingiem GLS. Dostałem SMS od kuriera że będzie o 11 a na stronie dalej widnieje left parcel center Nethetlands, żadnej innej wzmianki. W dniu 25.11.2023 o 11:13, Daffy napisał: W poniedziałek będziesz mieć Czoperrr 1 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ja też mam smsa, clonezilla idzie w ruch! Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Kurde, biję się z myślami co tu zrobić. Tak jak tam wcześniej pisałem, prawy trigger na koniec wciśnięcia lekko skrzypi i jak się potrząśnie deckiem to coś pod nim stuka (jakby się poluzowało). I teraz co byście zrobili na moim miejscu. Olali temat i grali dalej, a jak coś się zepsuję to serwis/zwrot jeżeli nie minie rok? Wymienili sami? Trochę się w sumie obawiam tego zwrotu, bo jak nie skrzypiący triggier to może przyjść deck, który ma ekran z martwym pikselem, inny dźwięk guzika, skrzypiący joystick czy coś innego. Generalnie teraz po kilku dniach to skrzypienie wyraźnie ucichło, więc może zniknie w całości, tylko martwi mnie ten poluzowany element pod triggerem. No a tak jak napisałem, trochę osób ma różne mankamenty w swoich deckach, a nie chciałbym bawić się w zwracanie kilka razy. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 11 minutes ago, rafanus2 said: Kurde, biję się z myślami co tu zrobić. Tak jak tam wcześniej pisałem, prawy trigger na koniec wciśnięcia lekko skrzypi i jak się potrząśnie deckiem to coś pod nim stuka (jakby się poluzowało). I teraz co byście zrobili na moim miejscu. Olali temat i grali dalej, a jak coś się zepsuję to serwis/zwrot jeżeli nie minie rok? Wymienili sami? Trochę się w sumie obawiam tego zwrotu, bo jak nie skrzypiący triggier to może przyjść deck, który ma ekran z martwym pikselem, inny dźwięk guzika, skrzypiący joystick czy coś innego. Generalnie teraz po kilku dniach to skrzypienie wyraźnie ucichło, więc może zniknie w całości, tylko martwi mnie ten poluzowany element pod triggerem. No a tak jak napisałem, trochę osób ma różne mankamenty w swoich deckach, a nie chciałbym bawić się w zwracanie kilka razy. Może się jeszcze wyrobi, spust w moim padzie XSX też potrafił czasem skrzypieć, a nawet się trochę zaciąć a po chwili problem zniknął. Tak jak ktoś pisał wyżej możesz też spróbować odkręcić samemu tylnią obudowę i sprawdzić w czym problem, nie ma to wpływu na gwarancję. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Tylko przy otwieraniu obudowy wyciągnij kartę pamięci z Decka, bo ją połamiesz. Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Teraz, Bzduras napisał: Tylko przy otwieraniu obudowy wyciągnij kartę pamięci z Decka, bo ją połamiesz. Nie używam, ale dzięki. No chyba poczekam, aż się wyrobi, bo tak mi się spodobał sprzęcik, że w sumie nie chciałbym się z nim rozstawać na kilka tygodni i czekać na nowego xD Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ale co Ci szkodzi rozkręcić i zerknać jak Ci radzą koledzy, mozliwe że odlew przycisku jest z nadmiarem i coś tam Ci wadzi. Czasem trzeba trochę własnej inicjatywy nad rozwiązaniem problemu, a tu dostajesz jeszcze podpowidzi racjonalne - WTF? Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, Assassins_78 napisał: Ale co Ci szkodzi rozkręcić i zerknać jak Ci radzą koledzy, mozliwe że odlew przycisku jest z nadmiarem i coś tam Ci wadzi. Czasem trzeba trochę własnej inicjatywy nad rozwiązaniem problemu, a tu dostajesz jeszcze podpowidzi racjonalne - WTF? Odkręcę, odkręcę, tyle, że z tego co już poczytałem, chodzi o za luźną gumkę, którą raczej ciężko dostać. A generalnie nie czuję się mocny w manualnych rzeczach, więc po prostu wątpię, że sam to naprawię :p Edytowane 27 listopada 2023 przez rafanus2 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Ktoś brał wersję 1TB? Jak z martwymi pixelami? Na redicie piszą, ze ta wersja ma głównie ten chinski BOE panel i ma piksele a 512 Samsung i zwykle brak. EDIT czy do valve można zwrócić SD jak ma jakieś wady powiedzmy do 14 dni (jak w PL), czy tylko RMA? Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 @rafanus2na bank ten luźny dźwięk masz z triggera? Bo kiedyś tam potrzasalem starym deckiem i też miałem taki jakby dźwięk jakby coś latało, a to po prostu były guziki ABXY lekko obijające się o plastikową obudowę. Ty masz problem z lataniem w prawym więc że strony gdzie są knefle. Spróbuj sprawdzić czy też masz ten dźwięk potrząsając deckiem ale ręką trzymając guziki by nie były luźne Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 Kurde jak zwykle źle szkło nakleiłem i do śmieci, trudno będzie bez szkła. 1 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 27 listopada 2023 Opublikowano 27 listopada 2023 (edytowane) 11 minut temu, MichAelis napisał: Ktoś brał wersję 1TB? Jak z martwymi pixelami? Na redicie piszą, ze ta wersja ma głównie ten chinski BOE panel i ma piksele a 512 Samsung i zwykle brak. EDIT czy do valve można zwrócić SD jak ma jakieś wady powiedzmy do 14 dni (jak w PL), czy tylko RMA? możesz normalnie 14 dni "bo tak". wiem bo pytałem się ich czy mogę tak zrobić 30 dnia jak zamówiłem 256 lcd, a zapowiedziano oleda xD te przepisy u nas dotyczące zwrotu w ciągu 14 dni zamówień internetowych i tak wynikają z przepisów europejskich, więc wszędzie to de facto działa. Edytowane 27 listopada 2023 przez tlas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi