rafanus2 13 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 Czy w Ori and the will of wisps da się jakoś dopasować obraz do ekranu, tak żeby nie było pasków na górze i na dole? W menu można wybrać opcję 16:10, ale mimo wszystko paski nie znikają. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 4 minuty temu, rafanus2 napisał: Czy w Ori and the will of wisps da się jakoś dopasować obraz do ekranu, tak żeby nie było pasków na górze i na dole? W menu można wybrać opcję 16:10, ale mimo wszystko paski nie znikają. Dawaj 16:9 i 1280x720, w podręcznym menu z prawej strony daj opcje rozciągania obrazu i masz full screen 16:10, trochę oszukany bo rozciągnięty ale nic nie przeszkadza 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Na decku nie, ale w tym roku obie skończyłem na XSX i bawiłem się tak dobrze jak w czasach premiery. Świetne gry, ale Vanquish lubię bardziej. Super się gra w Vanquish na Decku. Żeby stabilne 60 mieć (a warto) to trzeba trochę z detalami zejść tak mniej więcej na średnie. I tak wygląda I chodzi zajebiscie. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Ja sobie właśnie DuckTales skończyłem dzięki prezentowi od @Rayos, fajne ale patologiczne krótkie, ledwie ponad 2h i the end. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Ja wczoraj zabrałem się za 7 Remake. Zawsze chciałem zagrać, a jakoś ominęło mnie na ps4 bo przy premierze zdążyłem już sprzedać konsolę. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 2 godziny temu, Daffy napisał: Ja sobie właśnie DuckTales skończyłem dzięki prezentowi od @Rayos, fajne ale patologiczne krótkie, ledwie ponad 2h i the end. Ja lecę wczoraj i dzisiaj mega krótkie Vanquish, ogólnie to i kaczki to można chyba na 1 baterii ograć xD. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 3 godziny temu, tlas napisał: Ja wczoraj zabrałem się za 7 Remake. Zawsze chciałem zagrać, a jakoś ominęło mnie na ps4 bo przy premierze zdążyłem już sprzedać konsolę. Jak to lata na decku? 1 Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Jak komuś mało kaczek, to zawsze można zakupić Disney Afternoon Collection. Aktualnie na wyprzedaży. Tam macie dwie oryginalne części Kaczek, a do tego jest też Chip&Dale obie części. Zdecydowanie więcej grania niż w zremasterowane Kaczki Cytuj
tlas 440 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Teraz, LiŚciu napisał: Jak to lata na decku? Dobrze. 30 fps, tekstury na high, cienie na low i jedziemy. tylko warto wgrać moda z Nexusa który usuwa filtr przez który gra momentami jest rozmyta. po wgraniu moda jest żyleta Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Karta Sandiska 256gb oryginal, nie chce mi ją sformatowac pod SD winda jak najbardziej kartę widzi *ntfs czy ext albo fat32 mogę ją sformatować. kopiują się też pliki na ną bez problemu. Ktoś miał może z was takie objawy? Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 A Deck jakiś błąd wywala jak klikasz format? Może nie dociśnięta w slocie jest? Cytuj
8lackm4gic 0 Opublikowano 25 grudnia 2023 Opublikowano 25 grudnia 2023 Siemka a macie taki problem, od niedawna przy włączeniu jakiejkolwiek gry pogram 10-15 min czasem 60-90min i konsola się zawiesza i uruchamia ponownie. Na necie częsty problem, szukałem po różnych forach zagranicznych nikt nie wie co z tym zrobić czy jak to naprawić. Mieliście coś takiego lub macie ? Wersja LCD Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 W dniu 24.12.2023 o 17:13, Emtebe napisał: A Deck jakiś błąd wywala jak klikasz format? Może nie dociśnięta w slocie jest? Jednak karta uszkodzona, a uszkodził ją Rog Ally. Cytuj
Bud 11 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 Kupiłem wczoraj Decka OLED 512 jako zatwardziały konsolowiec dotychczas. Opylilem PS5 które stało i lapalo kurz i zamieniłem na SD, stwierdziłem że nie ma co siedzieć na jednej marce, która fakt lubię od powstania, ale obecnie niedobór czasu, który zjada mi głównie 1,5 roczny syn, sprawił że postawiłem na granie w łóżku wieczorem chwilkę przed spaniem z opcją zagrania może od święta TV. Jako że jestem na święta u rodziców w odwiedzinach w PL i za 3 dni wyjeżdżam, trzymam kciuki za obiecane aktualnie 3-5 dni roboczych... Pytanie: nie chce nic grzebać, wgrywać itd. Jako czystej rasy konsolowiec, chce odpalić przenośnie na fajnym ekranie gierkę że Steama (Tekken 8, Tony, RE4R, widziałem tez Crazy Taxi i JSR ❤️) i nie chce nic grzebać... Da się tak? Drugie pytanie: co potrzeba jako takie minimum? Planuje dokupić szkło na ekran, pokrowiec widzę że będzie z SD, nie chce instalować żadnych wtyczek itd. Są jakieś inne podstawowe tematy do ogarnięcia? No i trzecie pytanie: po zakupie SD mam na Steamie 60.000 punktów - wydaje się je jedynie na awatary itd.? Dostałem tez jakieś odznaki czy coś I widzę że po tygodniu mogę je sprzedać po 0,12gr za sztukę. Tak warto robić czy jakieś boostery lepiej składać? Chętnie pozbyłbym się tego szajsu i kupiłbym za to jedna gierkę ale chyba się nie da? Jak to najlepiej ugryźć? Do grania na TV mile widziany dock ale nie obowiązkowy? Warto kupić Steam Controller? Lubię oryginalne akcesoria do sprzętów i o tym myślę... Pozdro wariaty Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 9 godzin temu, Bud napisał: Pytanie: nie chce nic grzebać, wgrywać itd. Jako czystej rasy konsolowiec, chce odpalić przenośnie na fajnym ekranie gierkę że Steama (Tekken 8, Tony, RE4R, widziałem tez Crazy Taxi i JSR ❤️) i nie chce nic grzebać... Da się tak? Ja na decku nic jeszcze nie grzebałem więc się da 9 godzin temu, Bud napisał: Drugie pytanie: co potrzeba jako takie minimum? Planuje dokupić szkło na ekran, pokrowiec widzę że będzie z SD, nie chce instalować żadnych wtyczek itd. Są jakieś inne podstawowe tematy do ogarnięcia? U mnie szkiełko to mus na wszystko co ma ekran, jak masz takie podejście to wiesz co robić Pokrowiec z zestawu to jest sztos jakościowy. 9 godzin temu, Bud napisał: No i trzecie pytanie: po zakupie SD mam na Steamie 60.000 punktów - wydaje się je jedynie na awatary itd.? Dostałem tez jakieś odznaki czy coś I widzę że po tygodniu mogę je sprzedać po 0,12gr za sztukę. Tak warto robić czy jakieś boostery lepiej składać? Chętnie pozbyłbym się tego szajsu i kupiłbym za to jedna gierkę ale chyba się nie da? Jak to najlepiej ugryźć? Te punkty wydajesz na kosmetykę, tapetki, ekrany startowe. Jak grasz w gry to dostajesz karty, z których tworzysz odznaki z danych tytułów, za co masz expa do profilu. Raczej kosmetyka nic co by cię jakość specjalnie ograniczało. Ja bym sprzedawał i kupował gierki. 9 godzin temu, Bud napisał: Do grania na TV mile widziany dock ale nie obowiązkowy? Warto kupić Steam Controller? Lubię oryginalne akcesoria do sprzętów i o tym myślę... Nigdy nie podpinałem Decka do ekranu to się nie wypowiem ale Steam Controller od kilku lat nie jest sprzedawany a szkoda. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Matowy ekran i szkło? gdzie tu logika? Cytuj
Bud 11 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 (edytowane) Jakich używacie szkieł na Decka? Najlepsze opinie ma Jsaux i Hofi ale mają też trochę gorszych że nieodpasowane, że jakieś rozmycia itd. No i OLED ma większy ekran niż LED wiec fajnie zeby pokrywało cały. Podrzuci ktoś jakiś konkretny egzemplarz gdzie warto brać? Czy cdkeys.com to dobre źródło legalnych kluczy bez jakichś lewych kont dzielonych itd? Chętnie jakieś dobre miejsce to zakupu gierek bym znalazł gdzie może można płacić też Blik? Edytowane 27 grudnia 2023 przez Bud Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, Bud napisał: Jakich używacie szkieł na Decka? Najlepsze opinie ma Jsaux i Hofi ale mają też trochę gorszych że nieodpasowane, że jakieś rozmycia itd. No i OLED ma większy ekran niż LED wiec fajnie zeby pokrywało cały. Podrzuci ktoś jakiś konkretny egzemplarz gdzie warto brać? Dzieki Jsaux mam, czy LCD czy OLED to bez różnicy bo mimo że ekran różni się calami to szkło ma wymiar większy obejmujący czarne przestrzenie wokół więc jest identyczny w obu modelach Do tego szkło jsaux ma w zestawie taka żółtą ramkę która mega pomaga w przyklejeniu, nie ma opcji to krzywo nakleić Edytowane 27 grudnia 2023 przez Daffy 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 10 minutes ago, Bud said: Jakich używacie szkieł na Decka? Najlepsze opinie ma Js Czy cdkeys.com to dobre źródło legalnych kluczy bez jakichś lewych kont dzielonych itd? Chętnie jakieś dobre miejsce to zakupu gierek bym znalazł gdzie może można płacić też Blik? Cdkeys, kinguin, Gamivo itd. Szukaj tylko gier oznaczonych jako kluczyk z grą a nie steam account. No i region odpowiedni wybierz. 1 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 A są faktycznie jakieś rozmycia obrazu, odbicia i inne rzeczy które piszą w komentarzach na Allegro przez te szkła? Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 31 minut temu, Bud napisał: Chętnie jakieś dobre miejsce to zakupu gierek bym znalazł gdzie może można płacić też Blik? ja używam tylko kinguin/eneba do kluczyków. no i jeszcze https://gg.deals jako wyszukiwarka/porównywarka cen 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 2 minuty temu, Bud napisał: A są faktycznie jakieś rozmycia obrazu, odbicia i inne rzeczy które piszą w komentarzach na Allegro przez te szkła? Ja mam błyszczące szkło na błyszczącego decka to rozmyć nie mam ale efekt odbicia jeszcze trochę potęguje jak każde szklo Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Steam Controller jest dyskusyjny. Mam i rzadko używam, brak prawego analoga boli. Każdy inny pad będzie działał, w tym od Playstation. Do podłączenia do telewizora nie musi być dock, wystarczy dowolna przejściówka usb-c do hdmi/usb. Powinna mieć wejście usb-c do ładowania. Dock może trochę wygodniejszy i SD lepiej w nim wygląda pod TV. 1 Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Kolega pyta o legalne klucze a wy polecacie kinguin albo eneba, nie wstyd wam? Ile to twórców indie mówiło, że lepiej już pobrać z torrentów ich gry jak ma sie kupowac na kluczykowni... Ale gg deals propsuje też, keyshopy to generalnie szara strefa, masz na tej stronie podane ewentualne "zagrożenia", cdkeys z tego wszystkiego chyba najlepsze 1 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 CDKeys legitny, nigdy nie miałem z nimi problemów. Żadnych opłat serwisowycj czy innych wciskanych na siłę rzeczy, płacisz za kluczyk tyle ile jest na stronie napisane i gitara. Polecam, czasami można fajne gierki za grosze wyrwać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi